Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.


Tag på en historisk ferie i Ribe

På din rejse til Ribe kan du se imponerende kirker, få genopfrisket din viden om vikinger og grave efter fossiler i en by, som har mere end 1.300 års historie på bagen.

Naturskønne Ribe er Danmarks ældste by og blev grundlagt af vikingerne i det 8. århundrede. Byen byder på masser af historie, hvilket bl.a. kommer til udtryk i mange af bygningerne. Gå en tur gennem disse velholdte påmindelser om fortiden, og dyk ned i Ribes historie.

Museet Ribes Vikinger kan du fordybe dig i Ribes vikingefortid, der følger 1.000 år af byens udvikling. Du kan bl.a. se de redskaber, instrumenter og hverdagsting, som vikingerne brugte samt en genskabning af et vikingeskib. Tag videre til Ribe Vikingecenter, som er et frilandsmuseum, der beskæftiger sig med livet og hverdagen i vikingetiden. Her kan du finde kopier af vikingehuse, frivilligt personale klædt i autentiske klædedragter, falkejagt, bueskydning og demonstrationer af håndværk fra perioden.

En af de bygninger, der overlevede vikingetiden var Ribe Domkirke. Bliv draget af denne blanding af arkitektoniske stilarter fra flere århundreder, og gå op i kirkens højeste tårn, der blev opført i 1300-tallet. Fra dette 52 meter høje tårn  kan du nyde den betagende udsigt over Ribe.

Snyd ikke dig selv for at opleve nogle af byens andre historiske bygninger - for eksempel Sct. Catharinæ Kirke og Kloster. Bygningen blev grundlagt i 1228, men den nuværende kirke blev opført i starten af det 15. århundrede. Se også Gram Slot, som er opført gennem tre århundreder med start omkring år 1470. Ribe inviterer også til den såkaldte Ghostwalk om aftenen, hvor du får lov at opleve en uhyggelig byvandring i Ribes gader. Slå et smut forbi Det Gamle Rådhus, som blev bygget i det 15. århundrede i gotisk stil.

Du kan også finde din indre arkæolog frem og grave efter fossiler i Gram Lergrav - en geologisk lokalitet. Dette er især en populær aktivitet hos børnene. De kan desuden få en smagsprøve på livet i jernalderen i Hjemsted Oldtidspark. Her kan børnene trække i traditionelle dragter, besøge undergrundsmuseet og prøve kræfter med at male korn og lave mad på bål. Et særligt stort hit hos de små er Minidyrehaven Ribelund,  hvor der er mulighed for at klappe geder, dådyr, æsler og små kænguruer.

Ribe ligger i Sydøstdanmark, og det er nemt at komme dertil med bus og tog fra andre dele af landet. Hvis du rejser til Ribe fra København og blot skal på et weekendophold, kan du spare tid ved at tage en direkte flyforbindelse fra Kastrup til Billund Lufthavn. Den ligger ca. 63 kilometer fra Ribe. Kom og oplev mere end 1.000 års historie i denne hyggelige og fascinerende by.


De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Bedste hoteltilbud i Ribe

Se alle 3.563 overnatningssteder i Ribe
Ribe Byferie Resort DKK 970
Anmeldelse fra 1. jan. 2020
Se oplysninger
 
Ribe Byferie Resort

Ribe Byferie Resort

Damvej 34, Ribe
   
  4,5 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Rigtig fint ophold. Dog kunne følgende forbedres: håndklæder samt sengetøj burde være, med prisen pr. overnatning in mente, inklusiv. Derudover kunne brusehovedet virkelig tåle at blive udskiftet. Ellers alt fint.

  Hotel Svanen, Billund DKK 850
  Anmeldelse fra 6. mar. 2020
  Se oplysninger
   
  Hotel Svanen, Billund

  Hotel Svanen, Billund

  Nordmarksvej 8, Billund
    
   3,8 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Værelse lidt slidt Maling på armatur Hader bruseforhæng

   CABINN Esbjerg Hotel DKK 625
   Anmeldelse fra 12. jan. 2020
   Se oplysninger
    
   CABINN Esbjerg Hotel

   CABINN Esbjerg Hotel

   Skolegade 14, Esbjerg
     
    3,7 ud af 5
    3.0 ud af 5.0 Stjerner

    Hotellet ligger perfekt i centrum. Værelserne er ekstremt små. Vi havde værelse 357, og man kan ikke gå omkring sengen. Badeværelset er også ekstremt lille. Vi sov rigtig dejligt der, men værelset er også kun til en overnatning. Jeg ville ikke benytte det til længere varende ferie.

    Hotel Arnbjerg DKK 1.049
    Anmeldelse fra 19. dec. 2019
    Se oplysninger
     
    Hotel Arnbjerg

    Hotel Arnbjerg

    Arnbjerg álle 2, Varde
      
     4,1 ud af 5
     3.0 ud af 5.0 Stjerner

     Altid meget venlig, positiv og smilende modtagelse Det samme gælder betjeningen i restauranten. Føler mig altid meget velkommen.

     Hotel LEGOLAND, DENMARK DKK 945
     Anmeldelse fra 29. feb. 2020
     Se oplysninger
      
     Hotel LEGOLAND, DENMARK

     Hotel LEGOLAND, DENMARK

     Aastvej 10, Billund
       
      4,1 ud af 5
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Børnevenligt. God mad. Sødt personale. Gennemført med deres værelser.

      Weis Stue DKK 495
      Anmeldelse fra 17. feb. 2020
      Se oplysninger
       
      Weis Stue

      Weis Stue

      Torvet 2, Ribe
        
       4,1 ud af 5
       2.5 ud af 5.0 Stjerner

       Delt bad & toilet er ikke min kop te, men det var meget fascinerende at sove i et hus der var så gammelt, og som emmede af atmosfære & historie!

       Lalandia Resort Billund DKK 4.048
       Anmeldelse fra 9. aug. 2019
       Se oplysninger
        
       Lalandia Resort Billund

       Lalandia Resort Billund

       Ellehammers Alle 3, Billund
         
        4,5 ud af 5
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Nice house with good facilities. Good for family with children.

        Henne Mølle Å Badehotel
        Anmeldelse fra 22. okt. 2019
        Se oplysninger
         
        Henne Mølle Å Badehotel

        Henne Mølle Å Badehotel

        Hennemølleåvej 6, Henne
          
         4,1 ud af 5
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dejligt ophold, fantastisk menu og servering. Vi har været der flere gange og kommer igen. Det er selvfølgelig Vesterhavet der trækker, men Henne Mølle Å Badehotel kan klart anbefales som en prik over i’et