Polignano a Mare

Rejseguide
Polignano a Mare og byder på en stenstrand såvel som en stor gruppe mennesker
Tag på ferie i Polignano a Mare, og glæd dig til en unik badeby med en populær bystrand, historiske kirker og en fantastisk kyststrækning med mulighed for klippeudspring.

Polignano a Mare ligger smukt placeret på toppen af en række kalkstensklipper ud til Adriaterhavet. Denne beliggenhed gør byen perfekt som udgangspunkt for diverse aktiviteter i og omkring havet, uanset om du bare vil slappe af på de paradisiske strande eller udforske kystens spændende undervandsgrotter og brændingshuler.

Hvis du rejser til Polignano a Mare, kan du desuden glæde dig til at bo i en smuk by fuld af historisk arkitektur, idet byens historie går mere end 2.000 år tilbage. Vejen til den gamle bydel går gennem Arco Marchesale, der er en buegang fra det 16. århundrede. Herefter kan du udforske byen via de mange smalle gader og stræder. Gå på opdagelse i de små butikker, eller nyd en forfriskning i en bar eller restaurant med udendørsservering.

Besøg byens gamle kirker, herunder kirken La Chiesa Matrice Santa Maria Assunta, der stammer fra det 13. århundrede og er bygget oven på ruinerne af et hedningetempel. Indenfor finder du flere hundrede år gamle religiøse kunstværker, ligesom byens skytsengel, San Vito, ligger begravet her. Overalt i den gamle bydel indbyder diverse udsigtspunkter til at stoppe op og nyde den storslåede udsigt udover havet.

Sæt kursen mod stranden, der kun ligger få minutters gang fra den gamle bydel. Stranden ligger klemt inde mellem to klipper og indbyder til en forfriskende dukkert i det klare, rolige vand. Vend blikket opad, og nyd det imponerende syn af byens huse, der balancerer helt ude på kanten af klipperne.

Byens klipper danner ikke kun et smukt bagtæppe for byen, de er også populære blandt unge klippeudspringere, der gerne rejser til Polignano a Mare for at træne deres udspringsteknikker. Af samme grund er byen sommetider vært for internationale udspringskonkurrencer.

Lej en vandcykel, eller tag på bådtur rundt til de mange huler og grotter langs kysten. Nogle af dem befinder sig endda direkte under den gamle bydel. Grotta Palazzese er den største af byens grotter. Grotten rummer sågar en stemningsfuld restaurant, og ingen ferie i Polignano a Mare ville være komplet uden at nyde en middag her.

Du rejser til Polignano a Mare via den internationale lufthavn i enten Bari eller Brindisi, og herfra er afstanden henholdsvis 35kilometer og 83kilometer langs kystvejen. Polignano a Mare er den perfekte destination, hvis du er til historiske byer, flotte kyststrækninger og dejlige strande.

CDSHotels Pietrablu Resort & SPA
CDSHotels Pietrablu Resort & SPA
4 out of 5
Contrada Fontanelle, 230, Polignano a Mare, BA
Prisen er 1.522 kr. pr. nat fra 25. jun. til 26. jun.
1.522 kr.
pr. nat
25. jun. – 26. jun.
Overnat på dette hotel ved stranden i Polignano a Mare, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og udendørs pool. De populære seværdigheder ...