Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

TromsNorge

Med sine mange øer, fjorde og bjerge er Troms den perfekte destination for en aktiv ferie i den smukke natur.

En ferie i Troms byder på en lange række fornøjelige udendørsaktiviteter. Du kan fiske i nogle af landets bedste laksefjorde som f.eks. Reisaelva og Målselva, stå på ski i området omkring Lyngsfjorden eller tage på vandreture i nationalparkerne. Med en rejse til Troms har du også mulighed for at bruge noget tid i fylkets største by Tromsø.

Troms er det eneste norske fylke, der grænser op til både Sverige og Finland, og du kan stå på grænsen mellem alle tre lande ved Treriksrøysa. Udover Tromsø kan du også besøge byerne Harstad og Finnsnes, når du rejser til Troms.

Besøg Trondenes Historiske Senter i nærheden af Harstad for at blive klogere på historien i lokalområdet. Hvis vejret ikke er optimalt, kan du tage til Grottebadet, der er en svømmehal i Harstad, hvor du kan bruge et par hyggelige timer i vandet. Hvis du foretrækker udendørsaktiviteter, så tag til Sollifjellet Alpinsenter eller Lyngsalperne for at stå på ski i bjergene. I Tromsø kan du se den smukke Ishavskatedral eller besøge Polarmuseet.

Troms er et godt valg, hvis du gerne vil ud i naturen på din ferie. På den ene side har du de mange øer ved kysten, og på den anden side knejser bjergene. Tromsø er administrativt centrum, og færgerne og krydstogtskibene på Hurtigruten lægger til her. Her finder du også den største lufthavn i fylket, nemlig Tromsø Lufthavn.

Det kan være en god idé at leje en bil, når du besøger denne del af Norge. Så har du frie hænder til at køre rundt til områdets byer og attraktioner. Vejnettet er veludviklet, og der findes tre store Europaveje i fylket. De største øer er også forbundet med fastlandet med en række broer og tunneller.

En ferie i Troms byder på utallige skønne oplevelser i det fri, uanset om du foretrækker det åbne hav, de smukke fjorde eller det fantastiske bjerglandskab. Hvis du gerne vil have flere valgmuligheder, kan du også besøge byerne, der byder på lige så mange spændende oplevelser.

Mest populære hoteller i Troms

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Clarion Hotel The Edge
Clarion Hotel The Edge
4 out of 5
Kaigata 6, Tromsø
Prisen er DKK 885 pr. nat

Dette hotel ligger i hjertet af Tromsø, kun få skridt fra Nordnorsk Kunstmuseum, Tromsø Domkirke og Det nordlige Norgens kunstmuseum. Derudover ligger Mack Brewery ...

4.5/5Wonderful! (1,242 anmeldelser)
Great atmosphere and modern hotel with nice view

"Nice view and modern hotel."…"

Anmeldelse fra 4. okt. 2019

Clarion Hotel The Edge
Clarion Collection Hotel With
Clarion Collection Hotel With
3.5 out of 5
Sjøgata 35 -37, Tromsø
Prisen er DKK 816 pr. nat

Dette hotel ligger i hjertet af Tromsø, kun få skridt fra Tromso Catholic Church Var Frue Kirke og Tromsø Domkirke. Derudover ligger Det nordlige Norgens kunstmuseum ...

4.5/5Wonderful! (819 anmeldelser)

"Flot udsigt, hyggelig atmosfære venligt personale, god ode med klima kortet på døren"…"

Anmeldelse fra 5. mar. 2020

Clarion Collection Hotel With
Comfort Hotel Xpress Tromso
Comfort Hotel Xpress Tromso
3 out of 5
Gronnegata 35, Tromsø
Prisen er DKK 432 pr. nat

Dette hotel ligger i hjertet af Tromsø, kun 10 minutters gang fra Tromsø Domkirke og Polaria. Derudover ligger Polarmuseet og Tromsö-universitetsmuseum ca. 3 ...

4.2/5Very Good! (1,421 anmeldelser)

"Smilende betjening."…"

Anmeldelse fra 12. jan. 2020

Comfort Hotel Xpress Tromso

Populære steder at besøge i Troms

Tromso Lapland
Billede af Tromso Lapland

Tromso Lapland

Udforsk udstillingerne i Tromso Lapland, som er et populært museum i Tromsø. Området er berømt for sin havn, hvilket du kan opleve på din tur, eller du kan kigge forbi nordlyset.

Tromsø Domkirke
Billede af Tromsø Domkirke

Tromsø Domkirke

4/5(1 anmeldelse)

Denne protestantiske trækirke fra det 19. århundrede er berømt for sin nygotiske arkitektur, der bl.a. tæller et karakteristisk kirketårn og et yderst elegant interiør.

Polarmuseet
Billede af Polarmuseet

Polarmuseet

Dyk ned i historien bag de mange spændende polarekspeditioner, og bliv klogere på Nordnorges kulturarv og historie.

Tromsö-universitetsmuseum
Billede af Tromsö-universitetsmuseum

Tromsö-universitetsmuseum

Gå på opdagelse i museets interaktive udstillinger, nyd en gåtur i den eksotiske botaniske have, og bliv samtidig klogere på Norges lange og spændende tradition inden for søfart og polarekspeditioner.

Polaria
Billede af Polaria

Polaria

Polaria er et oplevelsescenter og akvarium med lærerige udstillinger om regionens klima og dyreliv. Hertil kommer bassiner med sæler og andre egnstypiske dyrearter samt en panoramabiograf.

Ishavskatedralen
Billede af Ishavskatedralen

Ishavskatedralen

4/5(1 anmeldelse)

Bliv klogere på historien i Tromsdalen, når du besøger Ishavskatedralen. Stedet er populært for sin havn, som du kan kigge forbi, eller du kan prøve aktiviteter som udflugter.

De mest populære oplevelser i Troms

Fototur i aftentimerne med nordlys
Billede af Fototur i aftentimerne med nordlys

Fototur i aftentimerne med nordlys

Anbefales af 100% af rejsende
DKK 848
pr. voksen