Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia i Ribe

Leje af bil i Ribe giver adgang til historiske oplevelser og skøn natur

Hold ferie i Ribe, der er den ældste by i Danmark, hvor du kan hygge dig i den charmerende gamle bydel, beundre de flotte seværdigheder, se skøn arkitektur og lære mere om byens historie, der strækker sig helt tilbage til 700-tallet, på hele to vikingemuseer.

Naturen er i højsædet i Ribe, hvor du har marsklandet og Vadehavet, der byder på en masse dejlige oplevelser. Tag familien med ud i den dejlige, danske natur, og oplev blandt andet sæler eller det flotte fænomen sort sol. Find ud af, hvor let og enkelt det er at booke en udlejningsbil, som du kan kombinere med et hotel i Ribe, og så er grunden lagt for en fantastisk ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Bor du i nærheden af Kastrup, kan du snuppe et fly til Ribe via Billund Lufthavn. Har du mod på at opleve området og naturen omkring Ribe by, så kan det være værd at overveje at booke en lejebil, der står klar til afhentning i lufthavnen. En udlejningsbil er en praktisk og fleksibel mulighed, hvis I vil opleve mere end den centrale del af Ribe.

Billig billeje i Ribe i historiske omgivelser

Den gamle bydel i Ribe har en helt særlig magisk atmosfære. Se den flotte Ribe Domkirke tårne op over byen. Gå en tur op i selve tårnet og se den fantastiske udsigt over byen. Kig forbi det historiske Sct. Catharinæ Kirke og Kloster. Ribes Rådhus er det ældste i Danmark og stammer helt tilbage fra 1496. Der findes over hundrede fredede huse i Ribe, hvilket er med til at give byen dens helt særlige atmosfære.

Booker du et hotelophold i Ribe centrum, kan du være i gåafstand fra seværdighederne, butikkerne og de spændende museer. Ribe har også meget fokus på de kulturelle tilbud. Besøg for eksempel Ribe Kunstmuseum, hvor du kan se dansk kunst fra 1750 til 1950. Se de forskellige skulpturer rundt omkring i byen, og læg turen forbi byens mange gallerier. Det er muligt at tage ture rundt i byen med en guide, der er specialiseret i Ribes historie, og mange af de større attraktioner i byen tilbyder også guidet rundvisning.

Kig på billeje i Ribe og lær mere om vikingerne

Nogle af disse museer omhandler Ribes interessante vikingefortid. Som den ældste by i Danmark er du sikret mange spændende, historiske oplevelser. På Museet Ribes Vikinger kan du følge byens udvikling gennem tiden, og på Ribe VikingeCenter kan du opleve en fantastisk rekonstruktion af Ribe i Vikingetiden.

Billig biludlejning i Ribe med hurtig adgang til smukke naturområder

Men gå ikke glip af muligheden for at tage på opdagelse i den fantastiske natur omkring Ribe. Snup lejebilen, og oplev blandt andet Nationalpark Vadehavet. Området omkring Ribe byder på sort sol, østerssafari, og I kan tage sejltur ud til øen Mandø. Besøg desuden Vadehavscentret, hvor du kan lære mere om Vadehavets natur og dyreliv. Er det en aktiv ferie, du leder efter, så findes der desuden kanoture, hesteridning, golf, cykelture og fiskeri.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Ribe

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Ribe?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Ribe.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Ribe?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Ribe er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Ribe?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Ribe?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Ribe

Udforsk Ribe med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!