San FranciscoUSA

Image for San Francisco og byder på en bro og en bugt eller havn

Besøg San Francisco

San Francisco er en by, som er opført til kærlighed og ikke til gåture, og den er kendt for sin fantastiske modkulturelle historie og utrolig stejle bakker.

San Francisco forbindes med billeder af fredstegn, psykedelisk rockmusik og hippier med blomster i håret, og byen af i dag er alt dette – og nu endnu mere.

Med sådan en rig historie lever hippiedrømmen stadig i bedste velgående i San Francisco, men den er i nogen grad erstattet af byens voksende ry som et globalt teknologi- og innovationskraftværk. En batikfarvet T-shirt ville i den grad se malplaceret ud i byens finanskvarter! Når det er sagt, er den nye San Francisco stadig en af USA's mest liberale og progressive byer, og den har bevaret al den tilbagelænede californiske atmosfære, som den er så kendt for.

Byens usædvanlig stejle bakker betyder, at San Franciscos kabelbanesystem er en hurtig, nem og relativt billig måde at komme rundt på. Det kan selvfølgelig være meget rart bare at gå, men man kan blive overrasket over, hvor trættende det kan være blot at tilbagelægge nogle få blokke!

San Francisco er kendt for både de forskellige kvarterers særlige egenskaber og for kvaliteten af dens turistdestinationer. Hvis du ikke har været i byen før, er Fisherman’s Wharf et godt sted at danne dig et overblik og prøve lidt af San Franciscos glimrende friske fisk og skaldyr.

Fisherman's Wharf er også hjemsted for flere af byens mest populære attraktioner som f.eks. den familievenlige Pier 39 med sine butikker og akvarium samt San Francisco Maritime National Historical Park. Fisherman's Wharf har endda sit eget voksmuseum! Herfra er der kun en kort spadseretur til Union Square, hvor du kan nyde lidt seriøs indkøbsterapi.

Mangfoldighed er et meget vigtigt kendetegn ved San Francisco, og derfor kan det være spændende bare at udforske de forskellige kvarterer. San Francisco er hjemsted for USA's største Chinatown, som man kan besøge separat eller som en del af en spadseretur. Little Italy er også en populær destination for turister, der leder efter noget, der er lidt anderledes, noget som også findes i Japan Town.

Hvis man ønsker en lidt mere traditionel San Fransisco-oplevelse, byder Embarcadero på den østlige havnefront på en fantastisk udsigt ud over bugten og en mængde charmerende restauranter. Hvis du foretrækker selv at stå for madlavningen, har Embarcadero også et imponerende grøntmarked, hvor det bedste inden for lokal frugt og grønt sælges.

Med alt det, der sker her, kan du få brug for et sted at slappe af. Golden Gate Park (ved siden af den berømte bro) har 400 hektarer skønne grønne områder, som man kan vandre rundt i – eller hvis du vil opleve noget helt anderledes, kan du tage til Pier 33 og tage en tur til den berygtede fængselsø Alcatraz. Heldigvis kan man købe returbilletter på færgen.

Her kan du overnatte i San Francisco

San Francisco Centrum, San Francisco, Californien, USA

San Francisco Centrum

4/5Very Good!(1 area review)

San Francisco Museum of Modern Art og Westfield San Francisco Centre er nogle af de mest populære seværdigheder i San Francisco Centrum. Brug metroen til at komme rundt i byen fra Powell St. Station eller Montgomery St. Station, og oplev de fascinerende museer, de populære butikker og kunstgallerierne i området.

San Francisco Centrum
Union Square som viser en høj bygning og en by

Union Square

2.5/5(3 area reviews)

Moden viser sig fra sin bedste side i et af landets største indkøbscentre.

Union Square
Fisherman\'s Wharf og byder på en by og en marina

Fisherman's Wharf

Fisherman's Wharf er kendt for sine populære shoppingmuligheder, og du kan se seværdigheder i området som Ripley's Believe It Or Not Museum og Voksmuseet på Fisherman's Wharf.

