Californien har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

San FranciscoUnited States of America

San Francisco er en by, som er opført til kærlighed og ikke til gåture, og den er kendt for sin fantastiske modkulturelle historie og utrolig stejle bakker.

San Francisco forbindes med billeder af fredstegn, psykedelisk rockmusik og hippier med blomster i håret, og byen af i dag er alt dette – og nu endnu mere.

Med sådan en rig historie lever hippiedrømmen stadig i bedste velgående i San Francisco, men den er i nogen grad erstattet af byens voksende ry som et globalt teknologi- og innovationskraftværk. En batikfarvet T-shirt ville i den grad se malplaceret ud i byens finanskvarter! Når det er sagt, er den nye San Francisco stadig en af USA's mest liberale og progressive byer, og den har bevaret al den tilbagelænede californiske atmosfære, som den er så kendt for.

Byens usædvanlig stejle bakker betyder, at San Franciscos kabelbanesystem er en hurtig, nem og relativt billig måde at komme rundt på. Det kan selvfølgelig være meget rart bare at gå, men man kan blive overrasket over, hvor trættende det kan være blot at tilbagelægge nogle få blokke!

San Francisco er kendt for både de forskellige kvarterers særlige egenskaber og for kvaliteten af dens turistdestinationer. Hvis du ikke har været i byen før, er Fisherman’s Wharf et godt sted at danne dig et overblik og prøve lidt af San Franciscos glimrende friske fisk og skaldyr.

Fisherman's Wharf er også hjemsted for flere af byens mest populære attraktioner som f.eks. den familievenlige Pier 39 med sine butikker og akvarium samt San Francisco Maritime National Historical Park. Fisherman's Wharf har endda sit eget voksmuseum! Herfra er der kun en kort spadseretur til Union Square, hvor du kan nyde lidt seriøs indkøbsterapi.

Mangfoldighed er et meget vigtigt kendetegn ved San Francisco, og derfor kan det være spændende bare at udforske de forskellige kvarterer. San Francisco er hjemsted for USA's største Chinatown, som man kan besøge separat eller som en del af en spadseretur. Little Italy er også en populær destination for turister, der leder efter noget, der er lidt anderledes, noget som også findes i Japan Town.

Hvis man ønsker en lidt mere traditionel San Fransisco-oplevelse, byder Embarcadero på den østlige havnefront på en fantastisk udsigt ud over bugten og en mængde charmerende restauranter. Hvis du foretrækker selv at stå for madlavningen, har Embarcadero også et imponerende grøntmarked, hvor det bedste inden for lokal frugt og grønt sælges.

Med alt det, der sker her, kan du få brug for et sted at slappe af. Golden Gate Park (ved siden af den berømte bro) har 400 hektarer skønne grønne områder, som man kan vandre rundt i – eller hvis du vil opleve noget helt anderledes, kan du tage til Pier 33 og tage en tur til den berygtede fængselsø Alcatraz. Heldigvis kan man købe returbilletter på færgen.

Her kan du overnatte i San Francisco

San Francisco Centrum, San Francisco, Californien, USA

San Francisco Centrum

4/5Very Good!(1 anmeldelse af området)

San Francisco Museum of Modern Art og Oracle Park er nogle af de mest populære seværdigheder i San Francisco Centrum. Brug metroen til at komme rundt i byen fra Market St & Stockton St Stop eller Market St & 4th St Stop, og oplev de fascinerende museer, de populære butikker og kunstgallerierne i området.

San Francisco Centrum
Union Square som viser en høj bygning og en by

Union Square

3/5(5 anmeldelser af området)

De charmerende caféer og de populære butikker er noget af det, som rejsende elsker ved Union Square. Læg vejen forbi SHN Curran Theatre eller Westfield San Francisco Centre under dit besøg, og hop på metroen fra Powell St & Geary Blvd Sporvognsstation for at komme rundt i byen.

Union Square
Fisherman\'s Wharf og byder på en by og en marina

Fisherman's Wharf

Rejsende er vilde med Fisherman's Wharf på grund af de populære butikker, og du kan se mere af San Francisco ved at hoppe på metroen fra Jones St and Beach St Stop eller Jefferson St & Taylor St Stop. Overvej også at besøge de populære seværdigheder Ghirardelli Square og Pier 39.

Fisherman's Wharf
Nob Hill som omfatter en by og gadeliv

Nob Hill

4/5Very Good!(2 anmeldelser af området)

Rejsende er vilde med Nob Hill på grund af de populære butikker, og du kan se mere af San Francisco ved at hoppe på metroen fra Washington St & Leavenworth St Sporvognsstation eller Washington St & Jones St Sporvognsstation. Overvej også at besøge de populære seværdigheder Van Ness Avenue og Grace Cathedral.

Nob Hill
Civic Center

Civic Center

Der er masser at udforske i Civic Center, som byder på muligheder for shopping og restauranter. Populære seværdigheder som Rådhuset i San Francisco og Civic Center Plaza tiltrækker mange rejsende, og du kan tage metroen fra Market St & Van Ness Ave Stop eller Van Ness LRT-Station for at se mere af byen.

Civic Center
Marina District, San Francisco, Californien, USA

Marina District

3/5(1 anmeldelse af området)

Den smukke udsigt over havnefronten og de populære butikker er blot nogle af højdepunkterne i Marina District. Læg vejen forbi Kunstpaladset eller Fort Mason, mens du udforsker området.

