Danmark har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

Lejligheder i Hjørring

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Lejligheder i Hjørring

Nørrevang
2.5 out of 5
Hent priser

Dette lejlighedskompleks ligger ved vandet, kun 3,7 km fra Det Gl. Elvaerk og 3,8 km fra Tannis Strand. Derudover ligger Hirtshals Golfklub og Nordsøen Oceanarium ...

Nørrevang
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Hjørring
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i Hjørring

Hotellet

Hotellet

2.5 out of 5
Prisen er DKK 834 pr. nat fra 21. jan. til 22. jan.
4.3/5Excellent! (23 anmeldelser)
Check hvor dit værelse er!

"God service ved indcheck og i restauranten. Irreterende ikke at være opmærksom på at ens værelse ligger 300 meter væk. Det var i det mindste tørvejr da vi kom, det var det så absolut ikke da vi skulle afsted."…"

Anmeldelse fra 5. okt. 2020

Hotellet
Hotel Phønix Hjørring

Hotel Phønix Hjørring

3 out of 5
Prisen er DKK 825 pr. nat fra 21. jan. til 22. jan.
3.8/5Good! (199 anmeldelser)
Kan anbefales.

"Venlig betjening. Hyggelig atmosfære. Rene og pæne værelser. Gode senge og puder. Fantastisk morgenmad. Selv rygere har en lille opvarmet, oplyst og overdækket hytte, med gode siddepladser. 👍"…"

Anmeldelse fra 26. aug. 2020

Hotel Phønix Hjørring
3 Værelses Overnatning i Hjørring

3 Værelses Overnatning i Hjørring

3 Værelses Overnatning i Hjørring
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er det at overnatte i en lejlighed i Hjørring?
Der findes masser af steder, du kan overnatte i Hjørring, inklusive 299 overnatningssteder. Selvom du måske ikke kan finde mange lejligheder, kan vi hjælpe dig overnatningssteder med lignende egenskaber. Når du bruger Expedia, kan du benytte dig af filtreringsfunktionen til at finde et køkken eller vaskemaskine – som er bekvemmeligheder, som du ofte finder i en lejlighed. Du kan også filtere via lignende overnatningssteder, som eksempelvis ferieboliger, lejligheder og gæstehuse.
Hvordan ved du, at en lejlighed er det bedste valg for dig?
En lejlighed byder ofte på mere plads i forhold til et traditionelt hotelværelse og inkluderer køkken, hvilket gør det nemt at lave sin egen mad. Lejligheder er ideelle til familier, som søger følelsen af hjemlig hygge samt for enkeltrejsende, som ønsker at blive natten over og planlægge ferien forude.
Hvad er en populær lejlighed til et ophold i Hjørring?
Her er nogle af de mest populære lejligheder, som befinder sig i området: Nørrevang: Inkluderer gratis Wi-Fi. Der er gratis parkering og en terrasse på stedet. Skagen Strand Hotel Og Feriecenter: Ligger i Skagen, 34,5 km væk. Inkluderer gratis Wi-Fi, møbleret terrasse og separat spiseområde. Der er en restaurant og gratis parkering på stedet. Skagen Havn Lejligheder: Ligger 44,6 km væk i Skagen. Vaskemaskine/tørretumbler, gratis Wi-Fi og stue er inkluderet. Der er adgang til en terrasse på stedet. Brattenstrand Holiday Apartments: Ligger i Jerup, 26,1 km fra Hjørring. Inkluderer gratis Wi-Fi. Der er gratis parkering og et vaskeri på stedet.
Hvordan er vejret på min rejse til Hjørring?
Selvom vejret kun er én af flere faktorer, kan det virkelig få betydning for dine rejseplaner, især i tilfælde af, at du planlægger et længere ophold i Hjørring. Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 15°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. Den årlige nedbør i Hjørring er i gennemsnit på 911 mm.
Hvilke steder bør jeg besøge i Hjørring?
Kulturelle attraktioner inkluderer blandt andet Vendsyssel Kunstmuseum og Vendsyssel Kunstmuseum, mens Hjørring Bjerge og Lønstrup Klint er et par eksempler på smukke udendørs seværdigheder. Andre steder, du kan besøge i byen, inkluderer Maarup Kirke og Sankt Olai Kirke.
Hvad er den bedste måde at komme til og rundt i Hjørring?
Hvis du ved lidt om transportmulighederne, kan du spare tid, når du når frem til din destination. Flyv til Aalborg (AAL), som befinder sig 43,9 km fra hjertet af byen. Hvis du vil udforske det omkringliggende område, så tag toget fra Vellingshøj Station, Herregårdsparken Station eller Hjørring Station.