Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter ud fra kategori

De mest populære aktiviteter i Bath

Se alle 10 aktiviteter i Bath

Bath-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter Bath har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til Bath kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til Bath med din familie planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse

gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i Bath

Hvis du planlægger en tur til Bath hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i Bath.

At lede efter aktiviteter i Bath kan være tidskrævende så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri vil smage på Baths lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur kan vores guides til Baths seværdigheder sikre at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i Bath for enhver smag

Bath har noget for enhver og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie finder du masser af aktiviteter i Bath som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse hotel og udlejningsbil på forhånd så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i Bath.

Bath er fyldt med steder der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte hvor du skal bo i Bath og sørge for at din oplevelse af Bath og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor du skal tage hen hvornår du skal gøre det og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer er det nemt at finde spændende steder i Bath der gør at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!

Kort

Discover neighborhoods in Bath

Bath City Centre

De gode barer og de luksuriøse spaer står øverst på listen hos mange rejsende, der besøger Bath City Centre. En tur til Thermae Bath Spa eller Roman Baths kan eventuelt fuldende dit ophold.

Venlige menneskerMuseerKultur

Midsomer Norton

Besøgende i Midsomer Norton synes godt om restauranterne og de historiske seværdigheder, men Chew Valley er bestemt også et besøg værd.

Venlige menneskerHistoriske bygningerMiddag

Bathampton

Bathampton er populær på grund af sine haver, og du kan besøge seværdigheder som Roman Baths og Thermae Bath Spa, hvis du har tid til at udforske området.

HaverVenlige menneskerTure

Batheaston

Batheaston er populær på grund af sine barer og sin flodudsigt. Hvis du håber på at se mere af området, er Roman Baths og Thermae Bath Spa et par interessante seværdigheder i nærheden.

AfslapningFloderVenlige mennesker

Monkton Combe

Oplev haverne og restauranterne, og læg vejen forbi Alexandra Park og SouthGate Bath, når du udforsker Monkton Combe og de omkringliggende kvarterer.

SvømningHaverMiddag

Upper Town

Upper Town er populær på grund af sine mange spisemuligheder. Er du på udkig efter flere oplevelser, kan du overveje en tur til Royal Crescent eller The Circus.

Venlige menneskerGåtureMiddag