Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Chicago

Se alle 22 aktiviteter i Chicago

Der er andre oplevelser i Chicago end dem du ser på film

Tiden er inde til at udforske Chicago der har museer i massevis fantastiske forretninger

en smuk natur langs Lake Michigan og masser af musiksteder hvor du kan lytte til jazz og blues. På dit første besøg i Chicago kan det være en god idé at købe billet til hop-på-hop-af-busser og sporvogne der tager dig rundt i byen så du får en fornemmelse af hvor de forskellige attraktioner i Chicago er beliggende.

Dejlige udendørs oplevelser i Chicago

Chicago ligger på bredden af Lake Michigan og der er både fine sandstrande parker og stier til motionister langs søens bred. Lake Shore Drive er en af USA’s smukkeste kystveje Lakefront Trail er der hvor motionisterne holder til og i Lincoln Park er der både strande fodboldbaner legepladser et naturmuseum en zoologisk have og en marina. Så millionbyen (der bor knap tre millioner indbyggere i Chicago) med kælenavnet Windy City har masser af grønne oplevelser at byde de besøgende. En anden populær udendørs aktivitet er en sejltur på Lake Michigan eller op ad Chicago River. Der arrangeres forskellige ture og når det er godt vejr er det smukt at se Chicago fra vandsiden.

Udendørs aktiviteter i Windy City

Når du ikke tager hop-på-hop-af-bussen rundt i byen kan du tage højbanen ud til de aktiviteter i Chicago som du har valgt at bruge tid på. Prøv for eksempel at tage en tur op i 360 Chicago hvor du med 23 kilometer i timen kommer med en elevator op til 94. etage hvorfra udsigten over Chicago Lake Michigan og omegn er formidabel. På observationsdækket kan du træde ud på TILT-delen som vipper ud over kanten og giver dig 100 % fugleperspektiv af gaden The Magnificent Mile nedenfor – en oplevelse for de modige! Er du rigtig glad for højder kan du køre op til 103. etage i Willis Tower og træde ud på Skydeck hvorfra udsigten er lige så fantastisk. De udvendige ”altaner” er med glasbund og her er det også nemt at få et adrenalinkick når du træder ud over kanten.

Er du vild med præsident Obama kan du tage med på en tur i hans fodspor rundt i byen. Her kommer du forbi Obamas frisør hans yndlingsrestaurant Obama-parrets foretrukne boghandler samt det museum hvor Barack og Michelle Obama blev gift. Den del af North Michigan Avenue der løber fra floden til Oak Street kaldes i folkemunde The Magnificent Mile. Her er fantastisk arkitektur enorme forretninger med mærkevaretøj et hav af restauranter samt hoteller kontorer mv. Her skal du passe på at dit kreditkort ikke bliver overophedet.

Kulturelle oplevelser i Chicago for kunstinteresserede

Der er en overflod af museer i Chicago som for eksempel The Art Institute of Chicago med over 300.000 kunstværker Chicago Field Museum med verdens mest komplette skelet af en tyrannosaurus rex  et museum for moderne kunst Museum of Contemporary Art samt et utal af andre større og mindre museer. Med et Explorer Pass kan du købe entré til tre eller flere attraktioner i Chicago og få rabat på flere andre.

Kort

Discover neighborhoods in Chicago

Det centrale Chicago

Ford Center for the Performing Arts Oriental Theatre og Chicago Theatre er nogle af de mest populære seværdigheder i Det centrale Chicago. Brug metroen til at komme rundt i byen fra State Station eller Clark-Lake Station, og oplev de fascinerende museer, den smukke udsigt til floden og den flotte arkitektur i området.

SkyskrabereUrbantArkitektur

The Loop

Millennium Park og Buckingham Fountain er nogle af de mest populære seværdigheder i The Loop. Brug metroen til at komme rundt i byen fra Adams-Wabash Station eller Jackson Metrostation (rød linje), og oplev de fascinerende museer, de populære butikker og kunstgallerierne i området.

UrbantArkitekturMuseer

Magnificent Mile

De fascinerende museer, panoramaudsigten til søen og de populære butikker gør det oplagt at besøge Magnificent Mile, hvis du er til den slags. Du kan også udforske populære seværdigheder som Chicago Water Tower og Water Tower Place.

SkyskrabereUrbantArkitektur

O'Hare

Afsæt tid til at besøge seværdigheder som Grandparents Park, mens du lærer O'Hare at kende, og sørg endelig for at opleve de mange spisemuligheder. Du kan hoppe på metroen fra Cumberland Station eller Rosemont Station for at se mere af området.

MiddagVenlige menneskerUdflugter

River North

Der er masser at udforske i River North, som er kendt for sit fantastiske natteliv, sin smukke udsigt til floden og sine populære shoppingmuligheder. Blandt de mest populære seværdigheder er Merchandise Mart og Chicago Riverwalk. Tag metroen fra Chicago Station (brun linje) eller Merchandise Mart Station for at se mere af byen.

ArkitekturShoppingUrbant

Lincoln Park

Der er masser at udforske i Lincoln Park, som er kendt for sine mange spisemuligheder og sin udsigt til søen. Blandt de mest populære seværdigheder er Lincoln Park Zoo og Lincoln Hall, og du kan tage metroen fra Fullerton Station eller Armitage Station for at se mere af byen.

ZooUrbantSøer