Billige flybilletter til Ystad

Billigste flyrejser til Ystad

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 691, kr for en enkeltbillet og 1.557, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Om Ystad

Expedia-flyrejser til Ystad

Hvis du er på udkig efter fly til Ystad, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Ystad og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Ystad med et hotelophold.

Afbudsrejser til Ystad giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Ystad - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Ystad, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Ystad hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Ystad?
Hvis du ankommer med fly, behøver du slet ikke overveje, hvilken lufthavn du skal flyve til. Ystad har nemlig kun en af slagsen – København (CPH-Kastrup Lufthavn).
Kan jeg flyve til Ystad i øjeblikket?
Se nærmere på vores COVID-19-rejserådgiver for at få alt at vide om de gældende rejserestriktioner for Ystad, inden du skal flyve. Alt fra krav om karantæne til myndighedernes vejledninger vises her, så du kan holde dig opdateret.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Ystad?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Ystad, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Ystad med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Ystad, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Ystad?
Med et fly til Ystad ankommer du enten til København (CPH-Kastrup Lufthavn) eller MMX. Førstnævnte ligger 75 km fra centrum, mens den anden ligger 30 km væk.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Ystad?
54 luftfartsselskaber flyver til Ystad fra intet mindre end 139 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Ystad?
SAS og Norwegian Air International har mange flyafgange til Ystad. Stig ombord på et fly fra SAS i Stockholm, hvorfra langt de fleste rejsende flyver.
Hvor mange direkte fly er der til Ystad?
Det er meget nemmere at flyve til en ny destination, når du ikke skal bekymre dig om at skulle mellemlande. Hvis du skal rejse til Ystad, vil det glæde dig at høre, at der findes 2.203 direkte fly hver uge.
Hvor afgår de mest populære fly til Ystad fra?
Et stort antal fly til Ystad afgår fra lufthavnene i Vänern, Oslo og Stockholm.
Hvor lang tid tager det at flyve til Ystad Lufthavn?
Hvis du skal til Ystad fra Vänern, kan du forvente en flyvetid på 1 time og 10 minutter. Hvis afrejsen går fra Oslo, kan du forvente at skulle sidde i flyveren i 1 time og 10 minutter. Fra Stockholm tager det rundt regnet 1 time og 13 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Ystad?
Vi kender alle de heldige rejsende, der altid formår at finde ekstremt billige flybilletter, uanset hvor de skal hen. Er du nysgerrig på, hvordan de gør? De venter ikke til sidste øjeblik med at købe billetter til deres rejse. Der er flere ting, du kan gøre. Undersøg dine muligheder til bunds, og tjek, om der findes andre lufthavne i og omkring din destination. Priser kan godt variere alt efter, hvilken lufthavn du flyver til. Glem endelig ikke at sammenligne priser fra forskellige luftfartsselskaber. Et sidste tip er altid at være forberedt på at købe flyrejsen. Når du er blevet bekendt med, hvad en billet normalt koster, kan du reagere hurtigt, lige så snart du opdager en god pris. De bedste flytilbud bliver udsolgt med lynets hast!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Ystad?
Alt efter hvor du rejser fra, kan flyrejsen til Ystad være en let sag eller føles helt uendelig. Herunder får du nogle tips, som kan hjælpe dig med at komme rigtigt igang med din drømmerejse.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Hele hemmeligheden ved en ukompliceret flyveoplevelse er at være velforberedt. Start med det mest nødvendige: pas, ID-kort, kreditkort og medicin. Derudover kan du tage nogle ting med, som du kan fordrive tiden med, såsom en tablet eller en god bog. Det kan også være godt at pakke oplader, en behagelig nakkepude og et par støjdæmpende hovedtelefoner. Sidst, men ikke mindst, skal du også huske at klemme lidt toiletsager som tandbørste, vådservietter og et sæt skiftetøj i tasken.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Kom alle store beholdere med shampoo og balsam i den indskrevne bagage. Alle former for væsker i din håndbagage på mere end 100 ml vil blive konfiskeret. Skarpe genstande, som din elskede schweizerkniv, samt andre farlige objekter, der er eksplosive eller brandfarlige, såsom spraydåser, barberblade og stærk syre, er også bandlyst.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Det afgørende for en behagelig flyrejse kan være noget så simpelt som dit tøjvalg. Forbered dig på temperaturændringer ved at tage flere lag på. På den måde kan du holde varmen, hvis det bliver koldt i kabinen. Klipklappere og højhælede sko har det bedre i kufferten. I stedet for bør du gå efter flade, lukkede sko såsom hyttesko. Det vil dine fødder være taknemmelige over.
  • DVT eller dyb venetrombose er veneblodpropper, der kan opstå på grund af manglende fysisk aktivitet, som det kan forekomme på langdistanceflyvninger. Men det positive er, at der er en række måder at nedsætte risikoen for at få det. Sørg for at få nok væske, bevæg dig gennem kabinen, når du har mulighed for det, og ifør dig rejsestrømper.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Ystad?
Hemmeligheden er, at være forberedt, inden du når til lufthavnens sikkerhedskontrol. På den måde bliver du klar til at stige på flyet til Ystad på ingen tid. Følg disse nyttige råd, så din rejse kommer godt fra start:

  • Sørg for, at du har boardingpas og pas i nærheden. Det er det første, du vil blive spurgt til i lufthavnskontrollen.
  • Efterfølgende skal du og din håndbagage igennem en scanning. For at gøre det hele hurtigt og nemt, bør du fjerne alt, der kan udløse alarmen. Ejendele såsom bælte, frakke og hovedtelefoner skal en tur gennem maskinen.
  • Elektroniske genstande som bærbare computere og telefoner skal også placeres i en bakke og undersøges. Men bare rolig, for du kommer hurtigt online igen.
  • Eventuelle væsker, såsom shampoo eller hårspray, som du vil medbringe ombord, skal være på maks. 100 ml. De forskellige beholdere skal kunne være i én genlukkelig plastpose på maks. én liter.
  • Det kan ikke udelukkes, at du bliver bedt om at tage dine sko af og sende dem gennem scanneren, så det kan være en god idé at iføre dig sko, der er lige til at tage af og på.
  • Skarpe eller spidse genstande må ikke tages med i kabinen. De bliver konfiskeret i sikkerhedskontrollen, så pak de spidse genstande forsvarligt ned i din indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Ystad
DestinationslufthavnSturup
IATA-kode til destinationslufthavnMMX
DestinationMalmö
Flyrejsens pris1.557, kr