Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.


Spar tid og penge med en pakkerejse til San Francisco

San Francisco er et perfekt sted for dem, der drømmer om en lille tur væk eller endda en længerevarende tur.

Spar tid og penge med en pakkerejse til San Francisco

Der kan være besparelser at opnå med en pakkerejse hos Expedia. Expedia kan hjælpe dig og familien med at sikre den bedste pakke med hotel og flyrejse. Tænk blot på alt det, du kan bruge besparelsen på i San Francisco.

Som rejsende kan det være en god idé at tjekke, om der er er penge at spare ved at finde et pakketilbud.

Vælg mellem omtrent 400 flyselskaber og 321,000 hoteller verden over i vores omfangsrige internationale udbud af flyrejser og overnatningssteder.

De gode tilbud på Expedia skal nok sikre, at du drømmer om en ferie til San Francisco.

Har du lyst til at foretage en reservation, men er ikke helt sikker? Vi opkræver ikke yderligere gebyrer, hvis du ombestemmer dig.

Pakkerejser til San Francisco

Dette er et område af Bay Area, som er hjemsted for ca. 800.000 indbyggere.

Du kan finde denne destination ca. 120 km fra Sacramento, hovedstaden i Californien. Den ligger også ca. 10 km fra Sausalito.

Tag en pause fra voksenlivet, og besøg en verden af fantasi i Castro Theatre og San Francisco Mint. Sundance Kabuki Cinemas og Presidio Theater er også værd at besøge, hvis børnene stadig har energi.

San Francisco har flere gode attraktioner. Aquarium of the Bay og Steinhart Aquarium underholder og oplyser rejsende fra nær og fjern.

Se frem til at undersøge de flotte dyr, der venter i San Franciscos zoologiske have. Hvis du er heldig, kan du måske også overvære fodring af dyrene eller andre spændende arrangementer.

Du har sikkert allerede smagt regionens øl, så hvorfor ikke slå et smut forbi Anchor Brewing Company for at finde ud af, hvordan de fremstiller den? Hvis brygmester er i godt humør, går du ikke tørstig derfra.

Leder du efter nervepirrende spænding? Se, om du er heldig, på Artichoke Joe's Casino, hvor du aldrig keder dig!

Brug en dag på at beundre forskellige lokale og eksotiske planter i Conservatory of Flowers og San Francisco Botaniske have. Lad dig imponere af det beundringsværdige udvalg af planter og blomster i Conservatory of Flowers og San Francisco Botaniske have, mens du bevæger dig rundt på de mange smalle, snørklede havestier.

Hvis du godt kunne have brug for en stille stund i naturskønne omgivelser, så tag til Golden Gate-parken eller Den japanske tehave. Der er selvfølgelig også den mulighed at pakke et tæppe og tage til Yerba Buena Gardens eller Pioneer Park. Så gælder det bare om at træffe en afgørelse om turen skal gå til Golden Gate-parken, Den japanske tehave, Yerba Buena Gardens eller Pioneer Park.

Find ud af hvad der sker i området med et besøg på San Francisco Visitor's Center og Marin Headlands Visitor Center. Du kunne også hente nogle brochurer og kort på San Francisco Bay Model Visitor Center eller Sausalito Visitors Kiosk.

Du må endelig afsætte en dag eller to til at udforske de dejlige kystområder, som for eksempel Rockaway strand og China Beach. Du kan også plaske rundt ved Baker Beach and Miramar strand. Uanset om du beslutter dig for Rockaway strand, China Beach, Baker Beach eller Miramar strand, bliver det uden tvivl en rar dag.

Har du brug for at flygte fra byens støj? Så planlæg en udflugt til Øen Alcatraz og Fisherman's Wharf. Besøgende, der holder af naturen, vil også nyde Twin Peaks og Muir Woods.

Små marinebiologer vil elske et besøg til JV Fitzgerald Havreservat, et lærerigt havreservat, der er fyldt med undervandsdyr.

