Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

ChicagoUSA

En moderne metropol på bredden af ​​Lake Michigan, kendetegnet for dens kærlighed til kunst, baseball og blues.

Tag en slentretur gennem museer og parker fyldt med kunst, og lyt til live blues-musik hele ugen i Chicagos travle Downtown-distrikt. Snup en livlig kamp med byens baseballhold, Cubs og White Sox, og basketballholdet Chicago Bulls.

Denne metropol er den tredje største by i USA, men at komme rundt er let takket være et effektivt overgrundstog, bedre kendt som "the L" (L'et). Man kan nemt se, hvor man er, fra den højeste skyskraber i USA, Willis Tower, som definerer byens skyline. Fra udsigtsplatformen, som er 412 meter over de travle gader, får man enestående udsigter over Lake Michigan, Navy Pier, og andre seværdigheder.

Lincoln Park, lige nord for centrum, har strande, sportsbaner og anlagte haver. I den sydlige ende af parken ligger Chicago History Museum-museet, her kan man suge historien fra "the Windy City" (den blæsende by) til sig. Tag en slentretur gennem de indendørs haver i Lincoln Park Conservatory, eller tilbring en eftermiddag i Lincoln Park Zoo. Denne offentlige zoologiske have har flere end 1.000 dyr. Brookfield Zoo, 19 km vest for centrum, er mere end dobbelt så stort og har delfin-opvisninger, store katte, en række primater og meget mere.

Tag tilbage til det centrale Loop-distrikt og oplev noget af det bedste shopping i byen, langs med Michigan Avenues Magnificent Mile. Det er et godt sted at få frokost, spise til middag eller dyrke "people watching", mens du nyder en kop kaffe eller en øl. Lige syd for Magnificent Mile er det vidtstrakte Art Institute of Chicago et besøg værd for sin samling af europæiske og amerikanske mesterværker, der omfatter Monet, Van Gogh, og meget mere. I nærheden ligger Millennium Park, et mødested med offentlig kunst og fantastiske sommerkoncerter.

Chicagos Museum Campus ligger i South Loop, kun et par km i bil eller et par stop på "L"-toget fra centrum. Field Museum er fyldt med naturhistorie, mens Museum of Science har interaktive udstillinger, såsom en model af en kulmine og et fly.

Nogle af USA's mest indflydelsesrige personligheder kom fra Chicago. Besøg Ernest Hemingway Museum og House, hvor den berømte forfatter blev født. Arkitekten Frank Lloyd Wrights første hus ligger i det smukke Oak Park-område (kaldet Frank Lloyd Wright Home and Studio). Han designede mange huse og bygninger i området, herunder Unity Temple, der betragtes som en af ​​hans bedste bygninger. På ens vej tilbage til byen, bør man stoppe op ved Garfield Park Conservatory, en by-oase af sjældne og eksotiske planter.

Ingen tur til Chicago ville være komplet, uden at se en baseballkamp på det legendariske Wrigley Field-stadion. Vil man gå i byen om aftenen, kan man tage til Navy Pier, fyldt med livlige barer og restauranter. En anden mulighed, er at tage til en bluesaften på en af ​​Chicagos legendariske klubber. Tjek klubben B.L.U.E.S. der ligger nær centrum på Chicagos nordlige side eller Kingston Mines, et par km nordpå, nær Lincoln Park. Begge disse veletablerede steder har musik hver aften, hele ugen.

Video af Chicago

Her kan du overnatte i Chicago

Det centrale Chicago og byder på en by

Det centrale Chicago

Chicago Theatre og House of Blues Chicago er nogle af de mest populære seværdigheder i Det centrale Chicago. Brug metroen til at komme rundt i byen fra State Station eller Clark-Lake Station, og oplev de fascinerende museer, den smukke udsigt til floden og den flotte arkitektur i området.

Det centrale Chicago
The Loop - Centrum som omfatter en flod eller et vandløb

The Loop

4.5/5Wonderful!(2 anmeldelser af området)

Der er masser at udforske i The Loop, som er kendt for sine fascinerede museer, sine populære shoppingmuligheder og sine anerkendte kunstgallerier. Blandt de mest populære seværdigheder er Millennium Park og Grant-parken. Tag metroen fra Adams-Wabash Station eller Jackson Metrostation (rød linje) for at se mere af byen.

The Loop
Magnificent Mile - River North

Magnificent Mile

De fascinerende museer, panoramaudsigten til søen og de populære butikker gør det oplagt at besøge Magnificent Mile, hvis du er til den slags. Du kan også udforske populære seværdigheder som Water Tower Place og Chicago Water Tower.

