Californien har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

San FranciscoUSA

San Francisco er en by, som er opført til kærlighed og ikke til gåture, og den er kendt for sin fantastiske modkulturelle historie og utrolig stejle bakker.

San Francisco forbindes med billeder af fredstegn, psykedelisk rockmusik og hippier med blomster i håret, og byen af i dag er alt dette – og nu endnu mere.

Med sådan en rig historie lever hippiedrømmen stadig i bedste velgående i San Francisco, men den er i nogen grad erstattet af byens voksende ry som et globalt teknologi- og innovationskraftværk. En batikfarvet T-shirt ville i den grad se malplaceret ud i byens finanskvarter! Når det er sagt, er den nye San Francisco stadig en af USA's mest liberale og progressive byer, og den har bevaret al den tilbagelænede californiske atmosfære, som den er så kendt for.

Byens usædvanlig stejle bakker betyder, at San Franciscos kabelbanesystem er en hurtig, nem og relativt billig måde at komme rundt på. Det kan selvfølgelig være meget rart bare at gå, men man kan blive overrasket over, hvor trættende det kan være blot at tilbagelægge nogle få blokke!

San Francisco er kendt for både de forskellige kvarterers særlige egenskaber og for kvaliteten af dens turistdestinationer. Hvis du ikke har været i byen før, er Fisherman’s Wharf et godt sted at danne dig et overblik og prøve lidt af San Franciscos glimrende friske fisk og skaldyr.

Fisherman's Wharf er også hjemsted for flere af byens mest populære attraktioner som f.eks. den familievenlige Pier 39 med sine butikker og akvarium samt San Francisco Maritime National Historical Park. Fisherman's Wharf har endda sit eget voksmuseum! Herfra er der kun en kort spadseretur til Union Square, hvor du kan nyde lidt seriøs indkøbsterapi.

Mangfoldighed er et meget vigtigt kendetegn ved San Francisco, og derfor kan det være spændende bare at udforske de forskellige kvarterer. San Francisco er hjemsted for USA's største Chinatown, som man kan besøge separat eller som en del af en spadseretur. Little Italy er også en populær destination for turister, der leder efter noget, der er lidt anderledes, noget som også findes i Japan Town.

Hvis man ønsker en lidt mere traditionel San Fransisco-oplevelse, byder Embarcadero på den østlige havnefront på en fantastisk udsigt ud over bugten og en mængde charmerende restauranter. Hvis du foretrækker selv at stå for madlavningen, har Embarcadero også et imponerende grøntmarked, hvor det bedste inden for lokal frugt og grønt sælges.

Med alt det, der sker her, kan du få brug for et sted at slappe af. Golden Gate Park (ved siden af den berømte bro) har 400 hektarer skønne grønne områder, som man kan vandre rundt i – eller hvis du vil opleve noget helt anderledes, kan du tage til Pier 33 og tage en tur til den berygtede fængselsø Alcatraz. Heldigvis kan man købe returbilletter på færgen.

Video af San Francisco

Her kan du overnatte i San Francisco

San Francisco Centrum, San Francisco, Californien, USA

San Francisco Centrum

4/5Very Good!(1 anmeldelse af området)

San Francisco Museum of Modern Art og Oracle Park er nogle af de mest populære seværdigheder i San Francisco Centrum. Brug metroen til at komme rundt i byen fra Market St & Stockton St Stop eller Market St & 4th St Stop, og oplev de fascinerende museer, de populære butikker og kunstgallerierne i området.

San Francisco Centrum
Union Square som viser en høj bygning og en by

Union Square

3/5(5 anmeldelser af området)

De charmerende caféer og de populære butikker er noget af det, som rejsende elsker ved Union Square. Læg vejen forbi SHN Curran Theatre eller Westfield San Francisco Centre under dit besøg, og hop på metroen fra Powell St & Geary Blvd Sporvognsstation for at komme rundt i byen.

