Danmark har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

Rejser til Ribe 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Ribe med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Ribe. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Mest populære hoteller i Ribe

Zleep Hotel Billund Airport
Zleep Hotel Billund Airport
3 out of 5
Passager Terminalen 4, Billund
Prisen er DKK 695 pr. nat fra 19. feb. til 20. feb.
4/5Very Good! (993 anmeldelser)

"Dejligt nemt når man skal flyve tidligt om morgen hvis man har bil med kan man lige så godt sættet den over hvor man vil have den alligevel for man skal betale for at holde tæt på hotellet"…"

Anmeldelse fra 10. okt. 2020

Zleep Hotel Billund Airport
Hotel Britannia
Hotel Britannia
4 out of 5
Torvegade 24, Esbjerg
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.025 pr. nat fra 22. jan. til 23. jan.
4.2/5Excellent! (987 anmeldelser)
Meget fint hotel

"Meget fint hotel - dog i den dyre ende"…"

Anmeldelse fra 20. okt. 2020

Hotel Britannia
Hotel Varde
Hotel Varde
3 out of 5
Tømrervej 18, Varde
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 770 pr. nat fra 21. jan. til 22. jan.
3.9/5Good! (566 anmeldelser)

"Rent og pænt. Fin morgenmad."…"

Anmeldelse fra 15. okt. 2020

Hotel Varde
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Tag på en historisk ferie i Ribe

På din rejse til Ribe kan du se imponerende kirker, få genopfrisket din viden om vikinger og grave efter fossiler i en by, som har mere end 1.300 års historie på bagen. Naturskønne Ribe er Danmarks ældste by og blev grundlagt af vikingerne i det 8. århundrede. Byen byder på masser af historie, hvilket bl.a. kommer til udtryk i mange af bygningerne. Gå en tur gennem disse velholdte påmindelser om fortiden, og dyk ned i Ribes historie.

Museet Ribes Vikinger kan du fordybe dig i Ribes vikingefortid, der følger 1.000 år af byens udvikling. Du kan bl.a. se de redskaber, instrumenter og hverdagsting, som vikingerne brugte samt en genskabning af et vikingeskib. Tag videre til Ribe Vikingecenter, som er et frilandsmuseum, der beskæftiger sig med livet og hverdagen i vikingetiden. Her kan du finde kopier af vikingehuse, frivilligt personale klædt i autentiske klædedragter, falkejagt, bueskydning og demonstrationer af håndværk fra perioden.

En af de bygninger, der overlevede vikingetiden var Ribe Domkirke. Bliv draget af denne blanding af arkitektoniske stilarter fra flere århundreder, og gå op i kirkens højeste tårn, der blev opført i 1300-tallet. Fra dette 52 meter høje tårn  kan du nyde den betagende udsigt over Ribe.

Snyd ikke dig selv for at opleve nogle af byens andre historiske bygninger - for eksempel Sct. Catharinæ Kirke og Kloster. Bygningen blev grundlagt i 1228, men den nuværende kirke blev opført i starten af det 15. århundrede. Se også Gram Slot, som er opført gennem tre århundreder med start omkring år 1470. Ribe inviterer også til den såkaldte Ghostwalk om aftenen, hvor du får lov at opleve en uhyggelig byvandring i Ribes gader. Slå et smut forbi Det Gamle Rådhus, som blev bygget i det 15. århundrede i gotisk stil.

Du kan også finde din indre arkæolog frem og grave efter fossiler i Gram Lergrav - en geologisk lokalitet. Dette er især en populær aktivitet hos børnene. De kan desuden få en smagsprøve på livet i jernalderen i Hjemsted Oldtidspark. Her kan børnene trække i traditionelle dragter, besøge undergrundsmuseet og prøve kræfter med at male korn og lave mad på bål. Et særligt stort hit hos de små er Minidyrehaven Ribelund,  hvor der er mulighed for at klappe geder, dådyr, æsler og små kænguruer.

Ribe ligger i Sydøstdanmark, og det er nemt at komme dertil med bus og tog fra andre dele af landet. Hvis du rejser til Ribe fra København og blot skal på et weekendophold, kan du spare tid ved at tage en direkte flyforbindelse fra Kastrup til Billund Lufthavn. Den ligger ca. 63 kilometer fra Ribe. Kom og oplev mere end 1.000 års historie i denne hyggelige og fascinerende by.

Flere valgmuligheder