Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter ud fra kategori

De mest populære aktiviteter i Lübeck

Se alle 2 aktiviteter i Hamborg

Lübeck-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter Lübeck har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til Lübeck kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til Lübeck med din familie planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse

gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i Lübeck

Hvis du planlægger en tur til Lübeck hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i Lübeck.

At lede efter aktiviteter i Lübeck kan være tidskrævende så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri vil smage på Lübecks lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur kan vores guides til Lübecks seværdigheder sikre at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i Lübeck for enhver smag

Lübeck har noget for enhver og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie finder du masser af aktiviteter i Lübeck som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse hotel og udlejningsbil på forhånd så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i Lübeck.

Lübeck er fyldt med steder der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte hvor du skal bo i Lübeck og sørge for at din oplevelse af Lübeck og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor du skal tage hen hvornår du skal gøre det og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer er det nemt at finde spændende steder i Lübeck der gør at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!

Kort

Hvor kan jeg overnatte i Lübeck

Travemünde

Slap af på stranden, se smukke historiske bygninger, og kast dig ud i aktiviteter året rundt i Travemünde ved Østersøen.

Beach ViewSejlsportHav

Innenstadt

De historiske seværdigheder og flodudsigten er bare nogle af de ting, som er med til at gøre Innenstadt unik. Læg vejen forbi Marienkirche eller Museum Holstentor, når du udforsker området.

MuseumHistoriskMonument

Lübecker Altstadt

På din ferie i Lübecker Altstadt kan du nyde det maleriske syn af kirkespir, der tårner sig op over de gamle købmandsgårde med caféer, museer og butikker. 

MuseumHistoriskMonument

St. Lorenz Nord

St. Lorenz Nord er populær på grund af sine historiske seværdigheder. Du kan også bruge noget tid på at udforske seværdigheder i det omkringliggende område som Wakenitz-naturreservatet og Lagerhuse til saltopbevaring.

GåtureCocktailSvømning

St. Gertrud

Hvis du tilbringer noget tid i St. Gertrud, har du rig mulighed for at nyde de historiske seværdigheder og restauranterne. Har du tid tilovers, kan du også besøge Helligåndshospitalet eller Burgtor, der ligger lidt længere væk.

SvømningFamilievenligtNaturpark

Holstentor-Nord

Besøgende i Holstentor-Nord sætter pris på de historiske seværdigheder. En tur til Lagerhuse til saltopbevaring og Museum Holstentor kan fuldende dit ophold, hvis du er på udkig efter flere seværdigheder i området.

GåtureCocktailSvømning