Union Square
Fisherman\'s Wharf og byder på en by og en marina

Fisherman's Wharf

Rejsende er vilde med Fisherman's Wharf på grund af de populære butikker, og du kan se mere af San Francisco ved at hoppe på metroen fra Jones St and Beach St Stop eller Jefferson St & Taylor St Stop. Overvej også at besøge de populære seværdigheder Ghirardelli Square og Pier 39.

Fisherman's Wharf
Nob Hill som omfatter en by og gadeliv

Nob Hill

4/5Very Good!(2 anmeldelser af området)

Rejsende er vilde med Nob Hill på grund af de populære butikker, og du kan se mere af San Francisco ved at hoppe på metroen fra Washington St & Leavenworth St Sporvognsstation eller Washington St & Jones St Sporvognsstation. Overvej også at besøge de populære seværdigheder Van Ness Avenue og Grace Cathedral.

Nob Hill
Civic Center

Civic Center

Der er masser at udforske i Civic Center, som byder på muligheder for shopping og restauranter. Populære seværdigheder som Rådhuset i San Francisco og Civic Center Plaza tiltrækker mange rejsende, og du kan tage metroen fra Market St & Van Ness Ave Stop eller Van Ness LRT-Station for at se mere af byen.

Civic Center
Marina District som viser historiske bygningsværker såvel som en lille gruppe mennesker

Marina District

3/5(1 anmeldelse af området)

Den smukke udsigt over havnefronten og de populære butikker er blot nogle af højdepunkterne i Marina District. Læg vejen forbi Kunstpaladset eller Fort Mason, mens du udforsker området.

Marina District

Mest populære hoteller i San Francisco

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
InterContinental San Francisco
InterContinental San Francisco
4.5 out of 5
888 Howard Street, San Francisco, CA
Prisen er DKK 832 pr. nat

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i San Francisco Centrum, kun 10 minutters gang fra Moscone Convention Center, San Francisco Museum of Modern Art og ...

4.4/5Excellent! (1,129 anmeldelser)
Dejligt og rummeligt

"Dejligt og moderne hotel med god service."…"

Anmeldelse fra 11. aug. 2019

InterContinental San Francisco
SFO Airport Hotel, El Rancho Inn BW Signature Collection
SFO Airport Hotel, El Rancho Inn BW Signature Collection
3 out of 5
1100 El Camino Real, Millbrae, CA
Prisen er DKK 478 pr. nat

Dette motel ligger tæt på lufthavnen, kun 0,6 km fra Millbrae Square Shopping Center og ca. 5 km fra Artichoke Joe's Casino og The Shops at Tanforan. Derudover ...

4.1/5Very Good! (2,397 anmeldelser)
En ovrnning ved lufthavnen

"Vi boede 5 i familiesuiten, som var en lejlighed med 3 værelser, så der var god plads til alle Hurtig afhentning i lufthavnen af hotellets shuttlebus. Ok morgenmad. Passer til en overnatning i forbindelse med en flyafgang/ankomst Alt i alt Good value for money"…"

Anmeldelse fra 30. jul. 2019

SFO Airport Hotel, El Rancho Inn BW Signature Collection
Hilton San Francisco Financial District
Hilton San Francisco Financial District
4 out of 5
750 Kearny St, San Francisco, CA
Prisen er DKK 745 pr. nat

Dette hotel ligger i San Francisco Centrum, mindre end 2 km fra Ferry-bygningen, Lombard Street og Pier 39. Derudover ligger Oracle Park og Kunstpaladset ca. ...

3.9/5Good! (2,045 anmeldelser)
Central comfort i San Fransisco.

