Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i San Francisco

Se alle 45 aktiviteter i San Francisco

Uforglemmelige oplevelser i San Francisco

San Franciscos attraktioner er mange. Byen har en enorm tiltrækningskraft på sine besøgende med sin centrale beliggenhed i Californien ud til Stillehavet, sit frisindede miljø, sine farverige kvarterer, sin afslappede atmosfære og ikke mindst sine ikoniske seværdigheder. Klimaet i området kan godt være en smule drilsk, men det opvejes af de mange forunderlige oplevelser i San Francisco.

De største attraktioner i San Francisco

Hvem har ikke set billeder af San Franciscos ikoniske vartegn og et af verdens mest kendte broer, den røde hængebro Golden Gate-broen, som krydser strædet, der forbinder San Francisco-bugten med Stillehavet. Nu har du mulighed for at krydse broen og nyde den storslåede udsigt, hvad enten du er i bil, på cykel eller på gåben. Du kan også vælge at tage på en sejltur under Golden Gate-broen og nyde synet af San Franciscos attraktioner fra vandsiden. Und dig selv en helikoptertur, hvis du drømmer om at se broen, byen og kystlinjen fra oven.

Du sejler også under Golden Gate-broen, hvis du vælger at tage en tur ud til klippeøen Alcatraz med det nu nedlagte fængsel, som tidligere fungerede som et flugtsikkert fængsel for farlige kriminelle. I dag er fængselsøen udelukkende en turistattraktion. Tag båden fra Fisherman’s Wharf, et af San Franciscos livlige og maleriske kvarterer med forlystelserne på Pier 39, hvor der er masser af gøglere, underholdning og plattenslagere, og på visse tidspunkter af året kan du endog være heldig at se søløver. Nyd den sjove stemning, og når sulten melder sig, finder du nemt en god fiskerestaurant. Hvis du har børnene med, så kig indenfor i Aquarium of the Bay, hvor de kan få lov til at se på hajer og røre ved rokker.

Indkøb og andre aktiviteter i San Francisco

Læg vejen forbi den pulserende kinesiske bydel Chinatown, som er noget helt særligt i San Francisco, og sørg endelig for at søge ud i de små sidegader, hvor der er mulighed for en god handel. Det berømte stormagasin Macy’s finder du på Union Square, og er du til loppemarkeder, er der utallige muligheder. Besøg f.eks. Treasury Island Flea.

Der er flere forskellige måder, du kan komme rundt i byen på, og med et San Francisco City PASS kan du frit køre med bus og metro. Prøv også en tur med de charmerende kabelsporvogne, der kravler op ad San Franciscos stejle gader. Du kan hoppe på og af kabelsporvognene, som det passer dig.

Skøn grøn oase med interessante museer

I San Franciscos store grønne oase, Golden Gate-parken, finder du kunstmuseet de Young, hvor der afholdes skiftende udstillinger. Besøg også det forholdsvis nye naturhistoriske museum, California Science Center, som har en botanisk have på taget. I Golden Gate-parken har du mulighed for at dyrke forskellige former for aktiviteter såsom tennis og golf. Du kan naturligvis også bare slappe af og fordøje de mange indtryk, mens du iagttager folkelivet.