Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Las Vistas Strand

Den lange Las Vistas Strand med den kønne promenade er både et fint og afslappende sted at opholde sig til trods for dens popularitet. me 

Las Vistas Strand er en af de største og mest populære strande i Arona og byder på roligt vand og masser af plads til at brede dit håndklæde ud. Besøg denne idylliske strand, som er det perfekte sted at tilbringe en eftermiddag med at svømme, snorkle eller slappe af i sandet. 

Las Vistas Strand er 850 meter lang og 126 meter bred, så der er altid god plads, selvom den er meget populær. Tag en svømmetur i det rolige og lave vand, der gør denne strand populær blandt familier. Læn dig tilbage, og nyd den smukke udsigt over øen La Gomera fra din plads i sandet. 

Overvær et spil volleyball, eller lej snorkeludstyr, så du rigtig kan udforske vandet ud for kysten. Se, om du kan få øje på farverige jomfrufisk, trompetfisk og havaborrer. Du kan også leje kanoer og dykkerudstyr på stranden.

Gå en tur langs promenaden, som lyses op af tindrende felys om aftenen. Om dagen kan du shoppe eller nyde en kop kaffe på en café med udsigt over vandet. Om aftenen er her masser af barer og restauranter, hvor du kan slappe af med en drink. Prøv et glas lokal vin fra Abona, La Palma eller Valle de la Orotava sammen med en traditionel gryderet med fisk. 

Sæt kursen mod Los Cristianos, hvis du er klar til mere sol og sand, eller hvis du vil ose i butikkerne i byens centrum, som er forbeholdt fodgængere. Denne destination er en smule mere eksklusiv, og du finder masser af luksusbutikker i denne skønne by. 

Hvis du vil have en lidt mere munter aften, kan du besøge stranden Las Americas, der er kendt for sit livlige natteliv. Du finder nogle af de mest trendy natklubber, diskoteker og barer langs Veronica's Strip. Las Americas er med sin placering mellem det dybblå hav og de forrevne bjerge også et skønt sted at tilbringe dagen. Tag til Playa de Guincho, hvis du vil surfe eller blot kigge på andre fra din plads i sikkerhed i sandet. 

Las Vistas Strand ligger på det sydlige Tenerife i gåafstand til strandene Los Cristianos og Las Americas.


Kort

Bedste hoteltilbud i Las Vistas Strand

Se alle 3.563 overnatningssteder i nærheden af Las Vistas Strand
H10 Las Palmeras DKK 889
H10 Las Palmeras

H10 Las Palmeras

Avenida Rafael Puig, 28, Playa de las Americas, Arona, Tenerife
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Med et ophold på H10 Las Palmeras i Arona har du direkte adgang til stranden. dette resort ligger kun 10 minutters gang fra Playa de las Américas, Veronicas Strip og Troya Strand. Derudover ligger Las Vistas Strand og Siam-parken ca. 2 km derfra.

  LABRANDA Hotel Reverón Plaza DKK 717
  LABRANDA Hotel Reverón Plaza

  LABRANDA Hotel Reverón Plaza

    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i hjertet af Arona, kun 10 minutters gang fra Los Cristianos Strand og Las Vistas Strand. Derudover ligger Golf Las Americas og Playa de las Américas ca. 3 km derfra.

   H10 Conquistador DKK 963
   H10 Conquistador

   H10 Conquistador

   Avenida Rafael Puig, 36, Playa de las Americas, Arona, Tenerife
     
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Med et ophold på H10 Conquistador i Arona har du direkte adgang til stranden. dette resort ligger i et område med forskellige underholdningsmuligheder, kun 15 minutters gang fra Las Vistas Strand og Veronicas Strip. Derudover ligger Los Cristianos Strand og Siam-parken ca. 3 km derfra.

    Sol Arona Tenerife DKK 598
    Sol Arona Tenerife

    Sol Arona Tenerife

    Avenida Juan Carlos I, 25, Playa De Los Cristianos, Arona, Tenerife
      
     3.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger tæt på stranden, kun 10 minutters gang fra Playa De Los Tarajales og Los Cristianos Strand. Derudover ligger Las Vistas Strand og Golf Las Americas ca. 3 km derfra.

     Sol Tenerife DKK 567
     Sol Tenerife

     Sol Tenerife

     Avenida Rafael Puig Llivina, 12, Arona, Tenerife
       
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Med et ophold på Sol Tenerife i Arona har du direkte adgang til stranden. dette hotel ligger ved promenaden, kun 5 minutters gang fra Veronicas Strip, Troya Strand og Playa de las Américas. Derudover ligger Siam-parken og Las Vistas Strand ca. 2 km derfra.

      Pension Casa Blanca DKK 284
      Pension Casa Blanca

      Pension Casa Blanca

        
       2.5 ud af 5.0 Stjerner

       Dette pensionat ligger tæt på stranden, kun 5 minutters gang fra Los Cristianos Strand og Las Vistas Strand. Derudover ligger Playa De Los Tarajales og Siam-parken ca. 5 km derfra.

       Mediterranean Palace DKK 869
       Mediterranean Palace

       Mediterranean Palace

       Avenida de las Americas, Playa de las Americas, Arona, Tenerife
         
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette resort ligger på stranden i Arona, kun 10 minutters gang fra Arona-pyramiden og Las Vistas Strand. Derudover ligger Los Cristianos Strand og Playa de las Américas 15 minutter derfra.

        Gara Suites Golf & SPA
        Gara Suites Golf & SPA

        Gara Suites Golf & SPA

          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på stranden i Arona, kun 2 km fra Siam Mall, Siam-parken og Golf Las Americas. Derudover ligger Veronicas Strip og Playa de las Américas ca. 2 km derfra.