Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Pakkerejser til San Francisco

San Francisco er et perfekt sted for dem, der drømmer om en lille tur væk eller endda en længerevarende tur.

Spar tid og penge med en pakkerejse til San Francisco

Der kan være besparelser at opnå med en pakkerejse hos Expedia. Expedia kan hjælpe dig og familien med at sikre den bedste pakke med hotel og flyrejse. Tænk blot på alt det, du kan bruge besparelsen på i San Francisco.

Som rejsende kan det være en god idé at tjekke, om der er er penge at spare ved at finde et pakketilbud.

Vælg mellem omtrent 400 flyselskaber og 321,000 hoteller verden over i vores omfangsrige internationale udbud af flyrejser og overnatningssteder.

De gode tilbud på Expedia skal nok sikre, at du drømmer om en ferie til San Francisco.

Har du lyst til at foretage en reservation, men er ikke helt sikker? Vi opkræver ikke yderligere gebyrer, hvis du ombestemmer dig.

Pakkerejser til San Francisco

Dette er et område af Bay Area, som er hjemsted for ca. 800.000 indbyggere.

Du kan finde denne destination ca. 120 km fra Sacramento, hovedstaden i Californien. Den ligger også ca. 10 km fra Sausalito.

Tag en pause fra voksenlivet, og besøg en verden af fantasi i Castro Theatre og San Francisco Mint. Sundance Kabuki Cinemas og Presidio Theater er også værd at besøge, hvis børnene stadig har energi.

San Francisco har flere gode attraktioner. Aquarium of the Bay og Steinhart Aquarium underholder og oplyser rejsende fra nær og fjern.

Se frem til at undersøge de flotte dyr, der venter i San Franciscos zoologiske have. Hvis du er heldig, kan du måske også overvære fodring af dyrene eller andre spændende arrangementer.

Du har sikkert allerede smagt regionens øl, så hvorfor ikke slå et smut forbi Anchor Brewing Company for at finde ud af, hvordan de fremstiller den? Hvis brygmester er i godt humør, går du ikke tørstig derfra.

Leder du efter nervepirrende spænding? Se, om du er heldig, på Artichoke Joe's Casino, hvor du aldrig keder dig!

Brug en dag på at beundre forskellige lokale og eksotiske planter i Conservatory of Flowers og San Francisco Botaniske have. Lad dig imponere af det beundringsværdige udvalg af planter og blomster i Conservatory of Flowers og San Francisco Botaniske have, mens du bevæger dig rundt på de mange smalle, snørklede havestier.

Hvis du godt kunne have brug for en stille stund i naturskønne omgivelser, så tag til Golden Gate-parken eller Den japanske tehave. Der er selvfølgelig også den mulighed at pakke et tæppe og tage til Yerba Buena Gardens eller Pioneer Park. Så gælder det bare om at træffe en afgørelse om turen skal gå til Golden Gate-parken, Den japanske tehave, Yerba Buena Gardens eller Pioneer Park.

Find ud af hvad der sker i området med et besøg på San Francisco Visitor's Center og Marin Headlands Visitor Center. Du kunne også hente nogle brochurer og kort på San Francisco Bay Model Visitor Center eller Sausalito Visitors Kiosk.

Du må endelig afsætte en dag eller to til at udforske de dejlige kystområder, som for eksempel Rockaway strand og China Beach. Du kan også plaske rundt ved Baker Beach and Miramar strand. Uanset om du beslutter dig for Rockaway strand, China Beach, Baker Beach eller Miramar strand, bliver det uden tvivl en rar dag.

Har du brug for at flygte fra byens støj? Så planlæg en udflugt til Øen Alcatraz og Fisherman's Wharf. Besøgende, der holder af naturen, vil også nyde Twin Peaks og Muir Woods.

Små marinebiologer vil elske et besøg til JV Fitzgerald Havreservat, et lærerigt havreservat, der er fyldt med undervandsdyr.

Sæt en dag til side til at besøge nogle af de mange udstillingsområder i området. Der er plads til eftertænksomhed, når du beundrer de forskellige udstillinger og samlinger på Ripley's Believe It Or Not Museum og Voksmuseet på Fisherman's Wharf. Lige så spændende er Walt Disney Family Museum og Moderne Jødisk Museum.

