Lejlighed med familievenlig profil i nærheden af Piazza Navona
En kort gåtur fra Pantheon og Trevi-fontænen ligger Pantheon Luxury Gold Apartment, som tilbyder et kunstgalleri på stedet, et shoppingcenter på stedet m.m. Gæster kan nyde godt af gratis Wi-Fi på værelset.
Du kan desuden drage fordel af følgende under dit ophold:
Cykeludlejning, selvstændig parkering og lufthavnstransport tur-retur (tillægsgebyr)
Babysitning (tillægsgebyr), en elevator og hjælp med udflugter/billetter
En flersproget medarbejderstab og røgfrie områder
Værelsesfaciliteter
Alle værelser hos Pantheon Luxury Gold Apartment inkluderer komfortable faciliteter som aircondition plus andre goder som gratis Wi-Fi og spiseborde.
Denne lejlighed befinder sig i Rom Centrum – et område i Rom. Piazza Navona og Pantheon er et par betydningsfulde seværdigheder, mens nogle af stedets naturskønne områder omfatter Villa Borghese og Circus Maximus. Ser du frem til et event eller en sportbegivenhed under dit ophold? Se, hvad Foro Italico eller Det Olympiske Stadion har på programmet. Besøg vores rejseguide til Rom
Er Pantheon Luxury Gold Apartment et kæledyrsvenligt overnatningssted?
Ja, kæledyr er tilladt på dette overnatningssted. Der er et gebyr på 15.00 EUR pr. kæledyr pr. dag. Servicedyr er fritaget fra gebyrer. Visse begrænsninger kan gælde. Kontakt overnatningsstedet for at få flere oplysninger.
Hvad koster det at overnatte hos Pantheon Luxury Gold Apartment?
Priserne for 1 nat for 2 voksne hos Pantheon Luxury Gold Apartment den 2. nov. 2026 starter fra 1.706 kr., inkl. skatter og gebyrer, fra og med den 29. okt. 2026. Denne pris er baseret på den laveste pris pr. nat fundet inden for de seneste 24 timer for ophold i de næste 30 dage. Priser kan til enhver tid ændres. Vælg dine datoer for mere præcise priser.
Hvor meget koster parkering hos Pantheon Luxury Gold Apartment?
Der tilbydes selvstændig parkering mod et gebyr på 50 EUR pr. nat.
Hvornår er indtjekning på Pantheon Luxury Gold Apartment?
Indtjekning fra kl. 16.00 til kl. 20.00. Tidlig indtjekning er mulig mod et gebyr på 50 EUR (afhænger af tilgængelighed). Sen indtjekning er mulig fra kl. 20.00 til kl. 00.00 mod et gebyr på 70 EUR.
Hvornår er udtjekning på Pantheon Luxury Gold Apartment?
Udtjekning er kl. 10.00.
Tilbyder Pantheon Luxury Gold Apartment shuttletransport til lufthavnen?
Ja, der er lufthavnstransport, der afgår (efter anmodning). Der pålægges et gebyr på 80 EUR pr. køretøj.
Hvor ligger Pantheon Luxury Gold Apartment?
Dette lejlighedskompleks med familievenlig profil ligger i Rom Centrum i Rom, kun 5 minutters gang fra Borghese-paladset, Piazza Navona og Via del Corso. Derudover ligger Pantheon og Trevi-fontænen 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Spagna Metrostation på 11 minutter og Arenula-Cairoli Sporvognsstation på 13 minutter.