Sæt en dag til side til at besøge nogle af de mange udstillingsområder i området. Der er plads til eftertænksomhed, når du beundrer de forskellige udstillinger og samlinger på Ripley's Believe It Or Not Museum og Voksmuseet på Fisherman's Wharf. Lige så spændende er Walt Disney Family Museum og Moderne Jødisk Museum.

Fortællinger om stedets søfartsfortid ligger skjult i de gamle skibe og genstande, der findes i San Francisco Maritime Museum.

Du kan finde en spændende samling af genstande, udstillinger og modeller i Exploratorium og Morrison Planetarium, to af områdets mest populære videnskabsmuseer.

Fra det sekund du træder ind, er det tydeligt at samlingerne på Californien Academy of Sciences og Mexicansk Museum er opstået på grund af en hel særlig interesse for området. De fantastiske dyr, der kigger på dig bag montrens glas, kan ikke undgå at sætte gang i fantasien. Du kunne måske også overveje at gå på opdagelse på Kimball Natural History Museum og Natural World Museum.

Området her er et slaraffenland for kunstelskere. Her kan du finde mange forskellige udstillingssteder, hvor både internationale og lokale kunstnere regelmæssigt fremviser deres kunstværker. Start din rundtur i dette kreative område med at kigge indenfor på San Francisco Museum of Modern Art og San Francisco Asiatiske Kunstmuseum. Hvis du har energi til mere, så afrund eftermiddagen på De Young Museum og Yerba Buena Center for the Arts.

Fortiden bliver vækket til live på Randall Museum og Museum of the African Diaspora, takket være det imponerende udvalg af tankevækkende fremvisninger. Lyder det som noget? Så er der endnu mere at se på GLBT History Museum og Wells Fargo History Museum.

Rejs tilbage gennem områdets fortid på et besøg til University of Californien San Francisco eller Kunstpaladset, der bare er to af de historisk vigtige steder her. San Francisco-delstatsuniversitet og Coit Tower kan dele flere fortællinger fra en svunden tid.

Ved at sikre en nem måde at krydse byens vandområder på, tilbyder Golden Gate-broen og Lefty O'Doul Bridge en god udsigt over det glimtende vand. Smut ikke uden at se endnu et historisk eksempel på fortræffeligt ingeniørarbejde: Bay-broen.

Fort Point National Historical Site og Fort Cronkhite er minder om San Francisco's militærhistorie. Mens du beundrer de beskadigede mure, så skænk en tanke til dem, der arbejdede hårdt for at beskytte deres hjem.

Tag et kig på livet blandt regionens elite når du besøger de fantastiske områder ved California Palace of the Legion of Honor.

Områdets religiøse del kan ses i Grace Cathedral og Mission Dolores. St. Patrick Catholic Church og San Francisco Zen Center er også populære helligsteder.

Områdets mest anerkendte seværdigheder kan godt overskygge de mindre berømte, men lige så fantastiske turistattraktioner. San Francisco Public Library og Fort Mason vil helt sikkert fange din interesse. Du bør ikke gå glip af California Historical Society og Coyote Point Park, hvis tiden tillader det.

Med en spændende destination som San Francisco er det naturligt, at der findes et stort antal overnatningsmuligheder at vælge iblandt. Du kan nemlig finde 229 hoteller i San Francisco.

To af de mere eksklusive muligheder i San Francisco er Fairmont Heritage Place, Ghirardelli Square, som ligger på 900 N Point Street, samt The St. Regis San Francisco, på 125 3rd St.

Hvis du rejser på budget, er JW Marriott San Francisco Union Square, som ligger på 500 Post Street, eller Wharf Inn, på 2601 Mason St, måske mere din stil.

Pier 39 er en af de attraktioner, det ville være ærgerligt at misse, på en ferie til San Francisco, og et ophold i nærheden af denne seværdighed kan være en god måde at opleve byen på. Courtyard San Francisco Fisherman's Wharf ligger for eksempel ca. 0,8 km derfra. Alternativt kan du overnatte på The Washington Square Inn.


