Danmark har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

Billede taget af Joob

Hostels i Viborg

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Hostels i Viborg

Roslev Vandrerhjem
3 out of 5
Viumvej 8, Roslev
Hent priser

Dette hostel ligger i Roslev, ca. 20 km fra Jesperhus JungleZoo, Jesperhus Blomsterpark og Hojriis Slot. Derudover ligger Nymølle Strand og Spøttrup Borg ca. ...

4.3/5Excellent! (30 anmeldelser)
Dejligt sted med god og venlig betjening

"Vi skulle bare have en enkelt overnatning ifm. en familiefest, der blev afholdt i nogle tilhørende lokaler. Alt var fint, og både mad og servering var helt upåklageligt og godt. Rummet med fire senge, hvor vi bare skulle bruge de to, var rummeligt, helt ok og til en meget fin pris. Stedet kan absolut ..."…"

Anmeldelse fra 8. okt. 2018

Roslev Vandrerhjem
Danhostel Viborg
36A Vinkelvej, Viborg
Hent priser

Dette hostel med golffaciliteter ligger i Viborg, kun 3 km fra Viborg Domkirke, Latinerhaven og Skovgård Museum. Derudover ligger Sortebrødre Kirke og Viborg ...

Danhostel Viborg
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Viborg
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i Viborg

Palads Hotel

Palads Hotel

3 out of 5
Sct. Mathias Gade 5, 1. floor, Viborg
Prisen er DKK 986 pr. nat fra 13. dec. til 14. dec.
4/5Very Good! (331 anmeldelser)

"Udemærket overnatning. Inventar, tæpper meget meget slidt. Virkede ikke helt rent måske pga de gamle tæpper. Det må være mange år siden at der er blevet frisket lidt op. Desværre fungerede baggården som rygeområde. Ikke så lækkert når det var vejr til åbne vinduer."…"

Anmeldelse fra 15. aug. 2020

Palads Hotel
Golf Hotel Viborg

Golf Hotel Viborg

4 out of 5
Hans Tausens Allé 2, Viborg
Prisen er DKK 1.294 pr. nat fra 17. dec. til 18. dec.
4.1/5Very Good! (604 anmeldelser)

"Godt hotel med smuk beliggenhed, bynært og alligevel med naturen i baghaven. Fantastisk suite."…"

Anmeldelse fra 4. okt. 2020

Golf Hotel Viborg
Søhuset Apartment

Søhuset Apartment

3 out of 5
Koldingvej 34, Viborg
Prisen er DKK 899 pr. nat fra 30. nov. til 1. dec.
4.5/5Wonderful! (16 anmeldelser)

"Rigtig fint til prisen! Rent og nydeligt, dog var brusekabinen lidt snusket i kanterne. Ellers ikke en finger at sætte på det. Dejlig stue på 1. sal med herlig udsigt. Og gode senge. Vi booker gerne igen!"…"

Anmeldelse fra 30. aug. 2020

Søhuset Apartment
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg overnatte på hostel i Viborg?
Hostels er en god mulighed for at overnatte til en lavere pris, så du kan spare penge og bruge dem på sightseeing.
Hvad er et hostel?
Disse overnatningssteder med sovesale findes i mange forskellige afskygninger, men har alle tre ting til fællles, nemlig: Rimelige priser, et socialt miljø og fælles sovesale (selvom nogle hostels også har private værelser).
Hvilke hostels er bedst i Viborg?
Baseret på vores rejsendes anmeldelser har disse hostels i Viborg den bedste bedømmelse: Roslev Vandrerhjem - Du kan drage nytte af faciliteter som eksempelvis gratis Wi-Fi og gratis parkering samt fælleskøkken. Danhostel Viborg - Overnatningsstedet tilbyder gratis Wi-Fi, gratis parkering og fælleskøkken. Værelserne indeholder brusere.
Hvilken årstid er bedst til et ophold på hostel i Viborg?
Når du tager på eventyr til nye steder, er det lækkert med godt vejr, så her får du nogle oplysninger om vejret: Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 14°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 2°C. Den årlige nedbør i Viborg er i gennemsnit på 945 mm.
Hvad kan jeg se og opleve i Viborg?
Afhængigt af hvad du er interesseret i, vil du muligvis synes godt om at besøge disse områder i nærheden af Viborg. Kom ud i naturen, og besøg Hald So, Mønsted Kalkgruber og Latinerhaven. Kulturelle seværdigheder tæller Viborg Stiftsmuseum, Skovgård Museum og Energimuseet. Besøg seværdigheder som Hald Ruin.
Hvad er den bedste måde at komme til og rundt i Viborg, når jeg overnatter på et hostel?
Hav disse oplysninger om transportmuligheder i og omkring Viborg i baglommen, så du kan få mest ud af dit ophold: Du kan flyve til den nærmeste lufthavn, som er Aalborg (AAL), 76,2 km væk. En anden mulighed er Karup (KRP-Midtjyllands Lufthavn), der befinder sig 23,5 km væk. Når du er ankommet, ønsker du muligvis at tage offentlig transport. Stig på et tog på Viborg Station, Rødkærsbro Station eller Stoholm Station for at udforske mere af stedets omgivelser.