Anmeldelser
Anmeldelser af Pantheon Luxury Gold Apartment
7,6
Godt
Alle de viste anmeldelser er indsendt af rigtige gæster. Kun rejsende, som har booket et ophold hos os, kan indsende en anmeldelse. Vi verificerer anmeldelser i henhold til vores retningslinjer og offentliggør alle anmeldelser, hvad enten de er positive eller negative.Flere oplysningerÅbner i et nyt vindue
8,8
Rengøring
8,8
Området
7,8
Service og personale
8,0
Overnatningsstedets tilstand og faciliteter
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 5 af i alt 14 anmeldelser
10 - Fremragende
5
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 5 af i alt 14 anmeldelser
8 - Udmærket
5
Bedømmelse på 6 − Okay. 2 af i alt 14 anmeldelser
6 - Okay
2
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 14 anmeldelser
4 - Dårligt
0
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 2 af i alt 14 anmeldelser
2 - Forfærdeligt
2
Anmeldelser
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Jamie
30. sep. 2024
Synes godt om: Rengøring, faciliteter, værelsets komfort, kommunikation
On time check in, very quaint apartment in an excellent neighborhood. Beautifully decorated. Basic amenities available upon check in as expected, and check out was simple. Will definitely book with this company again!
Overnattede 3 nætter i september 2024
Verificeret anmeldelse
8/10 Godt
Miguel A
1. jul. 2024
Synes godt om: Rengøring, kommunikation
Buena ubicación. Bañera muy peligrosa Sugerencia a cambiarla 3er piso con ascensor dañado
Overnattede 7 nætter i juni 2024
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Claudia
7. jan. 2023
Synes godt om: Rengøring, faciliteter, overnatningsstedets tilstand og faciliteter, kommunikation
Appartamento pulito e centralissimo!
Verificeret anmeldelse
2/10 Bundkarakter
Verificeret rejsende
28. dec. 2019
Synes godt om: Rengøring
Synes ikke om: Service og personale
Horrible
Pictures are not accurate! I specifically chose an apartment that showed a dining room table and a loft. I was placed in a completely different apartment that didn't have either. Two of the beds are in the living room, which has decorative spot lights that don't turn off; making it impossible to sleep. They even have a sign that warns against covering them up (as people must be trying to do in order to get the room dark enough to sleep). The only bathroom is in the master bedroom and has a glass door- so it lacks privacy. The street below is very busy and surprisingly noisy until after 3am.
Additionally, the owner is refusing to return our property to us. My brother forgot an item in the room. We realized this within 30 minutes of check-out and immediately messaged the property asking if we could go back to the apartment at any time that day and retrieve it. They replied to us and said that they "thanked us for a good review and would let us know IF we could retrieve our property". I had not made a review yet, but messaged again asking for a time to go back and pick up the item. They never replied back to the message or answered any of my phone calls. I'm assuming that the message meant that they would only give us back our items of we left a positive review; I have waited almost 24 hours to get a response from the property, but haven't heard back (probably because I didn't review yet).
Overall, I would urge caution. Apartment is not comfortable and service is lacking.
Overnattede 1 nat i december 2019
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Nick
15. okt. 2019
Synes godt om: Rengøring, service og personale, overnatningsstedets tilstand og faciliteter, værelsets komfort
A++ stay. Will use again
Room was great! However parking is not provided.
Room was very clean and family friendly. All the breakable items were attached to the surfaces they sat on. Great deal on a simple room
Overnattede 1 nat i oktober 2019
Verificeret anmeldelse
6/10 Okay
Verificeret rejsende
31. jul. 2019
Synes godt om: Rengøring, service og personale, faciliteter, overnatningsstedets tilstand og faciliteter
The property had a lot of space but was oddly arranged. Bathroom was out dated and not user friendly. No shower! It was difficult to find and parking was not available. The young girl that met us to check in was very sweet and helpful.
Overnattede 1 nat i juli 2019
Verificeret anmeldelse
8/10 Godt
Verificeret rejsende
24. jul. 2019
Synes godt om: Rengøring, service og personale, overnatningsstedets tilstand og faciliteter, værelsets komfort
Veldig bra beliggenhet i Roma. Trykket i dusjen var dårlig, badet kunne vært bedre. Ellers ingenting å utsette på leiligheten.
