Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt 321.000 hoteller i hele verden.

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


Populære hoteller med 5 stjerner i Fyn

Se alle 140 hoteller i Fyn
Danhostel Odense City

Danhostel Odense City

Østre Stationsvej 31, Odense
5.0 ud af 5.0
2,4 ud af 5 (5 anmeldelser)
Udmærket ifht. prisen.Centralt beliggende men vær OBS på parkering! Vi fandt en plads på Adamsgade, 5 min. gang. Lille vær. for 4 personer men man kan nok ikke forvente mere til prisen.
  8. aug. 2016

496 DKK

496 DKK
Comwell Kongebrogaarden

Comwell Kongebrogaarden

Kongebrovej 63, Middelfart
5.0 ud af 5.0
4,3 ud af 5 (12 anmeldelser)
Nice hotel with a good location at the waterfront The reservation said room with balcony. However it turned out that the balcony was a common sun terrasse which all rooms facing this had access to. This meant insight to the room and no privacy! The toilet was not cleaned properly.
  28. jul. 2017

703 DKK

703 DKK
Kort

Hoteller med 5 stjerner i Fyn

5 stjernet hotel i Fyn

Overvejer du en tur til Fyn, Fyn og leder efter hotel ud over det sædvanlige? Så kan vi varmt anbefale et ophold på et 5 stjernet hotel i Fyn. I denne øverste hotelklasse finder du udelukkende de bedste hoteller med faciliteter, service og indretning helt i top.

I forskellige lande verden over er der stor forskel på kravene til hoteller med forskellige antal stjerner. Værelserne på et 5 stjerners hotel i Fyn, Fyn er ikke bare udstyret med alle moderne bekvemmeligheder, men her finder du også ofte en personlig velkomsthilsen med frugtkurv eller lignende ved ankomsten. Afhængigt af hotellet omfatter den exceptionelle service i disse huse også dørmand, portier og en reception, der er åben døgnet rundt, 24-timers roomservice og en stilfuld restaurant med spændende kulinariske oplevelser. Desuden tilbyder et femstjernet hotel i Fyn mange gange også et wellnessområde med spa, sauna, massagebehandlinger og anden luksus.