Fisherman's Wharf
North Beach som omfatter en by og skyline

North Beach

4/5Very Good!(1 area review)

Rejsende, der besøger North Beach, taler varmt om de populære butikker. Hvis du har tid tilovers til at gå på opdagelse, bør du næsten lægge vejen forbi Aquarium of the Bay og Pier 39.

North Beach
Nob Hill som omfatter en by og gadeliv

Nob Hill

4/5Very Good!(2 area reviews)

Et af højdepunkterne i Nob Hill er de populære butikker. Mens du er i området, skal du næsten lægge vejen forbi Van Ness Avenue og Grace Cathedral.

Nob Hill
Marina District som viser historiske bygningsværker såvel som en lille gruppe mennesker

Marina District

3/5(1 area review)

Den smukke udsigt over havnefronten og de populære butikker er blot nogle af højdepunkterne i Marina District. Læg vejen forbi Kunstpaladset eller Fort Mason, mens du udforsker området.

Marina District

Mest populære hoteller i San Francisco

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Hyatt Regency San Francisco
Hyatt Regency San Francisco
4 out of 5
5 Embarcadero Center, San Francisco, CA
DKK 1.129
per night
Jan 1 - Jan 2

Dette hotel ligger i San Francisco Centrum, kun 10 minutters gang fra Ferry-bygningen og Embarcadero Center. Derudover ligger TransAmerica-pyramiden og Exploratorium ...

4.3/5Excellent! (4,930 anmeldelser)
Lækkert og spændende hotel

"Godt ophold"…"

Anmeldelse fra 27. aug. 2019

Hyatt Regency San Francisco
Hotel Whitcomb
Hotel Whitcomb
3.5 out of 5
1231 Market St, San Francisco, CA
DKK 679
per night
Dec 22 - Dec 23

Dette hotel med historisk profil ligger i San Francisco Centrum, kun 5 minutters gang fra Orpheum Theater, San Francisco Asiatiske Kunstmuseum og Bill Graham ...

3.3/5 (10,629 anmeldelser)

"Friendly staff, no refill of coffee and resemblance to the hotel in the movie “the shining” (ondskabens hotel). Did prolong our stay due to friendly staff and clean rooms."…"

Anmeldelse fra 23. okt. 2019

Hotel Whitcomb
Hotel Zephyr
Hotel Zephyr
4 out of 5
250 Beach Street, San Francisco, CA
DKK 1.120
per night
Dec 29 - Dec 30

Dette hotel i boutique-stil ligger i North Beach, kun 5 minutters gang fra Voksmuseet på Fisherman's Wharf, Ripley's Believe It Or Not Museum og Aquarium of ...

4.1/5Very Good! (4,877 anmeldelser)

"Ligger dejligt centralt med mulighed for at gå til flere ting samt cykle langs vandet og over Golden Gate Bridge."…"

Anmeldelse fra 26. sep. 2019

Hotel Zephyr

Popular things to do in San Francisco

Golden Gate-broen
Image for Golden Gate-broen

Golden Gate-broen

4.5/5(3 reviews)

Biler triller over den, og skibe sejler under den, men den bedste måde at opleve denne ikoniske bro på er til fods.

Pier 39
Image for Pier 39

Pier 39

4.5/5(3 reviews)

Denne attraktion ved havnefronten byder på spændende forlystelser, nyskabende gadekunstnere og farverige souvenirbutikker, men det er søløverne, der løber med prisen.

Øen Alcatraz
Image for Øen Alcatraz

Øen Alcatraz

4.5/5(4 reviews)

Øen Alcatraz er en velkendt seværdighed i San Francisco. Dette livlige sted er vellidt for sine teatre og sine museer, som begge er noget, du kan opleve.

Lombard Street
Image for Lombard Street

Lombard Street

5/5(2 reviews)

Lombard Street er en velkendt seværdighed i San Francisco. Dette livlige sted er vellidt for solnedgangene samt for sine monumenter, som du kan udforske på din tur.

Kunstpaladset
Image for Kunstpaladset

Kunstpaladset

Kunstpaladset er en velkendt seværdighed i San Francisco. Oplev solnedgangene på dette livlige sted, som også er berømt for sine teatre.