Overnattede 4 nætter i juli 2019
Verificeret anmeldelse
2/10 Bundkarakter
Gina
24. jun. 2019
Synes godt om: Rengøring, service og personale
Synes ikke om: Værelsets komfort
Pictures are decieving
Booked room for 5 nights. When we arrived we were given a different room for one night because original booking was not available. We were never told of this situation. Had to cut short our sightseeing the next day to move to original booking at Pantheon Luxury Gold apartment. Although the place was clean it was very small. Pictures made it look very much bigger. Shower/tub is very cramped and dangerous in enter/exit. Air conditioner not effective for entire area. Bathroom smelled like cigarette smoke.
Overnattede 5 nætter i juni 2019
Verificeret anmeldelse
8/10 Godt
Verificeret rejsende
14. maj 2019
Synes godt om: Rengøring
Appartement très agréable, le WC séparé aurait été un plus.
L'isolation n'est pas terrible, les italiens parlent très fort le soir dans la rue.
Et pour finir il faut monter 64 marches !!!
L'appartement est très bien situé, 15 on à pied du Vatican.
Overnattede 3 nætter i maj 2019
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Michelle
16. nov. 2018
Synes godt om: Rengøring, service og personale, overnatningsstedets tilstand og faciliteter, værelsets komfort
The apartment was very cute, plenty of towels and linens
Overnattede 2 nætter i november 2018
Verificeret anmeldelse
8/10 Godt
Khairul Hisham
1. nov. 2018
Synes godt om: Rengøring, service og personale, overnatningsstedets tilstand og faciliteter, værelsets komfort
Misleading pricing👎
Comes with hidden cost. Cleaning bill is charge saperately, which is misleading as you choose the best price on the web. By the time you discover about the hidden charges, its already too late. The cleaning charge is almost as much as the price of room!
Overnattede 1 nat i oktober 2018
Verificeret anmeldelse
8/10 Godt
Verificeret rejsende
29. sep. 2018
Synes godt om: Rengøring, service og personale
Synes ikke om: Værelsets komfort
Good apartment with limitations but Great location
This property is managed by a company that has many more apartments. The lady who manages the apartment was very responsive via email and text. This particular apartment is located in an amazing area. Very centrally located for walking to the major attractions. You will not need a car or transport. There is a supermarket and plenty of restaurants nearby. Now for the areas of improvement, (1) Don’t be fooled by the description of a two bedroom apartment. It is actually a very small apartment with one room that has a ladder and a bed on top. This bed was very uncomfortable (springboard mattress) that should be replaced with a memory form, latex or new coil spring mattresses, at the least. (2) The other biggest issue is the bathroom. It is a tiny bathroom with a small bath tub (maybe 3-4 feet long). The worse part is that the tub in addition to being tiny has a raised slope and sitting area in the back. What that means is that there is only a couple of feet of space to stand in the tub. The water pressure in the shower was very poor. Took a long time to finish the shower because. Also, the tub is raised about 2-3 feet from the floor. In short, this makes it very inconvenient if not impossible for small kids or old people to use the apartment.
So if you are ok with these drawbacks, it is an excellent apartment in great area and very reasonable rates. The apartment lady was very helpful and offered to move us into another apartment (when we explained these limitations to her).
Overnattede 3 nætter i september 2018
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Astrid
26. sep. 2018
Synes godt om: Rengøring, service og personale, overnatningsstedets tilstand og faciliteter, værelsets komfort
Perfekt för ett par eller liten grupp
Otroligt skönt att ha en egen lägenhet i centrum av Rom. Vi lagade ingen mat men det fanns möjlighet till det, det enda som saknades var en diskmaskin. För en 50€ städavgift så tyckte jag att det var lite väl smutsigt i hörnen med damm osv, men utöver det så var allting fräsht och alldeles nyrenoverat. Vi hade en fantastisk vistelse!
Overnattede 4 nætter i september 2018
Verificeret anmeldelse
6/10 Okay
Verificeret rejsende
29. apr. 2019
Synes godt om: Rengøring
Overnattede 2 nætter i april 2019
Udforsk en verden af forskellige rejser med Expedia