Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Chicago

Se alle 26 aktiviteter i Chicago

Der er andre oplevelser i Chicago, end dem du ser på film

Tiden er inde til at udforske Chicago, der har museer i massevis, fantastiske forretninger, en smuk natur langs Lake Michigan og masser af musiksteder, hvor du kan lytte til jazz og blues. På dit første besøg i Chicago kan det være en god idé at købe billet til hop-på-hop-af-busser og sporvogne, der tager dig rundt i byen, så du får en fornemmelse af, hvor de forskellige attraktioner i Chicago er beliggende.

Dejlige udendørs oplevelser i Chicago

Chicago ligger på bredden af Lake Michigan, og der er både fine sandstrande, parker og stier til motionister langs søens bred. Lake Shore Drive er en af USA’s smukkeste kystveje, Lakefront Trail er der, hvor motionisterne holder til, og i Lincoln Park er der både strande, fodboldbaner, legepladser, et naturmuseum, en zoologisk have og en marina. Så millionbyen (der bor knap tre millioner indbyggere i Chicago) med kælenavnet Windy City har masser af grønne oplevelser at byde de besøgende. En anden populær udendørs aktivitet er en sejltur på Lake Michigan eller op ad Chicago River. Der arrangeres forskellige ture, og når det er godt vejr, er det smukt at se Chicago fra vandsiden.

Udendørs aktiviteter i Windy City

Når du ikke tager hop-på-hop-af-bussen rundt i byen, kan du tage højbanen ud til de aktiviteter i Chicago, som du har valgt at bruge tid på. Prøv for eksempel at tage en tur op i 360 Chicago, hvor du med 23 kilometer i timen kommer med en elevator op til 94. etage, hvorfra udsigten over Chicago, Lake Michigan og omegn er formidabel. På observationsdækket kan du træde ud på TILT-delen, som vipper ud over kanten og giver dig 100 % fugleperspektiv af gaden The Magnificent Mile nedenfor – en oplevelse for de modige! Er du rigtig glad for højder, kan du køre op til 103. etage i Willis Tower og træde ud på Skydeck, hvorfra udsigten er lige så fantastisk. De udvendige ”altaner” er med glasbund, og her er det også nemt at få et adrenalinkick, når du træder ud over kanten.

Er du vild med præsident Obama, kan du tage med på en tur i hans fodspor rundt i byen. Her kommer du forbi Obamas frisør, hans yndlingsrestaurant, Obama-parrets foretrukne boghandler samt det museum, hvor Barack og Michelle Obama blev gift. Den del af North Michigan Avenue, der løber fra floden til Oak Street, kaldes i folkemunde The Magnificent Mile. Her er fantastisk arkitektur, enorme forretninger med mærkevaretøj, et hav af restauranter samt hoteller, kontorer mv. Her skal du passe på, at dit kreditkort ikke bliver overophedet.

Kulturelle oplevelser i Chicago for kunstinteresserede

Der er en overflod af museer i Chicago som for eksempel The Art Institute of Chicago med over 300.000 kunstværker, Chicago Field Museum med verdens mest komplette skelet af en tyrannosaurus rex, et museum for moderne kunst, Museum of Contemporary Art, samt et utal af andre større og mindre museer. Med et Explorer Pass kan du købe entré til tre eller flere attraktioner i Chicago og få rabat på flere andre.