Magnificent Mile
Shops at North Bridge som omfatter en by, gadeliv og det centrale forretningsområde

River North

House of Blues Chicago og Chicago Riverwalk er nogle af de mest populære seværdigheder i River North. Brug metroen til at komme rundt i byen fra Chicago Station (brun linje) eller Merchandise Mart Station, og oplev det fantastiske natteliv, den smukke udsigt til floden og de populære butikker i området.

River North
Guldkysten og byder på gadeliv såvel som et par

Guldkysten

De mange spisemuligheder og den fantastiske udsigt til søen står øverst på listen hos mange rejsende, der besøger Guldkysten. En tur til Michigan Avenue eller Oak Street Strand kan eventuelt fuldende dit ophold.

Guldkysten
Lakeview, Chicago, Illinois, USA

Lakeview

Der er masser at udforske i Lakeview, som er kendt for sine livlige barer og sin udsigt til søen. Blandt de mest populære seværdigheder er Wrigley Field og Chicago, og du kan tage metroen fra Addison Station (rød linje) eller Belmont Station (rød linje) for at se mere af byen.

Lakeview

Mest populære hoteller i Chicago

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
LondonHouse Chicago, Curio Collection by Hilton
LondonHouse Chicago, Curio Collection by Hilton
4.5 out of 5
85 East Wacker Drive, Chicago, IL
Prisen er DKK 763 pr. nat

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i The Loop kun få skridt fra Chicago Riverwalk og Michigan Avenue. Derudover ligger Grant-parken og Chicago Theatre ...

4.6/5Exceptional! (2,333 anmeldelser)
Super fedt hotel i centrum af Chicago

"Oplevelsen med LondonHouse var enorm god. Først og fremmest ligger hotellet helt centralt og super fedt i forhold til når man skal ud og opleve Chicago. Vi var meget tilfredse med værelset, men vores Google Chroomecadt virkede ikke selvom de op til flere gange forsøgte at fikse det. Men så fik vi ..."…"

Anmeldelse fra 9. aug. 2019

LondonHouse Chicago, Curio Collection by Hilton
The Godfrey Hotel Chicago
The Godfrey Hotel Chicago
4.5 out of 5
127 West Huron, at LaSalle, Chicago, IL
Prisen er DKK 894 pr. nat

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i River North, kun 10 minutters gang fra State Street, Michigan Avenue og Northwestern Memorial Hospital. Derudover ...

4.3/5Excellent! (1,622 anmeldelser)

"Hotellet ligger godt i forhold til det som de fleste turister vil se. Personalet var venligt og prisen var fornuftig. Morgenmad var ikke inkluderet og continental breakfast koster 13$ plus skat f"…"

Anmeldelse fra 1. jul. 2017

The Godfrey Hotel Chicago
Sofitel Chicago Magnificent Mile
Sofitel Chicago Magnificent Mile
4.5 out of 5
20 E Chestnut St, Chicago, IL
Prisen er DKK 1.470 pr. nat

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Near North Side, kun 5 minutters gang fra State Street, Water Tower Place og John Hancock Center. Derudover ligger ...

4.6/5Exceptional! (2,695 anmeldelser)
Nyrenoveret værelse

"Kort til alt men stadig rolig beliggenhed. Masser af parkeringsmuligheder tæt på, faktisk er naboejendom et parkeringshus."…"

Anmeldelse fra 10. maj 2018

Sofitel Chicago Magnificent Mile

Populære steder at besøge i Chicago

Navy Pier
Billede af Navy Pier

Navy Pier

4/5(4 anmeldelser)

Ved havnefronten kan man findes dette forlystelsesområde med et pariserhjul, shopping, restauranter og meget mere.

Wrigley Field
Billede af Wrigley Field

Wrigley Field

4/5(3 anmeldelser)

Wrigley Field er navnet på Chicagos populære baseballstadion, som du kan få et førstehåndsindtryk af under en rundvisning eller ved at se en kamp i sæsonen, som løber fra marts til september.

McCormick Place
Billede af McCormick Place

McCormick Place

5/5(1 anmeldelse)

Find ud af, hvad der sker i McCormick Place under dit ophold – et kongrescenter i topklasse i Chicago. Dette livlige sted er vellidt for sine teatre samt sine monumenter.