Fortællinger om stedets søfartsfortid ligger skjult i de gamle skibe og genstande, der findes i San Francisco Maritime Museum.

Du kan finde en spændende samling af genstande, udstillinger og modeller i Exploratorium og Morrison Planetarium, to af områdets mest populære videnskabsmuseer.

Fra det sekund du træder ind, er det tydeligt at samlingerne på Californien Academy of Sciences og Mexicansk Museum er opstået på grund af en hel særlig interesse for området. De fantastiske dyr, der kigger på dig bag montrens glas, kan ikke undgå at sætte gang i fantasien. Du kunne måske også overveje at gå på opdagelse på Kimball Natural History Museum og Natural World Museum.

Området her er et slaraffenland for kunstelskere. Her kan du finde mange forskellige udstillingssteder, hvor både internationale og lokale kunstnere regelmæssigt fremviser deres kunstværker. Start din rundtur i dette kreative område med at kigge indenfor på San Francisco Museum of Modern Art og San Francisco Asiatiske Kunstmuseum. Hvis du har energi til mere, så afrund eftermiddagen på De Young Museum og Yerba Buena Center for the Arts.

Fortiden bliver vækket til live på Randall Museum og Museum of the African Diaspora, takket være det imponerende udvalg af tankevækkende fremvisninger. Lyder det som noget? Så er der endnu mere at se på GLBT History Museum og Wells Fargo History Museum.

Rejs tilbage gennem områdets fortid på et besøg til University of Californien San Francisco eller Kunstpaladset, der bare er to af de historisk vigtige steder her. San Francisco-delstatsuniversitet og Coit Tower kan dele flere fortællinger fra en svunden tid.

Ved at sikre en nem måde at krydse byens vandområder på, tilbyder Golden Gate-broen og Lefty O'Doul Bridge en god udsigt over det glimtende vand. Smut ikke uden at se endnu et historisk eksempel på fortræffeligt ingeniørarbejde: Bay-broen.

Fort Point National Historical Site og Fort Cronkhite er minder om San Francisco's militærhistorie. Mens du beundrer de beskadigede mure, så skænk en tanke til dem, der arbejdede hårdt for at beskytte deres hjem.

Tag et kig på livet blandt regionens elite når du besøger de fantastiske områder ved California Palace of the Legion of Honor.

Områdets religiøse del kan ses i Grace Cathedral og Mission Dolores. St. Patrick Catholic Church og San Francisco Zen Center er også populære helligsteder.

Områdets mest anerkendte seværdigheder kan godt overskygge de mindre berømte, men lige så fantastiske turistattraktioner. San Francisco Public Library og Fort Mason vil helt sikkert fange din interesse. Du bør ikke gå glip af California Historical Society og Coyote Point Park, hvis tiden tillader det.

Overnatningssteder i San Francisco

San Francisco er kendt som et populært rejsemål med 235 overnatningsmuligheder at vælge imellem.

Hvis du står og skal fejre en speciel begivenhed, bør du kaste et blik på priserne og faciliteterne på Fairmont Heritage Place, Ghirardelli Square, der ligger på 900 N Point Street, og på The St. Regis San Francisco, på 125 3rd St. Hvis du rejser på budget, er Wharf Inn, som ligger på 2601 Mason St, eller Layne Hotel, på 545 Jones St, måske et bedre match.

Når du er i San Francisco må du endelig ikke gå glip af Union Square. Derfor kan du også overveje at finde et overnatningssted i nærheden af denne ikoniske seværdighed. Loews Regency San Francisco ligger kun 0,8 km derfra. Four Seasons Hotel San Francisco, der kun ligger 0,3 km derfra, er ligeledes et populært alternativ.


Guide til at udforske San Francisco


Bedste hoteltilbud i San Francisco

Se alle 728 overnatningssteder i San Francisco
Hotel Zoe Fisherman's Wharf DKK 1.303
Hotel Zoe Fisherman's Wharf

Hotel Zoe Fisherman's Wharf

425 North Point, San Francisco, CA
   
  4,2
  ud af 5 (baseret på 6.896 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i North Beach, kun 10 minutters gang fra Ripley's Believe It Or Not Museum, Pier 39 og San Francisco Bay. Derudover ligger Ghirardelli Square og Lombard Street 15 minutter derfra. Du kan gå til Ferry Building Station på 30 minutter.

