Lübeck

Rejseguide
Buddenbrookhaus og byder på kulturarvsgenstande
Besøg den berømte port Holstein Tor, og dyk ned i fortiden på din rejse til Lübeck på storbyferie.

Den kendte middelalderby Lübeck, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, ligger i Slesvig-Holsten ca. 65 km nordøst for Hamborg. Du kan komme til byen i bil både via A1 og A20. Hvis du kommer med tog, kan du vælge at køre helt til hovedbanegården eller stå af ved en af de seks andre stationer, hvor toget stopper. Hvis du skal på weekendophold og gerne vil spare tid på transport, kan du vælge at flyve til Lübeck eller Hamborg Lufthavn.

Den berømte kurby Travemünde ligger også i området omkring Lübeck. Den er kendt for sin fantastiske sandstrand og elegante strandpromenade. Om sommeren kan du kombinere din ferie i Lübeck med en afslappende miniferieved havet. Det idylliske distrikt Schlutup ligger ved floden Trave, og fiskerbåden Schlu. 2a midt på kirkegården ved St. Andreas vidner om byens fortid som fiskerby. Oplev de smukke stråtækte huse på en gåtur gennem Gothmund i St. Gertrud-distriktet. Nogle af fiskerhusene er fredede bygninger. Ved havnen kan du opleve endnu flere fiskerbåde.

Den vigtigste seværdighed på en tur til Lübecker den gamle by. Den var den første by i Nordeuropa, som blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Lübecks gamle by har mange historiske bygninger, f.eks. rådhuset, slotsklosteret, Marienkirche og Helligåndshospitalet. Du kan ikke undgå at lægge mærke til saltlagrene på Traveflodens vestlige bred. Den berømte Holstentor afgrænser den gamle by mod vest. Den iøjnefaldende bygning var afbildet på de gamle 50 D-marksedler og ses i dag på de tyske 2-euromønter fra 2006. Bygningen rummer et museum om byens historie. Holstentor Museumhar udstillinger af kulturgenstande fra det gamle Lübeck og en beskrivelse af byens udvikling.

Lübeck har et hav af museer, som er et besøg værd på din tur. Museum for natur og miljøligger lige ved siden af katedralen. Kaskelothvalskelettet i katedralens gård kan ikke undgå at fange din opmærksomhed, og museet har mange udstillinger om regionens natur og miljø. Lidt væk fra St. Petrikirche finder du TheaterFigurenMuseum med forskellige teaterdukker fra Europa, Afrika og Asien. Særligt de indonesiske skyggedukker og de abstrakte figurer af kunstprofessor Harry Kramer fra Kassel er et besøg værd. En underholdende museumsquiz formidler dukkeudstillingerne til både store og små besøgende.

Hvor kan jeg overnatte i Lübeck

the niu Rig
the niu Rig
Am Bahnhof 17-19, Lübeck
Prisen er 656 kr. pr. nat fra 25. jun. til 26. jun.
656 kr.
pr. nat
25. jun. – 26. jun.
Overnat på dette hotel i Lübeck. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og en døgnåben reception. Vores gæster fremhæver især morgenmaden og det hjælpsomme personale ...
8,6/10 Excellent! (407 anmeldelser)
Centralt beliggende og stille hotel
"Dejligt hotel med central beliggenhed. Fine værelser - enkeltværelset var lille, men fint til 2 overnatninger - og meget venligt og servicemindet personale. Stille værelser, roligt hotel. Fin morgenmadsbuffet."

Anmeldelse fra 24. apr. 2023

the niu Rig
Maritim Strandhotel Travemünde
Maritim Strandhotel Travemünde
Trelleborgallee 2, Travemuende, Lübeck, SH
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 905 kr. pr. nat fra 18. jun. til 19. jun.
905 kr.
pr. nat
18. jun. – 19. jun.
Overnat på dette hotel ved stranden i Lübeck. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 2 restauranter og ved stranden. Vores gæster fremhæver især morgenmaden og poolen i deres ...
8,2/10 Very Good! (639 anmeldelser)
Flot udsigt og god morgenmad
"Flot udsigt og beliggenhed, rigtig god morgenmad, god betjening i receptionen. Vi har været der mange gange før og glæder os til at komme tilbage ved juletid næste år."

