Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter ud fra kategori

De mest populære aktiviteter i Manchester

Se alle 6 aktiviteter i Manchester

Manchester-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter Manchester har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til Manchester kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til Manchester med din familie planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse

gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i Manchester

Hvis du planlægger en tur til Manchester hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i Manchester.

At lede efter aktiviteter i Manchester kan være tidskrævende så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri vil smage på Manchesters lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur kan vores guides til Manchesters seværdigheder sikre at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i Manchester for enhver smag

Manchester har noget for enhver og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie finder du masser af aktiviteter i Manchester som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse hotel og udlejningsbil på forhånd så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i Manchester.

Manchester er fyldt med steder der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte hvor du skal bo i Manchester og sørge for at din oplevelse af Manchester og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor du skal tage hen hvornår du skal gøre det og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer er det nemt at finde spændende steder i Manchester der gør at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!

Kort

Discover neighborhoods in Manchester

Manchester bymidte

Der er masser at udforske i Manchester bymidte, som er kendt for sit fantastiske natteliv og sine populære shoppingmuligheder. Læg vejen forbi populære seværdigheder som The Gay Village og Albert Square, ligesom du kan hoppe på metroen fra St Peters Square Station eller Mosley Street Station for at se mere af byen.

ShoppingTeatreBiblioteker

Trafford

Brug noget tid på at opleve de mange spisemuligheder i Trafford, besøg populære seværdigheder som Trafford Center, og tag metroen fra Brooklands Tram Stop eller Timperley Sporvognsstation for at se mere af området.

SportVenlige menneskerFodbold

Northern Quarter

Manchester og Omegns Politimuseum og Affleck's Palace er blandt de mest populære seværdigheder i Northern Quarter, og du skal næsten også udforske de populære butikker. Hop på metroen fra Market Street Station eller Shudehill Station for at se flere seværdigheder i området.

ShoppingMiddagVenlige mennesker

Didsbury

Rejsende tager til Didsbury på grund af de mange spisemuligheder. Hop på metroen fra Didsbury Village Sporvognsstation eller West Didsbury Sporvognsstation, og besøg populære seværdigheder som Wilmslow Road.

BusinessVenlige menneskerBudgetvenligt

Chinatown

Dette kvarter med restauranter, supermarkeder, bagerier og andre butikker er et af Manchesters mest fascinerende kulturelle områder.

ShoppingVenlige menneskerMiddag

Belle Vue

Belle Vue er kendt for sine mange spisemuligheder, og du kan lægge vejen forbi Belle Vue Greyhound Stadium og Klosteret, når du er i området.

Venlige menneskerBudgetvenligtBarer