Billige flybilletter til Chicago

Billigste flyrejser til Chicago

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 2.259 kr. for en enkeltbillet og 2.606 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

British Airways
American Airlines
Lufthansa
Finnair
United

Om Chicago

Expedia-flyrejser til Chicago

Hvis du er på udkig efter fly til Chicago, er der ingen, der har et større udvalg end Expedia.dk – flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Chicago, og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Chicago med et hotelophold.

Afbudsrejser til Chicago giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnligt Expedia for disse lavpris flyrejser til Chicago – de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring din flyrejse til Chicago, kan du kontakte vores Expedia-kundeservice, der har åbent kl. 08.00 - 22.00 mandag til fredag og kl. 09.00 - 22.00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80 20 00 88. Når du booker en indenrigs- eller undenrigsflyvning til Chicago hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har fundet den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Chicago?
Chicago tæller mere end én lufthavn, men de fleste ankommer til Chicago, IL (ORD-O’Hare Intl.).
Hvor langt ligger ORD fra Chicago?
Turen fra ORD ind til centrum af Chicago er relativ lang, da terminalen befinder sig 25 km fra centrum. Der kan derfor godt gå noget tid, før du kan smide din bagage på dit hotel i midtbyen.
Kan jeg flyve til Chicago i øjeblikket?
For at finde de nyeste oplysninger om flyrejser til Chicago kan du tjekke vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du læse om alle de aktuelle rejserestriktioner, og hvorvidt der er krav om karantæne, når du ankommer.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Chicago?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Chicago, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Chicago med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Chicago, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Chicago?
Turister, der tager til Chicago, kan ankomme til to store lufthavne. ORD ligger 25 km fra centrum, mens MDW ligger 14 km væk.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Chicago?
47 flyselskaber flyver til Chicago fra mindst 249 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Chicago?
Størstedelen af fly til Chicago er med American Airlines, United Airlines og Delta Air Lines. Blandt disse er American Airlines det foretrukne valg, og New York er den by, flest passagerer flyver fra.
Hvor mange direkte fly er der til Chicago?
Er du ved at planlægge en uforglemmelig ferie til Chicago? Med omkring 8.345 direkte fly hver uge er det heldigvis nemt at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Chicago fra?
Mange fly til Chicago er med afgang fra lufthavne i Clinton, Hudson og Georgetown.
Hvor lang tid tager det at flyve til Chicago Lufthavn?
Hvis det er Clinton, du rejser fra, kommer du til at være på vingerne i omkring 2 timer og 25 minutter, inden du lander i Chicago. Fra lufthavnen i Hudson tager det omkring 2 timer og 4 minutter, og fra Georgetown er flyveturen på 2 timer og 14 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Chicago?
Undgå at købe din flybillet i sidste øjeblik. Det er blot et ud af mange tricks, rutinerede rejsende har i ærmet. Når du reserverer i god tid, har du flere muligheder, og flyene er billigere. Der er flere ting, du kan gøre. Undersøg dine muligheder grundigt, og tjek, om der er flere lufthavne i og omkring din destination. Priser varierer typisk alt afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver til. Husk endelig at sammenligne priser fra forskellige luftfartsselskaber. Sidst, men ikke mindst, skal du være forberedt på med det samme at købe dine flybilletter, hvis du ser et godt tilbud. Med et par gode tricks i ærmet og lidt medgang er der en god chance for at finde den perfekte flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Chicago?
Alt efter hvor du rejser fra, kan en flyvetur til Chicago være en let sag eller trække ud i det uendelige. Vi har udarbejdet nogle nyttige tips, som kan hjælpe dig med at komme rigtigt igang med din drømmerejse.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Hemmeligheden ved en behagelig rejseoplevelse er at være velorganiseret. Start med det allermest nødvendige: pas, rejsedokumenter, betalingskort og medicin. Derudover kan du overveje at medbringe noget, som du kan beskæftige dig med undervejs, såsom diverse elektronisk udstyr eller en spændende roman. Det er også en god idé at pakke oplader, en rejsepude og et par høretelefoner. Sidst, men ikke mindst, skal du også huske at lægge lidt toiletartikler som tandbørste, deodorant og noget skiftetøj i tasken.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der ikke er tilladt hos de forskellige flyselskaber, men en generel tommelfingerregel er at lade være med at medbringe noget, der er skarpt, brændfarligt eller eksplosivt. Det omfatter skruetrækkere, barberblade, brændstof og blegemiddel. Sportsudstyr som golfkøller og objekter, der kan skade andre mennesker, såsom våben og sværd, må heller ikke komme med om bord på flyet.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • De lange midtergange på flyet er ikke det mest oplagte sted til et modeshow. Ifør dig flere lag af behageligt tøj, og pak en trøje, da det kan blive koldt i kabinen på langdistancefly. Flade, behagelige sko er også en oplagt idé.
  • Tilstanden kaldet dyb venetrombose (DVT) kan udgøre en risiko på flyrejser over lange distancer. Det er en tilstopning af blodårerne i benet på grund af dårligt blodomløb som følge af de mange stillesiddende timer på flyet. En måde at forhindre netop dette på er at gå rundt i kabinen og lave regelmæssige øvelser for fødder og ben, mens du sidder ned. At iføre sig et par gode flystrømper kan også være en smart idé.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Chicago?
Tricket er, at være forberedt, inden du ankommer til sikkerhedskontrollen. På den måde kan du gå om bord på flyet til Chicago på ingen tid. Følg disse råd, så ferien får en god begyndelse:

  • Sikkerhedspersonalet tjekker, at du har et pas, som er gyldigt, og et tilsvarende boardingpas, inden du kan fortsætte. Hav dem derfor lige ved hånden.
  • Derefter er det tid til metaldetektoren. Tøm lommerne, og fjern alt, der kan få alarmen til at reagere. Det omfatter blandt andet høretelefoner samt din jakke. Det skal alt sammen ned i en bakke og sendes igennem.
  • Du må undvære den digitale verden i få minutter. Din telefon, tablet og alt andet elektronisk udstyr skal også en tur gennem scanneren.
  • Eventuelle væsker, såsom shampoo eller hårspray, som du vil have med ombord, skal være i beholdere på maks. 100 ml. Alle beholderne skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastpose på maks. én liter.
  • Sko uden snørebånd er en god slags fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du bliver anmodet om at tage dem af på vej igennem sikkerhedskontrollen. Sikkerhedssko og andre tunge sko skal som regel igennem yderligere screening.
  • Flyselskaberne accepterer ikke lommeknive eller andre skarpe genstande i kabinen. Hvis du har brug for at tage sådanne genstande med, skal det ske i den indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Chicago
Destinationslufthavn
O'Hare Intl.
Destinationslufthavnens IATA-kode
ORD
Destinationsby
Chicago
Pris for flyrejse tur-retur
1.106 kr.

Populære flyrejser til Chicago

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 2.259 kr. for en enkeltbillet og 2.606 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

British Airways