Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i San Francisco

Se alle 22 aktiviteter i San Francisco

Uforglemmelige oplevelser i San Francisco

San Franciscos attraktioner er mange. Byen har en enorm tiltrækningskraft på sine besøgende med sin centrale beliggenhed i Californien ud til Stillehavet sit frisindede miljø sine farverige kvarterer sin afslappede atmosfære og ikke mindst sine ikoniske seværdigheder. Klimaet i området kan godt være en smule drilsk

men det opvejes af de mange forunderlige oplevelser i San Francisco.

De største attraktioner i San Francisco

Hvem har ikke set billeder af San Franciscos ikoniske vartegn og et af verdens mest kendte broer den røde hængebro Golden Gate-broen som krydser strædet der forbinder San Francisco-bugten med Stillehavet. Nu har du mulighed for at krydse broen og nyde den storslåede udsigt hvad enten du er i bil på cykel eller på gåben. Du kan også vælge at tage på en sejltur under Golden Gate-broen og nyde synet af San Franciscos attraktioner fra vandsiden. Und dig selv en helikoptertur hvis du drømmer om at se broen byen og kystlinjen fra oven.

Du sejler også under Golden Gate-broen hvis du vælger at tage en tur ud til klippeøen Alcatraz med det nu nedlagte fængsel som tidligere fungerede som et flugtsikkert fængsel for farlige kriminelle. I dag er fængselsøen udelukkende en turistattraktion. Tag båden fra Fisherman’s Wharf et af San Franciscos livlige og maleriske kvarterer med forlystelserne på Pier 39 hvor der er masser af gøglere underholdning og plattenslagere og på visse tidspunkter af året kan du endog være heldig at se søløver. Nyd den sjove stemning og når sulten melder sig finder du nemt en god fiskerestaurant. Hvis du har børnene med så kig indenfor i Aquarium of the Bay hvor de kan få lov til at se på hajer og røre ved rokker.

Indkøb og andre aktiviteter i San Francisco

Læg vejen forbi den pulserende kinesiske bydel Chinatown som er noget helt særligt i San Francisco og sørg endelig for at søge ud i de små sidegader hvor der er mulighed for en god handel. Det berømte stormagasin Macy’s finder du på Union Square og er du til loppemarkeder er der utallige muligheder. Besøg f.eks. Treasury Island Flea.

Der er flere forskellige måder du kan komme rundt i byen på og med et San Francisco City PASS kan du frit køre med bus og metro. Prøv også en tur med de charmerende kabelsporvogne der kravler op ad San Franciscos stejle gader. Du kan hoppe på og af kabelsporvognene som det passer dig.

Skøn grøn oase med interessante museer

I San Franciscos store grønne oase Golden Gate-parken finder du kunstmuseet de Young hvor der afholdes skiftende udstillinger. Besøg også det forholdsvis nye naturhistoriske museum California Science Center som har en botanisk have på taget. I Golden Gate-parken har du mulighed for at dyrke forskellige former for aktiviteter såsom tennis og golf. Du kan naturligvis også bare slappe af og fordøje de mange indtryk mens du iagttager folkelivet.

Kort

Hvor kan jeg overnatte i San Francisco

Fisherman's Wharf

Dette kvarter ved havnefronten stammer tilbage fra guldgravertiden og er et centrum for turistaktiviteter, søløver og fiskerestauranter.

TurFisk og skaldyrShopping

San Francisco Centrum

San Francisco Museum of Modern Art og Oracle Park er nogle af de mest populære seværdigheder i San Francisco Centrum. Brug metroen til at komme rundt i byen fra Market St & Stockton St Stop eller Market St & 4th St Stop, og oplev de fascinerende museer, de populære butikker og kunstgallerierne i området.

ArkitekturUrbantShopping

Union Square

Moden viser sig fra sin bedste side i et af landets største indkøbscentre.

ShoppingUrbantFisk og skaldyr

Foster City

Foster City er kendt for sine mange spisemuligheder, men du kan også med fordel planlægge et besøg til Leo J. Ryan Park og Edgewater Park, når du er i byen.

FamilievenligtShoppingSurfing

Civic Center

Der er masser at udforske i Civic Center, som byder på muligheder for shopping og restauranter. Populære seværdigheder som Rådhuset i San Francisco og Civic Center Plaza tiltrækker mange rejsende, og du kan tage metroen fra Market St & Van Ness Ave Stop eller Van Ness LRT-Station for at se mere af byen.

ShoppingFisk og skaldyrArkitektur

North Beach

North Beach gør sig bemærket ved sine populære shoppingmuligheder. Du kan også overveje at besøge populære seværdigheder som Pier 39 og Exploratorium. Se mere af San Francisco ved at hoppe på metroen fra The Embarcadero & Bay St Stop eller Beach St & Stockton St Stop.

TurFisk og skaldyrGåture