Monopoli

Rejseguide
Monopoli og byder på barsk kystlinje og en stenstrand såvel som en stor gruppe mennesker
Tag på en rundvisning i de gamle kirker, studér udstillingsgenstande på museerne, og besøg det smukke slot på en rejse til Monopoli.

Monopoli er en skøn kystby, som gør sig bemærket ved sine hvide bygninger og muren ud til Adriaterhavet. Den gamle bydel er fyldt med slotte og palæer, og omkring byen ligger Monte San Nicola Dyrereservat. Dyk ned i den lokale kultur i de mange museer og kirker.

Blandt højdepunkterne i den muromkransede gamle bydel er Monopoli Katedral. Betragt den nyklassicistiske facade med høje støtter på hver side af hovedindgangen. Træd indenfor i kirkerummet for at beundre alterets farverige udsmykning og de mange kunstværker, som pryder kirken.

Du kan fortsætte i religionens verden på Romualdo Katedralmuseum. Her kan du studere fascinerende arkæologiske genstande og gravsteder, som er flere tusind år gamle. I nærheden ligger kirken Salviamo San Salvatore fra det 18.århundrede. På en guidet rundvisning kan du få et indblik i denne kirke, den historie og kunst.

Gå en tur langs forsvarsmuren, som løber parallelt med kysten. Bred et håndklæde ud på sandet, og køl ned med en dukkert i Adriaterhavet. Her finder du også Carlo V Slot fra det 16.århundrede, som har en vidunderlig udkigsplatform. Når du rejser til Monopoli, kan du desuden overvære en fodboldkamp på Vito Simone Veneziani Stadion, hvor det lokale fodboldhold S.S. Monopoli 1966 har hjemmebane.

Hvis du vil opleve noget helt andet, kan du sætte kurs mod udkanten af byen og slappe af i den grønne Belvedere Lama Park. Der lever blandt andet flere vilde æsler i denne store bypark.

Monopoli ligger i Apulien i den sydøstlige del af Italien. Den ligger nærmere bestemt på den nordlige del af Salento-halvøen, som udgør landets støvlehæl. Du kan ankomme med tog til Monopoli Station eller køre i bil fra Bari på omkring en halv time.

På et weekendophold i Monopoli venter den smukke kystlinje og den fascinerende historiske bymidte.

Hvor kan jeg overnatte i Monopoli

Default Image

Centro Storico

De besøgende i Centro Storico synes blandt andet godt om områdets historiske seværdigheder, udsigt til vandet og havudsigt. Besøg også Concattedrale di Maria Santissima della Madia Basilika eller Romualdo Katedralens Museum, når du udforsker området.

Centro Storico
Palazzo Indelli
Palazzo Indelli
4 out of 5
Piazza Garibaldi 27, Monopoli, BA
Fuldt refunderbart