Anmeldelse fra 19. dec. 2022

Maritim Strandhotel Travemünde
H+ Hotel Lübeck
H+ Hotel Lübeck
Am Bahnhof 12-14, Lübeck, SH
Prisen er 849 kr. pr. nat fra 11. jun. til 12. jun.
849 kr.
pr. nat
11. jun. – 12. jun.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Lübeck. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice. Vores gæster fremhæver især morgenmaden og ...
8,6/10 Excellent! (1.007 anmeldelser)
"Dejlig sted, god beliggenhed venlig personale"

Anmeldelse fra 30. maj 2023

H+ Hotel Lübeck
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Bob W Lübeck Old Town
Bob W Lübeck Old Town
Lindenpl. 2, Lübeck, SH
Overnat på dette lejlighedshotel i Lübeck. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en døgnåben reception og daglig rengøring. De populære seværdigheder Wakenitz-naturreservatet ...
9,2/10 Wonderful! (5 anmeldelser)
Smart indrettet
"Lille værelse, men virkelig smart indrettet, og god plads til baggage rundt omkring. Rigtig lækkert badeværelse. Der havde ikke været gjort rent under sengen i lang tid, men det er selvfølgelig heller ikke det vigtigste sted, for nu at være fair."

Anmeldelse fra 12. apr. 2023

Bob W Lübeck Old Town
Villa Marina directly in the beautiful port of the Marina.
Villa Marina directly in the beautiful port of the Marina.
Lübeck, SH
Overnat i denne feriebolig i Lübeck. Nyd godt af morgenmad, Wi-Fi og parkering på stedet. De populære seværdigheder Gothmund og Dummersdorfer Ufer ligger i nærheden. ...
Villa Marina directly in the beautiful port of the Marina.
House "Luebienchen" former workshop building over 2 floors
House "Luebienchen" former workshop building over 2 floors
Lübeck, SH
Overnat i denne feriebolig i Lübeck. Nyd godt af parkering på stedet, en terrasse og et tv. De populære seværdigheder Wakenitz-naturreservatet og Lagerhuse til ...
9,8/10 Exceptional! (18 anmeldelser)
Zentrale Unterkunft
"Die Unterkunft ist sehr zentral und vor allem für Leute, die mit dem Zug reisen super geeignet, da der Bahnhof fußläufig zu erreichen ist. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Vor allem die Terrasse, auf der wir morgens gefrühstückt haben, ist ein guter Pluspunkt. Zudem ist es sehr ruhig (wir haben mit ..."

Anmeldelse fra 6. jun. 2023

House "Luebienchen" former workshop building over 2 floors
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge

Lübeck – anmeldelser

4.1
Populær destination
5 - Fremragende
7
" "5 - Fremragende 35%
4 - God
8
" "4 - God 40%
3 - Okay
5
" "3 - Okay 25%
2 - Skuffende
0
" "2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
" "1 - Forfærdelig 0%

3/5 - Okay

Verificeret rejsende
30. nov. 2019

De skal tænder alle julelys når julemarkedet er begyndt, ellers vil vi overveje at tage til en anden juleby i Tyskland næste gang

4/5 - God

Verificeret rejsende
1. okt. 2019

Vil helt sikkert vende tilbage og opleve noget mere omkring Lübeck. Sightseeing turen og kanalrundfarten vakte virkelig meget interesse om historien.

5/5 - Fremragende

Camilla
30. sep. 2019

Den gamle bydel er enormt hyggelig og bestemt et besøg værd. Tog ca 10 -15 min at gå fra hotellet, til vi stod inde på "øen"

4/5 - God

Verificeret rejsende
14. maj 2019

Får meget mere ud af byen ved at leje cykler og cykle rundt langs vandet

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende
13. maj 2019

Usædvanlig hyggelig by.

Byer i nærheden af Lübeck