Danmark har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

Hostels i Hjørring

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Hostels i Hjørring

Park Vendia
2 out of 5
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 595 pr. nat fra 17. jan. til 18. jan.

Dette hostel med golffaciliteter ligger i Hjørring, kun 1,9 km fra Vendsyssel Kunstmuseum samt mindre end 20 km fra Rubjerg Knude Fyr og Nordsøen Oceanarium. ...

3.9/5Good! (69 anmeldelser)
funktionelt hotel

"Værelserne var overraskende pæne og rene - en dejlig rolig overnatning"…"

Anmeldelse fra 3. okt. 2020

Park Vendia
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Hjørring
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i Hjørring

Hotellet

Hotellet

2.5 out of 5
Prisen er DKK 834 pr. nat fra 17. jan. til 18. jan.
4.3/5Excellent! (22 anmeldelser)
Check hvor dit værelse er!

"God service ved indcheck og i restauranten. Irreterende ikke at være opmærksom på at ens værelse ligger 300 meter væk. Det var i det mindste tørvejr da vi kom, det var det så absolut ikke da vi skulle afsted."…"

Anmeldelse fra 5. okt. 2020

Hotellet
Hotel Phønix Hjørring

Hotel Phønix Hjørring

3 out of 5
Prisen er DKK 825 pr. nat fra 17. jan. til 18. jan.
3.8/5Good! (199 anmeldelser)
Kan anbefales.

"Venlig betjening. Hyggelig atmosfære. Rene og pæne værelser. Gode senge og puder. Fantastisk morgenmad. Selv rygere har en lille opvarmet, oplyst og overdækket hytte, med gode siddepladser. 👍"…"

Anmeldelse fra 26. aug. 2020

Hotel Phønix Hjørring
3 Værelses Overnatning i Hjørring

3 Værelses Overnatning i Hjørring

3 Værelses Overnatning i Hjørring
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg overnatte på hostel i Hjørring?
Ved at overnatte på et hostel kan du bruge færre penge på overnatningssteder og i stedet have flere penge til spændende oplevelser på din rejse.
Hvad er et hostel?
Disse overnatningssteder med sovesale kommer i mange afskygninger, men de har alle er par ting til fælles, herunder: Lave priser, sociale omgivelser og fælles sovesale (selvom der i nogle tilfælde også tilbydes private værelser).
Hvilke hostels er bedst i Hjørring?
Mens du tænker over, hvor du vil overnatte, så tag et kig på dette populære hostel i Hjørring: Park Vendia - Overnatningsstedet tilbyder gratis Wi-Fi, fælleskøkken og hjælp med udflugter/billetter. Værelserne har faciliteter som brusere og tv’er.
Hvilken årstid er bedst til et ophold på hostel i Hjørring?
Når du tager på eventyr til nye steder, er godt vejr et perfekt udgangspunkt, så her får du lidt information om vejret: Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 15°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. Den årlige nedbør i Hjørring er i gennemsnit på 911 mm.
Hvad kan jeg se og opleve i Hjørring?
Generelt er Hjørring kendt for sine museer, sine monumenter og sine vandlande. Kom ud i naturen, og besøg Hjørring Bjerge, Lønstrup Klint og Løkken Strand. Kulturelle seværdigheder tæller Vendsyssel Kunstmuseum, Vendsyssel Kunstmuseum og Vendsyssel Historiske Museum. De lokale synes godt om at shoppe i Metropol Shoppingcenter.
Hvad er den bedste måde at komme til og rundt i Hjørring, når jeg overnatter på et hostel?
Hav disse oplysninger om transportmuligheder i Hjørring ved hånden, så du kan få mest ud af dit ophold: Du kan søge efter flyrejser til den nærmeste lufthavn, som er Aalborg (AAL), der ligger 43,9 km fra centrum. Efter du ankommet, har du muligvis planer om at tage offentlig transport. Hop på et tog på Vellingshøj Station, Herregårdsparken Station eller Hjørring Station for at udforske mere af området.