Biludlejning Amager

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i Amager

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Amager

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Amager
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg leje en bil i København (CPH-Kastrup Lufthavn)?
Ja, det kan du, og der er masser af valgmuligheder. Når du er landet og har hentet din bagage, er det bare at gå til biludlejningsfirmaerne i biludlejningsområdet. Her kan du vælge mellem troværdige firmaer som Sixt, Hertz og Europcar. Hvis du ønsker flere tilbud, er to andre bud Enterprise og Avis.
Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Amager?
Du bør modtage fuld refusion i forbindelse med din forudbetalte reservation, hvis du informerer os mindst seks timer før dit planlagte afhentningstidspunkt. Undersøg afbestillingspolitikken for bilen for at se detaljerne. Vores kundeservice kan også svare på eventuelle spørgsmål.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Amager?
God pris, nem at parkere og kan køre langt på literen. Det er bare nogle af årsagerne til, at kompakte biler er populære i Amager. Den mindre størrelse gør dem perfekte til at udforske byen. De passer godt til solorejsende, par og familier med et begrænset budget. Du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvordan du kommer rundt. Du kan vælge noget mindre, som en økonomi- eller minibil, eller strække benene med en mellemstor eller stor bil. Skal det være mere luksuriøst? Så kig på vores premiumbiler.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Amager hos Expedia?
Lige meget hvilken type bil du er på udkig efter, kan Expedia hjælpe dig med at få fingrene i det bedste tilbud. Sammenlign priser fra populære varemærker, og vælg et køretøj, der matcher dine behov. Hvad siger du til at køre ud i det blå med flere penge på lommen? Saml din reservation af billeje i Amager med en flyrejse eller et hotel.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Amager?
Du skal være minimum 21 for at leje en udlejningsbil i Amager. Bemærk, at unge førere muligvis kun kan vælge blandt visse biltyper såsom kompakte biler og mellemstore biler. Der er typisk en højere aldersgrænse for store biler og luksusbiler. Derudover opkræver de fleste selskaber et gebyr for unge førere. Læs reglerne grundigt, inden du booker, og husk eventuelle gebyrer i dit rejsebudget.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Amager?
To ting – dit kørekort og et kreditkort i samme navn. Mange biludlejningsfirmaer sælger valgfri forsikring, men du kan blive bedt om at fremvise dokumentation for en anden forsikring, hvis du fravælger deres. Det er bedst at tjekke kravene hos leverandøren for at undgå problemer.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Amager?
Ja. Vi samarbejder med anerkendte udbydere, der tilbyder ugentlig og månedlig leje af alle typer biler. Tag et kig på vores tilbud på langtidsleje af biler, og udforsk hvert et hjørne af Amager og omgivelserne.
Hvor finder jeg billeje i Amager, hvis jeg er under 25 år?
Hvis du er en ung bilist, der søger efter billeje i Amager, anbefaler vi, at du gennemgår vilkårene og betingelserne hos de forskellige selskaber, du overvejer at bruge. Nogle udlejer måske til personer under 25 år, mens andre ikke gør det. Der kan være tillægsgebyrer, hvis du er mellem 21 og 24 år. For at undgå ubehagelige overraskelser ved afhentning bør du sikre, at du kender til eventuelle tillægsgebyrer.