Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia i Fyn

Fyn er Danmarks Have – det var i hvert fald, hvad H.C. Andersen i sin tid kaldte den smukke ø midt på danmarkskortet. Og han vidste jo nok, hvad han talte om, den fynske digter. Når du holder ferie på Fyn og benytter dig af billeje på Fyn, får du fyldt ferien med skønne oplevelser.

Fyn er fin! Sådan lyder et andet slogan, som sætter ord på øen i midten. Og det kan du ved selvsyn opleve, når du med udgangspunkt fra dit hotel på Fyn kører rundt på øen og udforsker hver en lille plet. Lej bil på Fyn, så er du ikke langt fra noget.

Billig biludlejning på Fyn

Uanset om du vælger at have dit udgangspunkt i Odense, Fyns største by, eller i en af de mange mindre havnebyer, der ligger rundt langs kysten, er der ikke for alvor langt til noget. Benyt dig af billig billeje på Fyn, hvor du i de fleste større byer kan finde biludlejningsfirmaer. Kør ad de små snoede veje langs de blomstrende marker, og glæd dig til en ferie på fire hjul med masser af oplevelser.

Hvis du reserverer din billeje på Fyn hjemmefra, samtidig med at du bestiller hotel, vil du måske kunne spare penge.

Lej bil på Fyn – og glæd dig til køreturene

Især Sydfyn er kendt for sine små snoede veje, hvor farten aldrig bliver rigtig høj, men hvor du til gengæld får serveret den ene smukke udsigt efter den anden. Glæd dig til at se, hvad det næste sving gemmer på. Og næsten uanset hvor på Fyn du kører rundt i din lejebil, vil du her og der finde en rasteplads, et lille skovbryn, en strand eller et gadekær, hvor du kan parkere bilen og få strakt benene på en gåtur i naturen eller i en af de små hyggelige fynske byer.

Naturligvis er der masser af seværdigheder på Fyn, som du nemt kan besøge i bil. I Svendborg finder du Naturama, som er et af Danmarks bedste naturvidenskabelige museer. Hvis du interesserer dig for livet under overfladen i Lillebælt og Storebælt, skal du besøge Fjord&Bælt i Kerteminde, hvor du kan komme tæt på både sæler, marsvin, krabber og fisk. I Odense kan du besøge Odense Zoo, hvor blandt andet tigre og pingviner i deres fantastiske omgivelser kan begejstre publikum. Det er også i Odense, at du kan besøge H.C. Andersens Hus. Hvis du vil have naturoplevelser, kan du køre ture langs de fantastiske rosenmarker omkring Bogense, som især er smukke sidst på sommeren, når roserne blomstrer. Eller gå en tur i De Sydfynske Alper i området omkring Svanninge lidt uden for Fåborg.

Selvfølgelig er der også mulighed for at shoppe på Fyn. I mange af øens byer kan du gå en tur ned ad gågaden, eller søg ned i de små gader, og besøg de mindre butikker, hvor du kan gøre et godt køb.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Fyn

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Fyn?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Fyn.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Fyn?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Fyn er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Fyn?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Fyn?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Fyn

Udforsk Fyn med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!