Sverige har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Rejser til Ystad 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Ystad med Expedia

  • Vores pakkerejsetilbud for 2020 er ikke tilgængelige på nuværende tidspunkt, men du kan nu booke vores pakkerejsetilbud for 2021. Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Ystad. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Mest populære hoteller i Ystad

Ystad Saltsjöbad
Ystad Saltsjöbad
4 out of 5
Saltsjobadsvagen 15, Ystad
Prisen er DKK 2.669 pr. nat fra 1. feb. til 2. feb.
4.4/5Excellent! (355 anmeldelser)

"Der er så skønt og afslappende og bare lækkert over det hele"…"

Anmeldelse fra 14. okt. 2019

Ystad Saltsjöbad
Beach House Ystad
Beach House Ystad
2 out of 5
Fritidsvägen 9, Ystad
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 440 pr. nat fra 1. feb. til 2. feb.
2.6/5 (34 anmeldelser)
Brak profesjonalizmu

"Brak kontaktu z hotelem. Mimo złożenia rezerwacji nie otrzymałem pokoju a oczekiwano ode mnie opłaty. Kłótliwa obsługa."…"

Anmeldelse fra 20. sep. 2020

Beach House Ystad
Hotell Mossbylund
Hotell Mossbylund
4 out of 5
Mossbystrand Abbekaas, Skaane County, Skivarp
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.114 pr. nat fra 21. jan. til 22. jan.
4.6/5Wonderful! (403 anmeldelser)
fantastisk ophold

"fantastisk ophold, kommer igen"…"

Anmeldelse fra 9. sep. 2019

Hotell Mossbylund
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
0

De mest populære oplevelser i Ystad

Strandferie i Ystad (og omegn)

Tag en pause fra hverdagens rutiner, og giv krop og sjæl lov til at slappe helt af på en ferie i Ystad (og omegn). Der er intet, der er mere forfriskende end en kølig brise og lyden af bølger, som skvulper ind mod kysten. Arranger din rejse til Ystad (og omegn) på den nemme måde ved at finde en af vores pakkerejser til Ystad (og omegn). Mange besøgende foretrækker at finde overnatning tæt ved Mossbystrand, der er et must, blot 12 km fra byens centrum.

Godt at vide om Ystad (og omegn)

  • Hvis din idé om en ideel ferie omfatter en frisk havbrise og en smuk havudsigt, kan du se nærmere på vores strandhoteller i Ystad (og omegn). Du vil glemme alt om hverdagens anstrengelser på disse overnatningssteder.
  • Private ferieboliger er også populære overnatningssteder blandt rejsende, som planlægger en ferie i Ystad (og omegn). To gode eksempler er 1 Bedroom Accommodation in Ystad og 3 Room Accommodation in Abbekås.
  • Ystad (og omegn) har et befolkningstal på godt 18.800. Hvorfor ikke tage ud for at introducere dig selv til nogle af dem? Det er en fremragende måde at få insidertips på. Du kan også tjekke vores side med oplevelser i Ystad (og omegn).
  • Tilbud på rejser til Ystad (og omegn) er en rigtig god måde at spare penge på til spændende oplevelser. Nogle seværdigheder såsom Fyledalen Naturreservat, Mossbystrand og Ystad Zoo bør være allerøverst på dit dagsprogram.

Spar tid og penge med pakkerejser til Ystad (og omegn)

Hvad er den bedste måde at spare penge på min ferie til Ystad (og omegn) på?

Det er nemt at spare penge med vores pakkerejser til Ystad (og omegn). Hvis du kombinerer fly, overnatning og andre tjenester (som for eksempel billeje og udflugter) i en samlet reservation, kan du spare penge på den samlede pris. Vi tilbyder 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder over hele verden at vælge imellem, så du kommer ikke til at mangle muligheder. Derudover er der intet afbestillingsgebyr på langt de fleste reservationer, hvis der nu skulle komme ændringer i vejen.

Hvilke slags overnatningssteder er mest populære på en rejse til Ystad (og omegn)?

Med så mange forskellige højt bedømte private ferieboliger og lejligheder at vælge mellem har rejsende til Ystad (og omegn) masser af valgmuligheder. Disse typer overnatningssteder er to af de mest populære. Hvis ingen af dem fanger dig, kan du måske falde over noget, der er mere interessant for dig, blandt vores hoteller og Bed & Breakfasts.

Hvad er inkluderet i en pakkerejse hos Expedia?

Med pakkerejser til Ystad (og omegn) kan du sikre dig rabat på stort set det hele. Der er de almindelige elementer, såsom fly og hotel, men hvad med at booke en udlejningsbil til at komme rundt i, mens du er ved det? Hvis du godt kan lide tanken om at have booket dine aktiviteter og oplevelser i god tid, inden du tager på ferie, så er der også hjælp at hente der. Book din foretrukne kombination – så kan du udstikke din egen kurs.