Danmark har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

Rejser til Nakskov 2021

Planlæg din ferie til Nakskov med Expedia

  • Vores pakkerejsetilbud for 2020 er ikke tilgængelige på nuværende tidspunkt, men du kan nu booke vores pakkerejsetilbud for 2021. Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Nakskov. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Mest populære hoteller i Nakskov

Gorvannsminde
Gorvannsminde
2 out of 5
Branderslevvej 11, Nakskov, Zealand
Hent priser
4/5Very Good! (1 anmeldelse)

"Måske ikke det pæneste sted og lidt skummelt om aften og at personalet ikke en gang vil være der om natten, men følte mig alligevel tryk til at bo der."…"

Anmeldelse fra 20. nov. 2020

Gorvannsminde
Nakskov Fjord Camping
Nakskov Fjord Camping
3 out of 5
Hestehovedet 2, Nakskov, Lolland
Prisen er DKK 625 pr. nat fra 20. jan. til 21. jan.
4.3/5Excellent! (11 anmeldelser)

"Fint sted. Fungerer godt!"…"

Anmeldelse fra 18. okt. 2020

Nakskov Fjord Camping
Byens Bed og Breakfast
Byens Bed og Breakfast
2.5 out of 5
Kongenstofte 1, Nakskov
Prisen er DKK 375 pr. nat fra 20. jan. til 21. jan.
4.1/5Very Good! (55 anmeldelser)
Fanatstisk til prisen

"Uventet sted men komfortabel, ,rent og kan varmt anbefales"…"

Anmeldelse fra 8. sep. 2020

Byens Bed og Breakfast
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Strandferie i Nakskov

Lyt til bølgerne, der skvulper ind mod kysten, og se ud over den glimtende havoverflade på en ferie i Nakskov. Hvis du har brug for en pause fra hverdagens rutiner, vil en rejse til Nakskov være det helt rette valg. Vi har et stort udvalg af pakkerejser til Nakskov, som du kan vælge blandt. Book én nær Hestehovedet Strand, kun 0,9 km fra centrum, og udlev alle dine feriedrømme uden at sprænge budgettet.

Godt at vide om Nakskov

  • Hvis du sukker efter livet ved havet, kan du tjekke vores udvalg af strandhoteller i Nakskov. En smuk udsigt over vandet og en frisk brise – kunne du ønske dig noget andet?
  • Uanset din smag og dit budget kan du finde det ideelle sted at overnatte under din ferie i Nakskov. Hvorfor ikke tage et kig på nogle private ferieboliger såsom 5 Bedroom Accommodation in Nakskov og Cozy House in Nakskov? De er et hit blandt alle typer rejsende.
  • Nakskov har et indbyggertal på omkring 14.100. Hvorfor ikke tage ud for at hilse på nogle af dem? Det er en god måde at få lokal insiderviden på. Du kan også tjekke vores side med oplevelser i Nakskov.
  • Tilbud på rejser til Nakskov er en rigtig god måde at spare penge på til sjove oplevelser. Nogle seværdigheder såsom Det Gamle Apotek, Halsted Kloster Park og Hestehovedet Strand hører til i toppen af dit dagsprogram.

Spar tid og penge med pakkerejser til Nakskov

Hvad er den bedste måde at spare penge på min ferie til Nakskov på?

Det er nemt at opnå besparelser med vores pakkerejser til Nakskov. Hvis du kombinerer hotel, fly og andre tjenester (som for eksempel udflugter og billeje) i samme reservation, kan du spare på den samlede pris. Expedia tilbyder 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder verden over at vælge mellem, så du kommer ikke til at mangle valgmuligheder. Desuden kan du nyde godt af, at der intet afbestillingsgebyr er på langt de fleste reservationer, hvis dine planer skulle ændre sig.

Hvilke slags overnatningssteder er mest populære på en rejse til Nakskov?

Der er mange slags overnatningssteder at vælge mellem i Nakskov. Til syvende og sidst kommer det an på, hvilken form for rejse du er til. Måske vil du allerhelst udforske stedets private ferieboliger på det meste af din rejse, eller også er de mange villaer mere efter din smag. Der er også en række lejligheder og Bed & Breakfasts at tage i betragtning.

Hvad er inkluderet i en pakkerejse hos Expedia?

Det kommer helt an på, hvilken slags rejse du går efter. En pakkerejse til Nakskov kan inkludere fly og hotel, fly, billeje og hotel eller billeje og hotel. Du kan også tilføje oplevelser og aktiviteter, hvilket giver dig mulighed for at få rabat på det meste!

Flere valgmuligheder