Marina District

Mest populære hoteller i San Francisco

InterContinental San Francisco
InterContinental San Francisco
4.5 out of 5
888 Howard Street, San Francisco, CA
Prisen er DKK 974 pr. nat fra 30. okt. til 31. okt.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i San Francisco Centrum, kun 10 minutters gang fra Moscone Convention Center, San Francisco Museum of Modern Art og ...

4.3/5Excellent! (1,181 anmeldelser)
Dejligt og rummeligt

"Dejligt og moderne hotel med god service."…"

Anmeldelse fra 11. aug. 2019

InterContinental San Francisco
SFO Airport Hotel, El Rancho Inn BW Signature Collection
SFO Airport Hotel, El Rancho Inn BW Signature Collection
3 out of 5
1100 El Camino Real, Millbrae, CA
Prisen er DKK 459 pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.

Dette motel ligger tæt på lufthavnen, kun 0,6 km fra Millbrae Square Shopping Center og ca. 5 km fra Artichoke Joe's Casino og The Shops at Tanforan. Derudover ...

4.1/5Very Good! (2,335 anmeldelser)
En ovrnning ved lufthavnen

"Vi boede 5 i familiesuiten, som var en lejlighed med 3 værelser, så der var god plads til alle Hurtig afhentning i lufthavnen af hotellets shuttlebus. Ok morgenmad. Passer til en overnatning i forbindelse med en flyafgang/ankomst Alt i alt Good value for money"…"

Anmeldelse fra 30. jul. 2019

SFO Airport Hotel, El Rancho Inn BW Signature Collection
Hilton San Francisco Financial District
Hilton San Francisco Financial District
4 out of 5
750 Kearny St, San Francisco, CA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 682 pr. nat fra 3. nov. til 4. nov.

Dette hotel ligger i San Francisco Centrum, mindre end 2 km fra Ferry-bygningen, Lombard Street og Pier 39. Derudover ligger Oracle Park og Kunstpaladset ca. ...

3.8/5Good! (2,184 anmeldelser)
Central comfort i San Fransisco.

"Centralt i San Fransisco lige ved Chinatown. Gåafstand (i hvert fald for os) til Union Square (lækre butikker) og Pier 39. Lækker morgenmad, dog ikke med i prisen. Gode senge."…"

Anmeldelse fra 1. sep. 2019

Hilton San Francisco Financial District
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i San Francisco

HYATT house Belmont/Redwood Shores
HYATT house Belmont/Redwood Shores
3 out of 5
400 Concourse Dr, Belmont, CA
Prisen er DKK 719 pr. nat fra 4. nov. til 5. nov.

Dette lejlighedshotel ligger i Belmont, kun 5 km fra Los Prados Park, Marlin Park og Hiller Aviation Museum. Derudover ligger Laurie Meadows Park og Casanova ...

4.5/5Wonderful! (1,029 anmeldelser)
Lækkert lækkert hotel lejlighed

"Perfekt hotel lejlighed med alt der behøves til en familie på 4.. køleskab, køkken og service. 2 fine senge og et soveværelse der kan lukkes af for natten. Super lækker pool og meget pæne omgivelser. Kan klart anbefales til gæster der skal bruge nogle dage i San Francisco eller opland.. fin afstand ..."…"

Anmeldelse fra 1. aug. 2017

HYATT house Belmont/Redwood Shores
Staybridge Suites San Francisco Airport
Staybridge Suites San Francisco Airport
3 out of 5
1350 Huntington Ave, San Bruno, CA
Prisen er DKK 1.270 pr. nat fra 3. nov. til 4. nov.

Dette lejlighedshotel ligger tæt på lufthavnen, kun 2,6 km fra South San Francisco Convention Center og ca. 15 km fra San Francisco-delstatsuniversitet og Cow ...

4.4/5Wonderful! (647 anmeldelser)
Perfekt beliggenhed.

"Skønt hotel med lækre værelser. Hyggelig social middag -dog uden alkohol gr. problemer med spiritusbevillingen. Perfekt beliggende tæt på togstation til San Francisco centrum -hjælpsom personale. Meget anbefalelsesværdigt!"…"

Anmeldelse fra 16. okt. 2019

Staybridge Suites San Francisco Airport
@ Marbella Lane Duplex Redwood City
@ Marbella Lane Duplex Redwood City
3.5 out of 5
119 Redwood Ave, Redwood City, CA
Prisen er DKK 3.056 pr. nat fra 13. nov. til 14. nov.

Dette feriested ligger i Redwood City, kun 2 km fra Woodside Central Shopping Center og Fox Theatre. Derudover ligger Menlo College 3,6 km derfra. Du kan desuden ...

5/5Exceptional! (2 anmeldelser)
Unit C was very comfortable.

"It was very clean and organized. Utensils were already provided along with a coffee maker. Netflix and Amazon Prime were free and they had a single burner which allowed for me to cook. Overall, it was very comfortable and at a good location."…"

Anmeldelse fra 26. okt. 2020

@ Marbella Lane Duplex Redwood City
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i San Francisco

De mest populære oplevelser i San Francisco

San Francisco – anmeldelser

4.3

Populær destination

5 - Fremragende
3
5 - Fremragende 37.5%
4 - God
4
4 - God 50%
3 - Okay
1
3 - Okay 12.5%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

3/5 - Okay

Verificeret rejsende

12. mar. 2020

Der er mange hjemløse der bor på gaden

Byer i nærheden af San Francisco

Oakland som viser en bugt eller havn, en by og udsigt over kystområde

Oakland

Alameda

Alameda

Billede taget af Joshua Lefler

Atherton

Billede taget af oli Sanchez

Richmond