Millennium Park
Billede af Millennium Park

Millennium Park

4/5(5 anmeldelser)

Et vartegn og samlingssted for lokalbefolkningen og besøgende, der kommer her for at beundre den unikke kunst, arkitekturen og landskabet.

Union Station
Billede af Union Station

Union Station

Bliv klogere på historien i Union Station, som er et berømt monument i Chicago. Dette livlige sted er berømt for eksempelvis sin flodbred og sin kunst.

Soldier Field
Billede af Soldier Field

Soldier Field

Soldier Field, der ligger ud til vandet, er på samme tid football-stadion, konferencecenter og historisk vartegn, og det er en af Chicagos mest populære seværdigheder.

De mest populære oplevelser i Chicago

Chicago CityPASS: Entré til 5 af de mest populære seværdigheder i Chicago
Billede af Chicago CityPASS: Entré til 5 af de mest populære seværdigheder i Chicago

Chicago CityPASS: Entré til 5 af de mest populære seværdigheder i Chicago

DKK 727
pr. voksen
Anbefales af 94% af rejsende
Go Chicago Explorer-kort: Vælg tre, fire eller fem topseværdigheder
Billede af Go Chicago Explorer-kort: Vælg tre, fire eller fem topseværdigheder

Go Chicago Explorer-kort: Vælg tre, fire eller fem topseværdigheder

DKK 554
pr. voksen
Anbefales af 80% af rejsende
360 CHICAGO-udsigtsplatform (Hancock Center)
Billede af 360 CHICAGO-udsigtsplatform (Hancock Center)

360 CHICAGO-udsigtsplatform (Hancock Center)

DKK 167
pr. voksen
Anbefales af 86% af rejsende
Billetter til Skydeck og The Ledge Tickets i Willis Tower
Billede af Billetter til Skydeck og The Ledge Tickets i Willis Tower

Billetter til Skydeck og The Ledge Tickets i Willis Tower

DKK 173
pr. voksen
Anbefales af 84% af rejsende
Flyvetur i helikopter
Billede af Flyvetur i helikopter

Flyvetur i helikopter

DKK 967
pr. voksen
Anbefales af 96% af rejsende
Funklende Chicago: Udsigtsplatformen 360 Chicago for 2 med Prosecco
Billede af Funklende Chicago: Udsigtsplatformen 360 Chicago for 2 med Prosecco

Funklende Chicago: Udsigtsplatformen 360 Chicago for 2 med Prosecco

DKK 233
pr. voksen
Anbefales af 84% af rejsende

Chicago – anmeldelser

4.5

Populær destination

5 - Fremragende
2
5 - Fremragende 50%
4 - God
2
4 - God 50%
3 - Okay
0
3 - Okay 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

Læs rejseguider, og få tips til dit besøg i Chicago

Billede af What to do in America’s most asked-about cities

What to do in America’s most asked-about cities

Experiencing the best of America’s most iconic destinations
What to do in America’s most asked-about cities
Billede af Chicago’s top spring & summer events in 2018

Chicago’s top spring & summer events in 2018

As a visitor or a local, you can always find your ticket to entertainment in Chicago
Chicago’s top spring & summer events in 2018
Billede af 10 coolest places to beat the heat this summer

10 coolest places to beat the heat this summer

Chilling out at some of the nation’s most refreshing spots
10 coolest places to beat the heat this summer
Billede af 10 of the nation’s smelliest cities

10 of the nation’s smelliest cities

Following our noses to the most aromatic destinations
10 of the nation’s smelliest cities
Billede af Most Haunted Places in America

Most Haunted Places in America

Getting the chills in amazing destinations across the country
Most Haunted Places in America
Billede af 6 most awesome places to capture Pokémon

6 most awesome places to capture Pokémon

Enhancing travel by diving into the Pokémon Go craze
6 most awesome places to capture Pokémon
Billede af Top 10 Chicago hotels for pizza fanatics

Top 10 Chicago hotels for pizza fanatics

Showcasing hotels with or near pizza restaurants in Chicago
Top 10 Chicago hotels for pizza fanatics
Billede af Free Things to Do With Kids Around the Country

Free Things to Do With Kids Around the Country

Finding the top free activities around America for the whole family
Free Things to Do With Kids Around the Country
Billede af 10 Best Music Festivals of 2020

10 Best Music Festivals of 2020

See your favorite artists, discover new music, and immerse yourself in a community of fellow fans for a whole weekend during the best music festivals of 2020.
10 Best Music Festivals of 2020

Andre steder som Chicago