Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.


Tag på en historisk ferie i Ribe

På din rejse til Ribe kan du se imponerende kirker, få genopfrisket din viden om vikinger og grave efter fossiler i en by, som har mere end 1.300 års historie på bagen.

Naturskønne Ribe er Danmarks ældste by og blev grundlagt af vikingerne i det 8. århundrede. Byen byder på masser af historie, hvilket bl.a. kommer til udtryk i mange af bygningerne. Gå en tur gennem disse velholdte påmindelser om fortiden, og dyk ned i Ribes historie.

Museet Ribes Vikinger kan du fordybe dig i Ribes vikingefortid, der følger 1.000 år af byens udvikling. Du kan bl.a. se de redskaber, instrumenter og hverdagsting, som vikingerne brugte samt en genskabning af et vikingeskib. Tag videre til Ribe Vikingecenter, som er et frilandsmuseum, der beskæftiger sig med livet og hverdagen i vikingetiden. Her kan du finde kopier af vikingehuse, frivilligt personale klædt i autentiske klædedragter, falkejagt, bueskydning og demonstrationer af håndværk fra perioden.

En af de bygninger, der overlevede vikingetiden var Ribe Domkirke. Bliv draget af denne blanding af arkitektoniske stilarter fra flere århundreder, og gå op i kirkens højeste tårn, der blev opført i 1300-tallet. Fra dette 52 meter høje tårn  kan du nyde den betagende udsigt over Ribe.

Snyd ikke dig selv for at opleve nogle af byens andre historiske bygninger - for eksempel Sct. Catharinæ Kirke og Kloster. Bygningen blev grundlagt i 1228, men den nuværende kirke blev opført i starten af det 15. århundrede. Se også Gram Slot, som er opført gennem tre århundreder med start omkring år 1470. Ribe inviterer også til den såkaldte Ghostwalk om aftenen, hvor du får lov at opleve en uhyggelig byvandring i Ribes gader. Slå et smut forbi Det Gamle Rådhus, som blev bygget i det 15. århundrede i gotisk stil.

Du kan også finde din indre arkæolog frem og grave efter fossiler i Gram Lergrav - en geologisk lokalitet. Dette er især en populær aktivitet hos børnene. De kan desuden få en smagsprøve på livet i jernalderen i Hjemsted Oldtidspark. Her kan børnene trække i traditionelle dragter, besøge undergrundsmuseet og prøve kræfter med at male korn og lave mad på bål. Et særligt stort hit hos de små er Minidyrehaven Ribelund,  hvor der er mulighed for at klappe geder, dådyr, æsler og små kænguruer.

Ribe ligger i Sydøstdanmark, og det er nemt at komme dertil med bus og tog fra andre dele af landet. Hvis du rejser til Ribe fra København og blot skal på et weekendophold, kan du spare tid ved at tage en direkte flyforbindelse fra Kastrup til Billund Lufthavn. Den ligger ca. 63 kilometer fra Ribe. Kom og oplev mere end 1.000 års historie i denne hyggelige og fascinerende by.


De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Bedste hoteltilbud i Ribe

Se alle 3.329 overnatningssteder i Ribe
CABINN Esbjerg Hotel DKK 621
Anmeldelse fra 25. jun. 2020
Se oplysninger
 
CABINN Esbjerg Hotel

CABINN Esbjerg Hotel

Skolegade 14, Esbjerg
   
  3,7 ud af 5
  3.0 ud af 5.0 Stjerner

  Meget central beliggenhed, udmærkede senge og møblement. Savnede på denne meget varme sommeraften/-nat aircondition. Kunne således ikke have vinduerne stående åbent grundet støj fra trafik og nærmestliggende barmiljø. Meget forstyrret nattesøvn, men det er ikke nødvendigvis det generelle udtryk. ...

  Zleep Hotel Billund Airport DKK 766
  Anmeldelse fra 7. mar. 2020
  Se oplysninger
   
  Zleep Hotel Billund Airport

  Zleep Hotel Billund Airport

  Passager Terminalen 4, Billund
    
   4,0 ud af 5
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   Ok overnatning

   Weis Stue DKK 495
   Anmeldelse fra 24. jul. 2020
   Se oplysninger
    
   Weis Stue

   Weis Stue

   Torvet 2, Ribe
     
    4,1 ud af 5
    2.5 ud af 5.0 Stjerner

    Er du til quirky og historiske omgivelser, og kan leve med begrænset komfort ? Så er Weiss Stue et fantastisk og fascinerende valg ! Du skal op ad en stejl trappe og der er toilet og bad på gangene - men hver rum har sit navn og særpræg og det er som at være landet på Frilandsmuseet eller midt i ...

    Hotel Propellen DKK 1.000
    Anmeldelse fra 20. okt. 2019
    Se oplysninger
     
    Hotel Propellen

    Hotel Propellen

    Nordmarksvej 3, Billund
      
     4,2 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Super god velkomst og venligt smilende personale fra vi kom ind ad døren ved ankomst til vi tog hjem igen. Lækkert og indbydende morgenmad Det er ikke sidste gang jeg kommer på Propellen Dejligt efter en lang dag, at kunne bade i poolen Hilsen fra Martin

     Scandic Olympic DKK 896
     Anmeldelse fra 23. jun. 2020
     Se oplysninger
      
     Scandic Olympic

     Scandic Olympic

     Strandbygade 3, Esbjerg
       
      4,0 ud af 5
      3.5 ud af 5.0 Stjerner

      Fint sted, god beliggenhed, god udsigt og meget fin morgenmad

      Lalandia Resort Billund DKK 3.859
      Anmeldelse fra 9. aug. 2019
      Se oplysninger
       
      Lalandia Resort Billund

      Lalandia Resort Billund

      Ellehammers Alle 3, Billund
        
       4,5 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Nice house with good facilities. Good for family with children.

       Fanø Night & Stay DKK 700
       Anmeldelse fra 7. aug. 2020
       Se oplysninger
        
       Fanø Night & Stay

       Fanø Night & Stay

       32 Vangled, Fanø
         
        4,2 ud af 5
        2.5 ud af 5.0 Stjerner

        Dejlige rene værelser og sød betjening. Lidt kedelig morgenmad

        KonceptHotel - Danhostel Blåvandshuk DKK 466
        Anmeldelse fra 6. aug. 2020
        Se oplysninger
         
        KonceptHotel - Danhostel Blåvandshuk

        KonceptHotel - Danhostel Blåvandshuk

        Strandvejen 1, Oksbøl
          
         4,3 ud af 5
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Lækker morgenmad med hjemmebagt brød og frisk frugt 😊 kan kun anbefales