Aktiviteter i Scarborough

Oplevelser, seværdigheder og ture
South Bay Beach og byder på en strand, en kystby og historiske bygningsværker

Scarborough-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter Scarborough har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til Scarborough, kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser, du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til Scarborough med din familie, planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse, gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse, hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i Scarborough

Hvis du planlægger en tur til Scarborough, hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om, hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter, få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i Scarborough.

At lede efter aktiviteter i Scarborough kan være tidskrævende, så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri, vil smage på Scarboroughs lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur, kan vores guides til Scarboroughs seværdigheder sikre, at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i Scarborough for enhver smag

Scarborough har noget for enhver, og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie, en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie, finder du masser af aktiviteter i Scarborough, som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse, hotel og udlejningsbil på forhånd, så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i Scarborough.

Scarborough er fyldt med steder, der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte, hvor du skal bo i Scarborough og sørge for, at din oplevelse af Scarborough og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor, du skal tage hen, hvornår du skal gøre det, og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer, er det nemt at finde spændende steder i Scarborough, der gør, at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!

De mest populære oplevelser i Scarborough


Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


Mest populære steder at besøge

1. Scarborough Open Air Theatre

Scarborough Open Air Theatre er et teater ved bredden af en sø i Scarboroughs Northstead Manor Gardens. Scenen ligger på en ø midt i søen, mens tilskuerpladserne ligger på den østlige bred. I sommermånederne har Scarborough Open Air Theatre et travlt program med musik, teater og sportsbegivenheder.
Læs mere
Se verdensberømte forestillinger og musikoptrædener på et af Europas største friluftsteatre, hvis scene ligger i unikke omgivelser.

2. South Bay Beach

South Bay Beach er den mest livlige af Scarboroughs centrale sandstrande. Det nærliggende forbjerg skaber læ for nordenvinden, hvilket gør stranden til et oplagt sted at tage solbad. Scarborough Castle ligger i strandens nordlige ende, mens Scarborough Spa ligger i den sydlige. Du kan tage turen gennem sandet på ryggen af et æsel.
Læs mere
Hvorfor ikke bruge en eftermiddag ved South Bay Beach under dit ophold i Scarborough? Dette familievenlige sted er berømt for eksempelvis sin kyststrækning og sine teatre.

3. North Bay Beach

North Bay Beach er et fredeligt stykke med gyldent sand med restauranter, strandhytter og familieaktiviteter. Det er den mest stille og utæmmede af Scarboroughs to hovedstrande, der ligger lidt længere væk fra centrum. Tag familien med på vandring forbi de smukke klippefremspring og klippesøer til det centrale sandområde ved forbjerget.
Læs mere
Nyd de rolige omgivelser på den vidtstrakte strand North Bay Beach, hvor du også finder et minitog og et akvarium med humboldtpingviner.

4. Alpamare

Alpamare har forlystelser for alle aldre lige fra adrenalinpumpende aktiviteter til afslappede områder, hvor du kan nyde Scarboroughs maleriske kystlinje. Det underholdende vandland går efter at genskabe alpernes afslappende atmosfære. Her er rutsjebaner inspireret af skisportsområder, en særlig mineralpool og en fantastisk udsigt fra den solrige terrasse.
Læs mere
Dette vandland byder på mavekildrende vandrutsjebaner, en afslappende infinitypool og en have i smukke omgivelser.

5. Peasholm Park

Peasholm Park er med sin maleriske sø, smukke haver og sjove aktiviteter en af de mest imponerende parker i det centrale Scarborough. Parken strækker sig over et område på 16 hektar, hvorfra der er udsigt over Nordsøen. Spadser rundt langs kanten af søen, hvori der ligger en ø i midten.
Læs mere
I denne orientalske park kan du klatre op ad en bakke til pagoden midt i søen, hvorfra der er udsigt over de mange seværdigheder og naturstier.

6. Scarborough Spa

Scarborough Spa ligger i en imponerende fredet bygning på en klippeskrænt og huser en række aktiviteter og arrangementer. Som navnet antyder, opstod stedet omkring områdets mineralske kilder, men i dag er Scarborough Spa kendt for at lægge hus til Scarborough Jazz Festival, orkesteret Scarborough Spa Orchestra, baller og koncerter. Udforsk underholdningskomplekset for at opleve den fantastiske udsigt over havet.
Læs mere
Scarborough Spa blev oprindeligt grundlagt som kursted, og i dag kan du spadsere igennem de elegante sale på dette victorianske underholdningssted, hvor der afholdes bal og koncerter.

7. Scarborough Castle

De fascinerende ruiner stammer fra et kongeligt fort fra 1100-tallet. Middelalderfortet blev bygget øverst på klinten med panoramaudsigt over Nordsøen og kystbyen Scarborough. Her kan du blive klogere på stedets lange historie, hvor du finder spor fra jernalderen og romerske og skandinaviske bosættelser i nærheden af hovedfortet.
Læs mere
Gå på opdagelse i 3.000 års historie ved ruinerne af Scarborough Castle, der knejser på et forbjerg med udsigt over Nordsøen.

8. Scarborough Cricket Club

Uanset om du aldrig har hørt om cricket før eller har været fan hele livet, er det sjovt at se en cricketkamp hos Scarborough Cricket Club. Cricketbanen ligger midt imellem husene i Scarborough og har en traditionel pavillon fra 1895. Der er en helt særlig stemning på stedet, hvor cricketfans har fejret den traditionelle sport i over et århundrede. Tag en pause fra stranden for at opleve en af Storbritanniens mest karakteristiske begivenheder. Sug stemningen til dig, mens du gumler på en hjemmelavet kødpie.
Læs mere
Denne charmerende klub afholder cricketkampe i løbet af sommeren, men den er dog bedst kendt for sin årlige cricketfestival, der har fundet sted næsten hver sommer siden 1876.

Populære steder at besøge i Scarborough

Områder i Scarborough

Byer i nærheden af Scarborough