Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Spar tid og penge med en pakkerejse til San Francisco

San Francisco er et perfekt sted for dem, der drømmer om en lille tur væk eller endda en længerevarende tur.

Spar tid og penge med en pakkerejse til San Francisco

Der kan være besparelser at opnå med en pakkerejse hos Expedia. Expedia kan hjælpe dig og familien med at sikre den bedste pakke med hotel og flyrejse. Tænk blot på alt det, du kan bruge besparelsen på i San Francisco.

Som rejsende kan det være en god idé at tjekke, om der er er penge at spare ved at finde et pakketilbud.

Vælg mellem omtrent 400 flyselskaber og 321,000 hoteller verden over i vores omfangsrige internationale udbud af flyrejser og overnatningssteder.

De gode tilbud på Expedia skal nok sikre, at du drømmer om en ferie til San Francisco.

Har du lyst til at foretage en reservation, men er ikke helt sikker? Vi opkræver ikke yderligere gebyrer, hvis du ombestemmer dig.

Pakkerejser til San Francisco

Dette er et område af Bay Area, som er hjemsted for ca. 800.000 indbyggere.

Du kan finde denne destination ca. 120 km fra Sacramento, hovedstaden i Californien. Den ligger også ca. 10 km fra Sausalito.

Tag en pause fra voksenlivet, og besøg en verden af fantasi i Castro Theatre og San Francisco Mint. Sundance Kabuki Cinemas og Presidio Theater er også værd at besøge, hvis børnene stadig har energi.

San Francisco har flere gode attraktioner. Aquarium of the Bay og Steinhart Aquarium underholder og oplyser rejsende fra nær og fjern.

Se frem til at undersøge de flotte dyr, der venter i San Franciscos zoologiske have. Hvis du er heldig, kan du måske også overvære fodring af dyrene eller andre spændende arrangementer.

Du har sikkert allerede smagt regionens øl, så hvorfor ikke slå et smut forbi Anchor Brewing Company for at finde ud af, hvordan de fremstiller den? Hvis brygmester er i godt humør, går du ikke tørstig derfra.

Leder du efter nervepirrende spænding? Se, om du er heldig, på Artichoke Joe's Casino, hvor du aldrig keder dig!

Brug en dag på at beundre forskellige lokale og eksotiske planter i Conservatory of Flowers og San Francisco Botaniske have. Lad dig imponere af det beundringsværdige udvalg af planter og blomster i Conservatory of Flowers og San Francisco Botaniske have, mens du bevæger dig rundt på de mange smalle, snørklede havestier.

Hvis du godt kunne have brug for en stille stund i naturskønne omgivelser, så tag til Golden Gate-parken eller Den japanske tehave. Der er selvfølgelig også den mulighed at pakke et tæppe og tage til Yerba Buena Gardens eller Pioneer Park. Så gælder det bare om at træffe en afgørelse om turen skal gå til Golden Gate-parken, Den japanske tehave, Yerba Buena Gardens eller Pioneer Park.

Find ud af hvad der sker i området med et besøg på San Francisco Visitor's Center og Marin Headlands Visitor Center. Du kunne også hente nogle brochurer og kort på San Francisco Bay Model Visitor Center eller Sausalito Visitors Kiosk.

Du må endelig afsætte en dag eller to til at udforske de dejlige kystområder, som for eksempel Rockaway strand og China Beach. Du kan også plaske rundt ved Baker Beach and Miramar strand. Uanset om du beslutter dig for Rockaway strand, China Beach, Baker Beach eller Miramar strand, bliver det uden tvivl en rar dag.

Har du brug for at flygte fra byens støj? Så planlæg en udflugt til Øen Alcatraz og Fisherman's Wharf. Besøgende, der holder af naturen, vil også nyde Twin Peaks og Muir Woods.

Små marinebiologer vil elske et besøg til JV Fitzgerald Havreservat, et lærerigt havreservat, der er fyldt med undervandsdyr.

Sæt en dag til side til at besøge nogle af de mange udstillingsområder i området. Der er plads til eftertænksomhed, når du beundrer de forskellige udstillinger og samlinger på Ripley's Believe It Or Not Museum og Voksmuseet på Fisherman's Wharf. Lige så spændende er Walt Disney Family Museum og Moderne Jødisk Museum.

Fortællinger om stedets søfartsfortid ligger skjult i de gamle skibe og genstande, der findes i San Francisco Maritime Museum.

Du kan finde en spændende samling af genstande, udstillinger og modeller i Exploratorium og Morrison Planetarium, to af områdets mest populære videnskabsmuseer.

Fra det sekund du træder ind, er det tydeligt at samlingerne på Californien Academy of Sciences og Mexicansk Museum er opstået på grund af en hel særlig interesse for området. De fantastiske dyr, der kigger på dig bag montrens glas, kan ikke undgå at sætte gang i fantasien. Du kunne måske også overveje at gå på opdagelse på Kimball Natural History Museum og Natural World Museum.

Området her er et slaraffenland for kunstelskere. Her kan du finde mange forskellige udstillingssteder, hvor både internationale og lokale kunstnere regelmæssigt fremviser deres kunstværker. Start din rundtur i dette kreative område med at kigge indenfor på San Francisco Museum of Modern Art og San Francisco Asiatiske Kunstmuseum. Hvis du har energi til mere, så afrund eftermiddagen på De Young Museum og Yerba Buena Center for the Arts.

Fortiden bliver vækket til live på Randall Museum og Museum of the African Diaspora, takket være det imponerende udvalg af tankevækkende fremvisninger. Lyder det som noget? Så er der endnu mere at se på GLBT History Museum og Wells Fargo History Museum.

