Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Udforsk Fyn

Udforsk Fyn med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!

Biludlejning gennem Expedia i Fyn

Fyn er Danmarks Have – det var i hvert fald, hvad H.C. Andersen i sin tid kaldte den smukke ø midt på danmarkskortet. Og han vidste jo nok, hvad han talte om, den fynske digter. Når du holder ferie på Fyn og benytter dig af billeje på Fyn, får du fyldt ferien med skønne oplevelser.

Fyn er fin! Sådan lyder et andet slogan, som sætter ord på øen i midten. Og det kan du ved selvsyn opleve, når du med udgangspunkt fra dit hotel på Fyn kører rundt på øen og udforsker hver en lille plet. Lej bil på Fyn, så er du ikke langt fra noget.

Billig biludlejning på Fyn

Uanset om du vælger at have dit udgangspunkt i Odense, Fyns største by, eller i en af de mange mindre havnebyer, der ligger rundt langs kysten, er der ikke for alvor langt til noget. Benyt dig af billig billeje på Fyn, hvor du i de fleste større byer kan finde biludlejningsfirmaer. Kør ad de små snoede veje langs de blomstrende marker, og glæd dig til en ferie på fire hjul med masser af oplevelser.

Hvis du reserverer din billeje på Fyn hjemmefra, samtidig med at du bestiller hotel, vil du måske kunne spare penge.

Lej bil på Fyn – og glæd dig til køreturene

Især Sydfyn er kendt for sine små snoede veje, hvor farten aldrig bliver rigtig høj, men hvor du til gengæld får serveret den ene smukke udsigt efter den anden. Glæd dig til at se, hvad det næste sving gemmer på. Og næsten uanset hvor på Fyn du kører rundt i din lejebil, vil du her og der finde en rasteplads, et lille skovbryn, en strand eller et gadekær, hvor du kan parkere bilen og få strakt benene på en gåtur i naturen eller i en af de små hyggelige fynske byer.

Naturligvis er der masser af seværdigheder på Fyn, som du nemt kan besøge i bil. I Svendborg finder du Naturama, som er et af Danmarks bedste naturvidenskabelige museer. Hvis du interesserer dig for livet under overfladen i Lillebælt og Storebælt, skal du besøge Fjord&Bælt i Kerteminde, hvor du kan komme tæt på både sæler, marsvin, krabber og fisk. I Odense kan du besøge Odense Zoo, hvor blandt andet tigre og pingviner i deres fantastiske omgivelser kan begejstre publikum. Det er også i Odense, at du kan besøge H.C. Andersens Hus. Hvis du vil have naturoplevelser, kan du køre ture langs de fantastiske rosenmarker omkring Bogense, som især er smukke sidst på sommeren, når roserne blomstrer. Eller gå en tur i De Sydfynske Alper i området omkring Svanninge lidt uden for Fåborg.

Selvfølgelig er der også mulighed for at shoppe på Fyn. I mange af øens byer kan du gå en tur ned ad gågaden, eller søg ned i de små gader, og besøg de mindre butikker, hvor du kan gøre et godt køb.