"Centralt i San Fransisco lige ved Chinatown. Gåafstand (i hvert fald for os) til Union Square (lækre butikker) og Pier 39. Lækker morgenmad, dog ikke med i prisen. Gode senge."…"

Anmeldelse fra 1. sep. 2019

Hilton San Francisco Financial District

Populære steder at besøge i San Francisco

Pier 39
Billede af Pier 39

Pier 39

4.5/5(4 anmeldelser)

Denne attraktion ved havnefronten byder på spændende forlystelser, nyskabende gadekunstnere og farverige souvenirbutikker, men det er søløverne, der løber med prisen.

Golden Gate-broen
Billede af Golden Gate-broen

Golden Gate-broen

4.5/5(4 anmeldelser)

Biler triller over den, og skibe sejler under den, men den bedste måde at opleve denne ikoniske bro på er til fods.

Øen Alcatraz
Billede af Øen Alcatraz

Øen Alcatraz

4.5/5(4 anmeldelser)

Flygt til "The Rock", som er hjemsted for det berygtede og forladte øfængsel, og find ud af, hvordan det fik sit rygte som et koldt og nådesløst sted.

Golden Gate-parken
Billede af Golden Gate-parken

Golden Gate-parken

5/5(4 anmeldelser)

Denne elskede park byder på afslapning mellem træer, blomster og dyreliv lige i San Franciscos baghave.

San Francisco Bay
Billede af San Francisco Bay

San Francisco Bay

4/5(2 anmeldelser)

Udforsk de naturskønne omgivelser i San Francisco Bay, som er et populært udendørssted i San Francisco. Giv dig tid til at udforske området, som er vellidt for sine shoppingmuligheder.

Lombard Street
Billede af Lombard Street

Lombard Street

5/5(2 anmeldelser)

Du kan lære mere om historien i San Francisco, når du gør et pitstop i et populært sted som Lombard Street. Dette livlige sted er vellidt for sine museer og sine teatre, som begge er noget, du kan opleve.

De mest populære oplevelser i San Francisco

Hop-på-hop-af-tur med Big Bus i San Francisco
Billede af Hop-på-hop-af-tur med Big Bus i San Francisco

Hop-på-hop-af-tur med Big Bus i San Francisco

DKK 367
pr. voksen
Anbefales af 82% af rejsende
Flygt fra the Rock, og tag på sejltur rundt om øen Alcatraz
Billede af Flygt fra the Rock, og tag på sejltur rundt om øen Alcatraz

Flygt fra the Rock, og tag på sejltur rundt om øen Alcatraz

DKK 280
pr. voksen
Anbefales af 78% af rejsende
Katamaransejltur på bugten
Billede af Katamaransejltur på bugten

Katamaransejltur på bugten

DKK 307
pr. voksen
Anbefales af 96% af rejsende
Sejltur fra bro til bro: Golden Gate Bridge til Bay Bridge
Billede af Sejltur fra bro til bro: Golden Gate Bridge til Bay Bridge

Sejltur fra bro til bro: Golden Gate Bridge til Bay Bridge

DKK 291
pr. voksen
Anbefales af 92% af rejsende
Fantastisk udflugt til Yosemite inkl. besøg ved de store rødtræer
Billede af Fantastisk udflugt til Yosemite inkl. besøg ved de store rødtræer

Fantastisk udflugt til Yosemite inkl. besøg ved de store rødtræer

DKK 1.072
pr. voksen
Anbefales af 92% af rejsende
San Francisco CityPASS: Adgang til de 4 største attraktioner
Billede af San Francisco CityPASS: Adgang til de 4 største attraktioner

San Francisco CityPASS: Adgang til de 4 største attraktioner

DKK 502
pr. voksen
Anbefales af 92% af rejsende

San Francisco – anmeldelser

4.3

Populær destination

5 - Fremragende
3
5 - Fremragende 37.5%
4 - God
4
4 - God 50%
3 - Okay
1
3 - Okay 12.5%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

3/5 - Okay

Verificeret rejsende

12. mar. 2020

Der er mange hjemløse der bor på gaden

Byer i nærheden af San Francisco