Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Potsdam

Se alle 33 aktiviteter i Potsdam

Potsdam-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter Potsdam har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til Potsdam kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til Potsdam med din familie planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse

gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i Potsdam

Hvis du planlægger en tur til Potsdam hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i Potsdam.

At lede efter aktiviteter i Potsdam kan være tidskrævende så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri vil smage på Potsdams lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur kan vores guides til Potsdams seværdigheder sikre at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i Potsdam for enhver smag

Potsdam har noget for enhver og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie finder du masser af aktiviteter i Potsdam som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse hotel og udlejningsbil på forhånd så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i Potsdam.

Potsdam er fyldt med steder der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte hvor du skal bo i Potsdam og sørge for at din oplevelse af Potsdam og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor du skal tage hen hvornår du skal gøre det og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer er det nemt at finde spændende steder i Potsdam der gør at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!

Kort

Discover neighborhoods in Potsdam

Holländisches Viertel

Shoppingmulighederne og restauranterne er bare nogle af de ting, som er med til at gøre Holländisches Viertel unik. Læg vejen forbi Potsdams Brandenburg-port eller Jan Bouman Haus, når du udforsker området.

ShoppingBusinessMonumenter

Potsdam Innenstadt

Udforsk Potsdam Innenstadt, der er kendt for sine historiske seværdigheder. Populære seværdigheder i Potsdam Innenstadt tæller blandt andet Potsdams Brandenburg-port og Museum Barberini, og du kan opleve mere af området ved at tage metroen fra Potsdam S-Bahn.

Historiske bygningerSlotteMonumenter

Jägervorstadt

Rejsende synes godt om spaerne i Jägervorstadt, og Normannischer Turm auf dem Ruinenberg er en populær seværdighed, du kan overveje at besøge.

SlotteBusinessSvømning

Babelsberg Nord

Med sine restauranter og sine monumenter er Babelsberg Nord værd at besøge. Se udvalget af de mange spændende seværdigheder såsom Griebnitzsee og Park Babelsberg, og tag metroen fra Babelsberg S-Bahn for at komme rundt i byen.

NaturparkerNaturSøer

Berliner Vorstadt

Nyd godt af museerne og de historiske seværdigheder i Berliner Vorstadt. Du kan også sætte tid af til at besøge Villa Schöningen eller Havel.

Historiske bygningerMuseer

Nördliche Innenstadt

Nördliche Innenstadt er kendt for sine historiske seværdigheder, og du kan besøge populære seværdigheder som Potsdams Brandenburg-port og Filmmuseet.

Historiske bygningerSlotteMonumenter