Guide til at udforske San Francisco


De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Bedste hoteltilbud i San Francisco

Se alle 1.121 overnatningssteder i San Francisco
Hotel Caza Fisherman’s Wharf
Anmeldelse fra 18. mar. 2020
Se oplysninger
 
Hotel Caza Fisherman’s Wharf

Hotel Caza Fisherman’s Wharf

1300 Columbus Avenue, San Francisco, CA
   
  4,3 ud af 5
  3.5 ud af 5.0 Stjerner

  Staff was very friendly. Location was excellent, easy walk to Fisherman's Wharf. There were 2 problems with the description in the Expedia booking. It was stated that breakfast was to be included but breakfast was for purchase only also we were booked for a king bed with a port view, there was no ...

  Hotel Riu Plaza Fisherman's Wharf DKK 1.553
  Anmeldelse fra 14. jul. 2019
  Se oplysninger
   
  Hotel Riu Plaza Fisherman's Wharf

  Hotel Riu Plaza Fisherman's Wharf

  2500 Mason St, San Francisco, CA
    
   3,9 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Super godt hotel lige midt i San Francisco

   Hotel Zephyr San Francisco
   Anmeldelse fra 26. sep. 2019
   Se oplysninger
    
   Hotel Zephyr San Francisco

   Hotel Zephyr San Francisco

   250 Beach Street, San Francisco, CA
     
    4,1 ud af 5
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Ligger dejligt centralt med mulighed for at gå til flere ting samt cykle langs vandet og over Golden Gate Bridge.

    Hilton San Francisco Financial District DKK 954
    Anmeldelse fra 1. sep. 2019
    Se oplysninger
     
    Hilton San Francisco Financial District

    Hilton San Francisco Financial District

    750 Kearny St, San Francisco, CA
      
     3,9 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Centralt i San Fransisco lige ved Chinatown. Gåafstand (i hvert fald for os) til Union Square (lækre butikker) og Pier 39. Lækker morgenmad, dog ikke med i prisen. Gode senge.

     Hotel Whitcomb
     Anmeldelse fra 23. okt. 2019
     Se oplysninger
      
     Hotel Whitcomb

     Hotel Whitcomb

     1231 Market St, San Francisco, CA
       
      3,3 ud af 5
      3.5 ud af 5.0 Stjerner

      Friendly staff, no refill of coffee and resemblance to the hotel in the movie “the shining” (ondskabens hotel). Did prolong our stay due to friendly staff and clean rooms.

      Hotel Spero DKK 969
      Anmeldelse fra 29. jul. 2019
      Se oplysninger
       
      Hotel Spero

      Hotel Spero

      405 Taylor St, San Francisco, CA
        
       4,3 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Ganske udmærket hotel. Ligger som sådan fint til udflugter, og fint tæt på Powell station, som både er tog (BART) og Metro. Desværre er der mange hjemløse i området mellem hotellet og Market Street. Faktisk det værste område i byen, men når man bevæger sig mod nord eller øst, er der ikke så mange. ...

       Hotel Zoe Fisherman's Wharf
       Anmeldelse fra 1. jan. 2019
       Se oplysninger
        
       Hotel Zoe Fisherman's Wharf

       Hotel Zoe Fisherman's Wharf

       425 North Point, San Francisco, CA
         
        4,2 ud af 5
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Hotellet var rigtig fint. Dog var parkering horribelt dyrt ($58 for en “lille bil”) - der er dog billigere alternativer i nærheden. Derudover skal man betale yderlige $25 (selvom du betaler forud her). Dette dækker gratis kaffe og aviser om morgenen. Værelset var dog rigtig fint, så pånær parkeringsafgiften ...

        Grand Hyatt San Francisco Union Square
        Anmeldelse fra 25. dec. 2019
        Se oplysninger
         
        Grand Hyatt San Francisco Union Square

        Grand Hyatt San Francisco Union Square

        345 Stockton St, San Francisco, CA
          
         4,4 ud af 5
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Perfect location, nice and spacious rooms and wonderful service

         De mest populære aktiviteter i San Francisco

         Se alle 36 aktiviteter i San Francisco