Danmark har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Lejligheder i Hjørring

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Lejligheder i Hjørring

Nørrevang
2.5 out of 5
Hent priser

Dette lejlighedskompleks ligger ved vandet, kun 3,7 km fra Det Gl. Elvaerk og 3,8 km fra Tannis Strand. Derudover ligger Hirtshals Golfklub og Nordsøen Oceanarium ...

Nørrevang
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Hjørring
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i Hjørring

Hotellet
Hotellet
2.5 out of 5
4.3/5Excellent! (18 anmeldelser)

""…"

Anmeldelse fra 26. jul. 2020

Hotellet
Hotel Phønix Hjørring
Hotel Phønix Hjørring
3 out of 5
Prisen er DKK 825 pr. nat
3.8/5Good! (164 anmeldelser)
Henrik Larsen

"Super service, godt værelse og god morgenmad, kan klart anbefales"…"

Anmeldelse fra 28. aug. 2019

Hotel Phønix Hjørring
Park Vendia
Park Vendia
2 out of 5
Prisen er DKK 695 pr. nat
3.9/5Good! (65 anmeldelser)
Fint til prisen

"Levede op til forventningerne og var et fint sted for en familie på tur."…"

Anmeldelse fra 19. jul. 2019

Park Vendia
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er det at overnatte i en lejlighed i Hjørring?
Der findes masser af steder, du kan overnatte i Hjørring, inklusive 266 overnatningssteder. Selvom du måske ikke kan finde mange lejligheder, kan vi hjælpe dig overnatningssteder med lignende egenskaber. Når du bruger Expedia, kan du benytte dig af filtreringsfunktionen til at finde et køkken eller vaskemaskine – som er bekvemmeligheder, som du ofte finder i en lejlighed. Du kan også filtere via lignende overnatningssteder, som eksempelvis ferieboliger, lejligheder og gæstehuse.
Hvordan ved du, at en lejlighed er det bedste valg for dig?
En lejlighed byder ofte på mere plads i forhold til et traditionelt hotelværelse og inkluderer køkken, hvilket gør det nemt at lave sin egen mad. Lejligheder er ideelle til familier, som søger følelsen af hjemlig hygge samt for enkeltrejsende, som ønsker at blive natten over og planlægge ferien forude.
Hvad er en populær lejlighed til et ophold i Hjørring?
Her er nogle af de mest populære lejligheder, som befinder sig i området: Nørrevang: Inkluderer gratis Wi-Fi. Der er gratis parkering og en terrasse på stedet. Skagen Havn Lejligheder: Ligger i Skagen, 44,6 km væk. Inkluderer vaskemaskine/tørretumbler, gratis Wi-Fi og stue. Der er adgang til en terrasse på stedet. Lejlighed på 1. sal i Strandpavillonen Løkken. Fra Opholdsstue ..: 21 km væk i Løkken. Balkon og stue er inkluderet. Hotel Strandvejen Apartment 2: Ligger i Skagen, 44,3 km fra Hjørring. Inkluderer gratis Wi-Fi og møbleret altan. Der er et vaskeri og en terrasse på stedet.
Hvordan er vejret i Hjørring?
Vejret kun er én faktor, der kan spille en rolle på din ferie, specielt hvis du planlægger et længerevarende ophold. Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 15°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. I Hjørring regner det i gennemsnit 908 mm om året.
Hvilke steder bør jeg besøge i Hjørring?
Kulturelle attraktioner inkluderer blandt andet Vendsyssel Kunstmuseum og Vendsyssel Kunstmuseum, mens Hjørring Bjerge og Lønstrup Klint er et par eksempler på smukke udendørs seværdigheder. Andre steder, du kan besøge i byen, inkluderer Maarup Kirke og Sankt Olai Kirke.
Hvad er den bedste måde at komme rundt på i Hjørring?
Flyv til Aalborg (AAL), som befinder sig 43,9 km væk fra byens centrum. Hvis du vil udforske det omkringliggende område, så tag toget fra Vellingshøj Station, Herregårdsparken Station eller Hjørring Station.