Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Las Vistas Strand

Den lange Las Vistas Strand med den kønne promenade er både et fint og afslappende sted at opholde sig til trods for dens popularitet. me 

Las Vistas Strand er en af de største og mest populære strande i Arona og byder på roligt vand og masser af plads til at brede dit håndklæde ud. Besøg denne idylliske strand, som er det perfekte sted at tilbringe en eftermiddag med at svømme, snorkle eller slappe af i sandet. 

Las Vistas Strand er 850 meter lang og 126 meter bred, så der er altid god plads, selvom den er meget populær. Tag en svømmetur i det rolige og lave vand, der gør denne strand populær blandt familier. Læn dig tilbage, og nyd den smukke udsigt over øen La Gomera fra din plads i sandet. 

Overvær et spil volleyball, eller lej snorkeludstyr, så du rigtig kan udforske vandet ud for kysten. Se, om du kan få øje på farverige jomfrufisk, trompetfisk og havaborrer. Du kan også leje kanoer og dykkerudstyr på stranden.

Gå en tur langs promenaden, som lyses op af tindrende felys om aftenen. Om dagen kan du shoppe eller nyde en kop kaffe på en café med udsigt over vandet. Om aftenen er her masser af barer og restauranter, hvor du kan slappe af med en drink. Prøv et glas lokal vin fra Abona, La Palma eller Valle de la Orotava sammen med en traditionel gryderet med fisk. 

Sæt kursen mod Los Cristianos, hvis du er klar til mere sol og sand, eller hvis du vil ose i butikkerne i byens centrum, som er forbeholdt fodgængere. Denne destination er en smule mere eksklusiv, og du finder masser af luksusbutikker i denne skønne by. 

Hvis du vil have en lidt mere munter aften, kan du besøge stranden Las Americas, der er kendt for sit livlige natteliv. Du finder nogle af de mest trendy natklubber, diskoteker og barer langs Veronica's Strip. Las Americas er med sin placering mellem det dybblå hav og de forrevne bjerge også et skønt sted at tilbringe dagen. Tag til Playa de Guincho, hvis du vil surfe eller blot kigge på andre fra din plads i sikkerhed i sandet. 

Las Vistas Strand ligger på det sydlige Tenerife i gåafstand til strandene Los Cristianos og Las Americas.


Bedste hoteltilbud i Las Vistas Strand

Se alle 5.632 overnatningssteder i nærheden af Las Vistas Strand
Sol Arona Tenerife
Sol Arona Tenerife

Sol Arona Tenerife

Avenida Juan Carlos I, 25, Playa De Los Cristianos, Arona, Tenerife
   
  3.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger tæt på stranden, kun 10 minutters gang fra Playa De Los Tarajales og Los Cristianos Strand. Derudover ligger Las Vistas Strand og Golf Las Americas ca. 3 km derfra.

  Coral Suites & Spa
  Coral Suites & Spa

  Coral Suites & Spa

  Calle Noelia Afonso Cabrera, 10, Playa de las Americas, Arona, Tenerife
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette lejlighedshotel med spa ligger ved havet, kun 10 minutters gang fra Antonio Domínguez Alfonso Stadion og Playa de las Américas. Derudover ligger Las Vistas Strand og Veronicas Strip 15 minutter derfra.

   H10 Conquistador DKK 908
   H10 Conquistador

   H10 Conquistador

   Avenida Rafael Puig, 36, Playa de las Americas, Arona, Tenerife
     
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Med et ophold på H10 Conquistador i Arona har du direkte adgang til stranden. dette resort ligger i et område med forskellige underholdningsmuligheder, kun 15 minutters gang fra Las Vistas Strand og Veronicas Strip. Derudover ligger Los Cristianos Strand og Siam-parken ca. 3 km derfra.

    Sol Tenerife DKK 625
    Sol Tenerife

    Sol Tenerife

    Avenida Rafael Puig Llivina, 12, Arona, Tenerife
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Med et ophold på Sol Tenerife i Arona har du direkte adgang til stranden. dette hotel ligger ved promenaden, kun 5 minutters gang fra Veronicas Strip, Troya Strand og Playa de las Américas. Derudover ligger Torviscas Strand og Magma Art and Congress Centre 15 minutter derfra.

     Kn Aparthotel Columbus DKK 715
     Kn Aparthotel Columbus

     Kn Aparthotel Columbus

     Av. Santiago Puig, 6, Playa De Las Americas, Arona, Tenerife
       
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med spa ligger i et shoppingområde, kun 10 minutters gang fra Antonio Domínguez Alfonso Stadion og Playa de las Américas. Derudover ligger Veronicas Strip og Troya Strand 15 minutter derfra.

      HD Parque Cristobal Tenerife DKK 837
      HD Parque Cristobal Tenerife

      HD Parque Cristobal Tenerife

      Avenida Rafael Puig, 7, Playa de las Americas, Adeje, Arona, Tenerife
        
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med familievenlig profil ligger i et område med forskellige underholdningsmuligheder i Arona, kun 10 minutters gang fra Playa de las Américas og Veronicas Strip. Derudover ligger Las Vistas Strand og Troya Strand ca. 2 km derfra.

       Coral Compostela Beach
       Coral Compostela Beach

       Coral Compostela Beach

       8 Av. las Américas, Arona, De Kanariske Øer
         
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        Reserver et ophold lige ud til stranden på Coral Compostela Beach i Arona. dette lejlighedshotel ligger ved promenaden, mindre end 15 minutters gang fra Las Vistas Strand og Los Cristianos Strand. Derudover ligger Playa de las Américas og Veronicas Strip ca. 2 km derfra.

        Mediterranean Palace
        Mediterranean Palace

        Mediterranean Palace

        Avenida de las Americas, Playa de las Americas, Arona, Tenerife
          
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette resort ligger på stranden i Arona, kun 10 minutters gang fra Arona-pyramiden og Las Vistas Strand. Derudover ligger Los Cristianos Strand og Playa de las Américas 15 minutter derfra.