Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Moteller i Tønder

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Moteller i Tønder

Struckshus
3 out of 5
Strucks Alle 63, Tønder, Jutland
Prisen er DKK 550 pr. nat

Dette motel ligger i hjertet af Tønder, kun 15 minutters gang fra Tonder Kristkirke, Det Gamle Apotek og Tønder Museum. Derudover ligger Tonder Marsken og Guldhornsstenene ...

4.6/5Exceptional! (8 anmeldelser)

"Schönes Altbauambiente, nette Vermieterin, gute Lage"…"

Anmeldelse fra 11. sep. 2019

Struckshus
Motel Rovli
2.5 out of 5
Holmvej 3, Brons, Skærbæk
Hent priser

Dette motel ligger tæt på stranden, kun 5 km fra Nationalpark Vadehavet, Vadehavet og Skærbækcentret. Derudover ligger Hjemsted Oldtidspark og Vadehavscentret ...

3.6/5Good! (9 anmeldelser)

"Ok sted ikke luksus på nogen måde, men fint til en enkelt overnatning"…"

Anmeldelse fra 24. jul. 2019

Motel Rovli
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Tønder
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i Tønder

Motel Apartments Tønder
Motel Apartments Tønder
3 out of 5
Vestergade 87, Tønder
Prisen er DKK 514 pr. nat
3.8/5Good! (289 anmeldelser)

"Fremragende beliggenhed. Rent og pænt. Venlig personale"…"

Anmeldelse fra 2. jul. 2020

Motel Apartments Tønder
Møgeltønder Camping & Cottages
Møgeltønder Camping & Cottages
3 out of 5
Sønderstrengvej 2, Tønder, TØNDER
Prisen er DKK 550 pr. nat
4.2/5Excellent! (19 anmeldelser)

"Dejligt sted. Lejede en hytte i 3 dage til afslapning sammen med min hund Hytten var ren og meget pæn stand. Gode og rene badefaciliteter og ikke mindst var Personalet var altid hjælpsom"…"

Anmeldelse fra 13. jun. 2020

Møgeltønder Camping & Cottages
Schackenborg Slotskro
Schackenborg Slotskro
3 out of 5
Slotsgaden 42, Mogeltonder, Tønder
Prisen er DKK 1.148 pr. nat
4.2/5Excellent! (128 anmeldelser)

"Ganske ok overnatning. Dejligt roligt værelse. Lidt slidt, men fint badeværelse med gulvvarme og karbad. Fin morgenmad serveret ved bordet. Jeg savnede muligheden for at spise i mit eget tempo og starte med brød i stedet for yoghurt. Men det er vist en luksusmangel. Alt var ok."…"

Anmeldelse fra 9. mar. 2020

Schackenborg Slotskro
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg forvente af en motelrejse til Tønder?
Har du svært ved at finde et motel i Tønder, kan du lade os hjælpe dig med at finde et motel eller et lignende overnatningssted fra mere end 3689 overnatningssteder i området. Brug vores søgeværktøj til at filtrere efter pris pr. nat eller pr. værelse eller faciliteter som eksempelvis gratis parkering og gratis morgenmad.
Hvordan er et motel?
Når du opholder dig på moteller, finder du tit en gratis pool og parkeringsplads. Med et ophold på et motel har du tit mulighed for at have en udsigt til parkeringspladsen. Termet “motel” kom til i 1925 i San Luis Obispo i Californien, af ejeren af Milestone Mo-Tel.
Hvilke moteller er de bedste i Tønder?
Her finder du en nogle af Expedias kunders favoritmoteller i området. Struckshus: Drag fordel af at have adgang til kaffe/te på fællesarealer og gratis faciliteter som f.eks. Wi-Fi og selvstændig parkering. Motel Rovli: Nogle af de ting, som er tilgængelige, er gratis Wi-Fi og gratis parkering samt værelsesfaciliteter som f.eks. tekøkken. Centrum af Tønder ligger 30,1 km væk.
Hvad kan jeg lave i Tønder?
Nogle af udendørsområderne i nærheden tæller Nationalpark Vadehavet, List Ost Strand og Emmerlev Klev. Du finder disse familievenlige seværdigheder i området: Tonder Marsken, Albuen og Hjemsted Oldtidspark. Nogle af de historiske seværdigheder, du kan besøge, tæller Schackenborg Slot, Det Gamle Apotek og Møgeltønder Kirke. Her er nogle andre steder, du kan besøge under din rejse: Tønder Museum, Tonder Kristkirke og Guldhornsstenene.
Hvordan er vejret i Tønder?
Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 14°C, mens februar og januar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 2°C. I Tønder regner det i gennemsnit 940 mm om året.
Hvad er den bedste måde at komme rundt på i Tønder?
Flyv til Sylt (GWT), som befinder sig 34,4 km fra centrum. Ellers kan du også kigge efter fly til Sønderborg (SGD), som befinder sig 58,8 km væk. Hvis du vil udforske det omkringliggende område, så tag et tog fra Tønder Station eller Tønder Nord Station.