  Hotel Zephyr DKK 942
  Hotel Zephyr

  Hotel Zephyr

  250 Beach Street, San Francisco, CA
    
   4,1
   ud af 5 (baseret på 3.943 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel i boutique-stil ligger i North Beach, kun 5 minutters gang fra Ripley's Believe It Or Not Museum og Pier 39. Derudover ligger San Francisco Bay og Ghirardelli Square 15 minutter derfra. Du kan gå til Ferry Building Station på 29 minutter.

   Hotel Spero DKK 963
   Hotel Spero

   Hotel Spero

   405 Taylor St, San Francisco, CA
     
    4,4
    ud af 5 (baseret på 870 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel i romantisk stil ligger i San Francisco Centrum, kun 15 minutters gang fra Powell and Market Cable Car Turnaround (Vendepunkt for kabelbane), San Francisco Asiatiske Kunstmuseum og San Francisco Museum of Modern Art. Derudover ligger Museum for kabinevogne og Rådhuset i San Francisco ca. 2 km derfra. Du kan gå til Powell St. Station på 7 minutter og Civic Center Station på 11 minutter.

    Pier 2620 Hotel Fisherman's Wharf DKK 1.377
    Pier 2620 Hotel Fisherman's Wharf

    Pier 2620 Hotel Fisherman's Wharf

    2620 Jones Street, San Francisco, CA
      
     4,2
     ud af 5 (baseret på 5.468 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel ligger i North Beach, kun 10 minutters gang fra Fishermans Wharf Cable Car Turnaround (Vendepunkt for kabelbane), Hyde Street Pier og Ghirardelli Square. Derudover ligger Lombard Street og Pier 39 15 minutter derfra.

     San Francisco Marriott Marquis DKK 1.380
     San Francisco Marriott Marquis

     San Francisco Marriott Marquis

     780 Mission Street, San Francisco, CA
       
      4,3
      ud af 5 (baseret på 5.014 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel med spa ligger i San Francisco Centrum, kun 5 minutters gang fra Powell and Market Cable Car Turnaround (Vendepunkt for kabelbane) og Westfield San Francisco Centre. Derudover ligger Moscone Convention Center og San Francisco Museum of Modern Art 10 minutter derfra. Powell St. Station ligger inden for 3 i minutters gang, mens Montgomery St. Station ligger inden for 8 minutters gang.

      Hyatt Regency San Francisco DKK 1.221
      Hyatt Regency San Francisco

      Hyatt Regency San Francisco

      5 Embarcadero Center, San Francisco, CA
        
       4,3
       ud af 5 (baseret på 4.138 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i San Francisco Centrum, kun 10 km fra 555 California Street, San Francisco Bay og Exploratorium. Derudover ligger San Francisco Museum of Modern Art og Moscone Convention Center ca. 10 km derfra.

       La Quinta by Wyndham San Francisco Airport North DKK 751
       La Quinta by Wyndham San Francisco Airport North

       La Quinta by Wyndham San Francisco Airport North

       20 Airport Blvd, South San Francisco, CA
         
        4,0
        ud af 5 (baseret på 791 anmeldelser)
        2.5 ud af 5.0

        Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 3,2 km fra San Francisco Bay og ca. 10 km fra Cow Palace og South San Francisco Convention Center. Derudover ligger Millbrae Square Shopping Center og UCSF Mission Bay ca. 15 km derfra. Du kan gå til South San Francisco Station på 12 minutter og San Bruno Metrostation på 25 minutter.

        Hyatt Regency San Francisco Airport DKK 820
        Hyatt Regency San Francisco Airport

        Hyatt Regency San Francisco Airport

        1333 Bayshore Hwy, Burlingame, CA
          
         4,1
         ud af 5 (baseret på 3.825 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Burlingame, kun 2 km fra Bayfront Park og San Francisco Bay. Derudover ligger Millbrae Square Shopping Center og Burlingame Museum ca. 5 km derfra. Du kan gå til Burlingame Broadway Station på 13 minutter.

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.