Danmark har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

B&B i Hjørring

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære B&B i Hjørring

Kunst kultur og overnatning
Prisen er DKK 863 pr. nat fra 24. jan. til 25. jan.

Dette Bed & Breakfast ligger i Hjørring, kun 2 km fra Lønstrup Klint og Maarup Kirke. Derudover ligger Rubjerg Knude og Rubjerg Knude Fyr ca. 5 km derfra.

Kunst kultur og overnatning
Købmandsgaarden Hjørring bed & breakfast
Hent priser

Dette Bed & Breakfast ligger i Hjørring, kun 15 km fra Vendsyssel Kunstmuseum, Vendsyssel Kunstmuseum og Sankt Olai Kirke. Derudover ligger Bellevue Udsigtstårn ...

4.1/5Very Good! (18 anmeldelser)

"Gode senge, dejligt køkken og opholdsrum. Jeg manglede lige toilet i forbindelse med værelset, men det er en detalje."…"

Anmeldelse fra 21. aug. 2020

Købmandsgaarden Hjørring bed & breakfast
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Hjørring
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i Hjørring

Hotellet

Hotellet

2.5 out of 5
Prisen er DKK 834 pr. nat fra 18. jan. til 19. jan.
4.3/5Excellent! (22 anmeldelser)
Check hvor dit værelse er!

"God service ved indcheck og i restauranten. Irreterende ikke at være opmærksom på at ens værelse ligger 300 meter væk. Det var i det mindste tørvejr da vi kom, det var det så absolut ikke da vi skulle afsted."…"

Anmeldelse fra 5. okt. 2020

Hotellet
Hotel Phønix Hjørring

Hotel Phønix Hjørring

3 out of 5
Prisen er DKK 825 pr. nat fra 18. jan. til 19. jan.
3.8/5Good! (199 anmeldelser)
Kan anbefales.

"Venlig betjening. Hyggelig atmosfære. Rene og pæne værelser. Gode senge og puder. Fantastisk morgenmad. Selv rygere har en lille opvarmet, oplyst og overdækket hytte, med gode siddepladser. 👍"…"

Anmeldelse fra 26. aug. 2020

Hotel Phønix Hjørring
3 Værelses Overnatning i Hjørring

3 Værelses Overnatning i Hjørring

3 Værelses Overnatning i Hjørring
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Leder du efter Bed & Breakfasts i Hjørring?
Uanset om du er på familieferie og leder efter et overnatningssted, som er lille, eller du rejser alene og håber på, at stifte nye bekendtskaber, så er et Bed & Breakfast et godt valg for mange rejsende. Ønsker du at udforske det omkringliggende område i Hjørring, er Vendsyssel Kunstmuseum og Vendsyssel Kunstmuseum nogle populære museer, som er et besøg værd.
Hvordan ved du, om et Bed & Breakfast et det rigtige valg til dit ophold?
Bed & Breakfasts tilbyder en helt særlig stemning med personlig service, mulighed for at stifte nye bekendtskaber og en lækker morgenmad.
Hvilke Bed & Breakfasts er de bedste i Hjørring?
Her finder du en række Bed & breakfasts, som befinder sig i området: Købmandsgaarden Hjørring bed & breakfast: 3 stjerner, 4 værelser. 9 km fra hjertet af Hjørring.Kunst kultur og overnatning: 12,2 km fra centrum. Farm Stay Stald Nordkap: 2,5 stjerner, 8 værelser. Ligger 17,2 km fra hjertet af Hjørring. Tornby Guesthouse bed and breakfast: 2,5 stjerner, 8 værelser. Ligger 6,3 km fra centrum af Hjørring. Nyd godt af privat gårdhave og unik indretning.
Hvornår skal jeg overveje at booke en B&B i Hjørring?
Når du planlægger en ferie i Hjørring, så sørg for at tage højde for temperaturen i løbet af året. Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 15°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. Den årlige nedbør i Hjørring er i gennemsnit på 911 mm.
Hvad kan jeg opleve i Hjørring?
Hvis du ønsker at bruge lidt tid ude i naturen, kan du besøge Hjørring Bjerge og Lønstrup Klint, som er populære steder. Du kan eventuelt sætte Maarup Kirke og Sankt Olai Kirke på listen over ting, du kan opleve i området.
Hvordan kommer jeg til og omkring i Hjørring?
Du kan tilrettelægge din rejse til Hjørring på forhånd med disse transportmuligheder. Flyv til Aalborg (AAL), som befinder sig 43,9 km fra hjertet af byen. Hvis du gerne vil se andre dele af området, kan du overveje at skaffe en udlejningsbil.