COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Ystad

Rejseguide
Ystad såvel som en lille gruppe mennesker

På en rejse til Ystad kan du opleve den lille sydsvenske kystby fra det 13. århundrede. Byen er verdensberømt for at huse kriminalkommissær Kurt Wallander.

Når du rejser til Ystad, befinder du dig i en malerisk middelalderby med en rig kulturarv. Her ligger mere end 300 bindingsværkshuse og andre velbevarede bygninger fra den sene middelalder og renæssancen. Besøg en række kulturelle seværdigheder, og nyd den fabelagtige udsigt over havet og de åbne vidder i Sydsverige på et weekendophold eller en længere ferie.

Ystad er en af Sveriges sydligste byer, og den har en lang historie. Byggeriet af den ældste bygning i byen, St Maria Kyrka, blev påbegyndt omkring år 1200, og i dag er kirken stadig et imponerende eksempel på arkitektur i barokstil. Klostret i Ystad, der huser Ystads kulturhistoriske museum, blev grundlagt i 1267, og det er et af de mest velbevarede klostre i Sverige. Mærk, hvordan roen og historien omslutter dig, når du går ind i klosteret gennem rosen- og urtehaven. Besøg de fascinerende udstillinger, og nyd en forfriskning i caféen.

Ystad blev berømt via Henning Mankells krimier og filmatiseringen af dem. Følg i kriminalkommissær Wallanders fodspor gennem de charmerende gader Mariagatan og Lilla Norregatan, og besøg også andre steder, der er med i filmene. Du kan få flere oplysninger om disse steder på den officielle hjemmeside for Ystads turistkontor. Hvis gåturen i kriminalitetens verden ikke har spoleret din appetit, kan du nyde et lækkert måltid mad på det ansete Hotel Continental, der menes at være Sveriges ældste hotel.

Österlen er et smukt slettelandskab lige uden for Ystad, hvor du har rig mulighed for at svømme, vandre og spille golf. Kysten ved Ystad er næsten 50 km lang, så uanset hvor du booker indkvartering, vil du altid være tæt på en af Skånes mange dejlige strande.

Kør 20 km øst for Ystad, hvor du finder landsbyen Kåseberga og Ales Stenar, som er Sveriges største skibssætning, der kan dateres tilbage til mellem 500 og 1000 f.Kr. Denne enestående seværdighed består af 50 kæmpesten, der hver især vejer omkring fem tons. Herfra har du en fantastisk panoramaudsigt over den stejle kyst.

Du kan køre i bil, bus eller tog til Ystad. Du kan også flyve til Malmø Lufthavn, der ligger ca. 40 kilometer uden for byen. Lej en cykel, så du let kan komme rundt i byen og området via de mange cykelstier og cykelvenlige veje.

Hvor kan jeg overnatte i Ystad

Fritiden Hotell & Kongress
Fritiden Hotell & Kongress
3.5 out of 5
19 Österleden, Ystad, Skåne län
Prisen er DKK 1.417 pr. nat fra 17. aug. til 17. aug.
Dette hotel ligger i hjertet af Ystad, kun 10 minutters gang fra Ystad Hamn, Charlotte Berlins Museum og Stortorget. Derudover ligger Ystad Teatret og Klostret ...
4.5/5Wonderful! (96 anmeldelser)
"Lækkert hotel som ligger centralt. Toproof bar og gode værelser."

Anmeldelse fra 21. sep. 2020

Fritiden Hotell & Kongress
Stationen Bed & Breakfast
Stationen Bed & Breakfast
2.5 out of 5
Hamntorget 1 A, Ystad
Prisen er DKK 760 pr. nat fra 18. aug. til 18. aug.
Dette Bed & Breakfast ligger i hjertet af Ystad, kun 10 minutters gang fra Charlotte Berlins Museum, Stortorget og Ystad Teatret. Derudover ligger Sankta Maria ...
4.2/5Very Good! (440 anmeldelser)
"Det er meget specielt sted, den gamle banegård. Der var ingen badeværelse på værelset, men vi kun skulle have en overnatning og det var Ok. Det var rent og morgenmad var fint."

Anmeldelse fra 23. okt. 2020

Stationen Bed & Breakfast
Our House Bed & Breakfast
Our House Bed & Breakfast
2 out of 5
Eliassonsväg 8, Ystad
Prisen er DKK 869 pr. nat fra 18. aug. til 18. aug.
Dette Bed & Breakfast ligger tæt på stranden, kun 15 minutters gang fra Ystad Hamn og Charlotte Berlins Museum. Derudover ligger Stortorget og Ystad Teatret ...
3.9/5Very Good! (107 anmeldelser)
Rent, pænt og venligt.
"Annika som driver stedet er virkelig hjælpsom og imødekommende. Super dejligt sted at være på en lille ferie."

Anmeldelse fra 14. dec. 2016

Our House Bed & Breakfast
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Ystad Holiday Houses
Ystad Holiday Houses
Fritidsvägen 1, Ystad
Denne hytte ligger i Ystad, kun 3 km fra Ystad Hamn, Charlotte Berlins Museum og Stortorget. Derudover ligger Ystad Teatret og Sankta Maria Kyrka ca. 5 km ...
Ystad Holiday Houses
1 værelses overnatning i Ystad
1 værelses overnatning i Ystad
Videgatan 22, Ystad, Skåne County
Dette lejlighedskompleks ligger i Ystad, kun 10 minutters gang fra Klostret i Ystad, Charlotte Berlins Museum og Stortorget. Derudover ligger Sankta Maria Kyrka ...
1 værelses overnatning i Ystad
Äventyrscampen in Sövde
Äventyrscampen in Sövde
3 out of 5
Snogeholmsvägen 1241-9, Sjöbo
Denne hytte ligger i Sjöbo og er også i samme region som Øresundsbroen.
4.3/5Excellent! (3 anmeldelser)
Missvisande vid bokning fel bilder på det man boka
"Dålig information och bilder missvisande vid bokning då vi trodde vi bokade stugan med tanke på bilderna på rummet vi valde och slutar med lägenheten , galet och vi blev oerhört besvikna då standarden skiljer sig mycket likaså bekvämligheterna så det blev en riktig besvikelse och dålig start på semestern. ..."

Anmeldelse fra 2. jul. 2020

Äventyrscampen in Sövde
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

De mest populære oplevelser i Ystad

Byer i nærheden af Ystad