Rejs tilbage gennem områdets fortid på et besøg til University of Californien San Francisco eller Kunstpaladset, der bare er to af de historisk vigtige steder her. San Francisco-delstatsuniversitet og Coit Tower kan dele flere fortællinger fra en svunden tid.

Ved at sikre en nem måde at krydse byens vandområder på, tilbyder Golden Gate-broen og Lefty O'Doul Bridge en god udsigt over det glimtende vand. Smut ikke uden at se endnu et historisk eksempel på fortræffeligt ingeniørarbejde: Bay-broen.

Fort Point National Historical Site og Fort Cronkhite er minder om San Francisco's militærhistorie. Mens du beundrer de beskadigede mure, så skænk en tanke til dem, der arbejdede hårdt for at beskytte deres hjem.

Tag et kig på livet blandt regionens elite når du besøger de fantastiske områder ved California Palace of the Legion of Honor.

Områdets religiøse del kan ses i Grace Cathedral og Mission Dolores. St. Patrick Catholic Church og San Francisco Zen Center er også populære helligsteder.

Områdets mest anerkendte seværdigheder kan godt overskygge de mindre berømte, men lige så fantastiske turistattraktioner. San Francisco Public Library og Fort Mason vil helt sikkert fange din interesse. Du bør ikke gå glip af California Historical Society og Coyote Point Park, hvis tiden tillader det.

Overnatningssteder i San Francisco

San Francisco er kendt som et populært rejsemål med 235 overnatningsmuligheder at vælge imellem.

Hvis du står og skal fejre en speciel begivenhed, bør du kaste et blik på priserne og faciliteterne på Fairmont Heritage Place, Ghirardelli Square, der ligger på 900 N Point Street, og på The St. Regis San Francisco, på 125 3rd St. Hvis du rejser på budget, er Wharf Inn, som ligger på 2601 Mason St, eller Layne Hotel, på 545 Jones St, måske et bedre match.

Når du er i San Francisco må du endelig ikke gå glip af Union Square. Derfor kan du også overveje at finde et overnatningssted i nærheden af denne ikoniske seværdighed. Loews Regency San Francisco ligger kun 0,8 km derfra. Four Seasons Hotel San Francisco, der kun ligger 0,3 km derfra, er ligeledes et populært alternativ.


Guide til at udforske San Francisco


Bedste hoteltilbud i San Francisco

Se alle 787 overnatningssteder i San Francisco
Hotel Spero DKK 1.171
Anmeldelse fra 7. apr. 2019
Se oplysninger
 
Hotel Spero

Hotel Spero

405 Taylor St, San Francisco, CA
   
  4,3 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Great stay - we were upgraded to a suite upon arrival. Quick check-in, excellent room(s), nice bathroom and the sleep was the best on our 3-week vacation. We stayed on 14th floor with views of the entire city.

  Hotel Whitcomb DKK 819
  Anmeldelse fra 16. sep. 2018
  Se oplysninger
   
  Hotel Whitcomb

  Hotel Whitcomb

  1231 Market St, San Francisco, CA
    
   3,2 ud af 5
   3.5 ud af 5.0 Stjerner

   Langsom check-in. Meget larm ude fra gangen. Der er mange hjemløse i området.

   La Quinta Inn & Suites by Wyndham San Francisco Airport N DKK 951
   Anmeldelse fra 23. maj 2019
   Se oplysninger
    
   La Quinta Inn & Suites by Wyndham San Francisco Airport N

   La Quinta Inn & Suites by Wyndham San Francisco Airport N

   20 Airport Blvd, South San Francisco, CA
     
    4,0 ud af 5
    2.5 ud af 5.0 Stjerner

    Rigtig dejligt hotel. Værelserne er flotte og nye. Rigtig god morgenmad.

    Hotel Zephyr DKK 985
    Anmeldelse fra 22. apr. 2019
    Se oplysninger
     
    Hotel Zephyr

    Hotel Zephyr

    250 Beach Street, San Francisco, CA
      
     4,1 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Great hotel with good facilities for families. If you arrive by car you must go to Beach Street and use the "15 minutes free parking lot", before emptying your car and before checking in. Expect some noise during your stay.

     BEI Hotel San Francisco DKK 1.075
     Anmeldelse fra 21. jul. 2019
     Se oplysninger
      
     BEI Hotel San Francisco

     BEI Hotel San Francisco

     50 8th Street, San Francisco, CA
       
      3,4 ud af 5
      3.5 ud af 5.0 Stjerner

      Modern, clean and welcoming staffs the only downside is the homeless around the area but there aren’t a problem

      Pullman San Francisco Bay DKK 1.078
      Anmeldelse fra 9. nov. 2018
      Se oplysninger
       
      Pullman San Francisco Bay

      Pullman San Francisco Bay

      223 Twin Dolphin Dr, Redwood City, CA
        
       4,3 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dejligt nyt hotel. Eneste minus er udvalget fra buffet om morgenen og kedelig kaffe i cafeen

       Hilton San Francisco Union Square DKK 1.510
       Anmeldelse fra 28. maj 2019
       Se oplysninger
        
       Hilton San Francisco Union Square

       Hilton San Francisco Union Square

       333 O'Farrell St., San Francisco, CA
         
        4,0 ud af 5
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Very nice place. Skybar with wonderful views. Pool. Gym.

        The Westin St. Francis San Francisco on Union Square DKK 1.544
        Anmeldelse fra 8. jan. 2019
        Se oplysninger
         
        The Westin St. Francis San Francisco on Union Square

        The Westin St. Francis San Francisco on Union Square

        335 Powell Street, San Francisco, CA
          
         4,2 ud af 5
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Super lækkert hotel med god service

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.