Universitet i San Francisco
Image for Universitet i San Francisco
trover photo by Dan Lagunday

Universitet i San Francisco

Gå en tur på campusområdet ved campusset Universitet i San Francisco, som er et af de mest populære universiteter i San Francisco. Dette vandrevenlige sted er vellidt for solnedgangene samt for sine shoppingmuligheder, som du kan udforske på din tur.

Top activities in San Francisco

Hop-på-hop-af-tur med Big Bus i San Francisco
Image for Hop-på-hop-af-tur med Big Bus i San Francisco

Hop-på-hop-af-tur med Big Bus i San Francisco

DKK 373

Udforsk San Francisco udsigt over byen ved bugten i fugleperspektiv. Kryds den ikoniske Golden Gate Bridge. Få mere at vide om byen fra vores underholdende guider, når de fortæller dig om historie og giver insidertips. Bliv en lokal ekspert på en stor bustur.

Fantastisk udflugt til Yosemite inkl. besøg ved de store rødtræer
Image for Fantastisk udflugt til Yosemite inkl. besøg ved de store rødtræer

Fantastisk udflugt til Yosemite inkl. besøg ved de store rødtræer

DKK 1.084

Tilbring en dag med at nyde den skønne og betagende natur i Yosemite National Park på denne heldagsudflugt fra San Francisco. Gå op til en lund af gigantiske rødtræer, lad dig betage af steder som El Capitan, og udforsk parkens udendørs vidundere og historiske hytter på egen hånd.

2-dages hop-på-hop-af og udflugt til Alcatraz
Image for 2-dages hop-på-hop-af og udflugt til Alcatraz

2-dages hop-på-hop-af og udflugt til Alcatraz

DKK 1.017

Få 72-timers ubegrænset transport på alle 3 ture med de åbne dobbeltdækkerbusser i San Francisco og udforsk byen i dit eget tempo, mens du hopper på og af. Fuldend oplevelsen med en sejltur til fængselsøen Alcatraz.

Billet til øen Alcatraz med Chinatown-rundvisning og svævebane
Image for Billet til øen Alcatraz med Chinatown-rundvisning og svævebane

Billet til øen Alcatraz med Chinatown-rundvisning og svævebane

DKK 644

Tilbring en dag med at besøge Alcatraz, prøve en kabelsporvogn og tage en rundvisning i Chinatown med denne kombinationspakke. Det er en fantastisk måde at nyde nogle af San Franciscos essentielle oplevelser på, hvor en af de lokale viser dig rundt og sørger for logistikken.

Sejltur fra bro til bro: Golden Gate Bridge til Bay Bridge
Image for Sejltur fra bro til bro: Golden Gate Bridge til Bay Bridge

Sejltur fra bro til bro: Golden Gate Bridge til Bay Bridge

DKK 297

Sejl under San Franciscos to ikoniske vartegn – Golden Gate Bridge og San Francisco-Oakland Bay Bridge – på denne informative bådtur. På sejlturen kan du nyde synet af byens flotte skyline og de største seværdigheder fra vandet omkring San Francisco-bugten.

Tur til højdepunkterne i dalen Yosemite National Park
Image for Tur til højdepunkterne i dalen Yosemite National Park

Tur til højdepunkterne i dalen Yosemite National Park

DKK 1.078

Nyd en udflugt i en lille gruppe rundt i Yosemite, der er hyldet som nationalparkernes kronjuvel. Se bjergbestigere klatre op ad Half Dome og granitmonolitten El Capitan.

Reviews of San Francisco

4.3

Top Destination

5 - Excellent
2
5 - Excellent 33.333333333333336%
4 - Good
4
4 - Good 66.66666666666667%
3 - Okay
0
3 - Okay 0%
2 - Disappointing
0
2 - Disappointing 0%
1 - Terrible
0
1 - Terrible 0%

Andre byer som San Francisco

Chicago
Billede af Chicago
Chicago
Boston
Billede af Boston
Boston
Toronto
Billede af Toronto
Toronto
Vancouver
Billede af Vancouver
Vancouver