Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Spar tid og penge med en pakkerejse til Sydhavnen

Er planen at overnatte i Sydhavnen? Godt tænkt. Fra dette område kan du nemt tage ud og udforske nationens hovedstad, København. Der er cirka 1.200.000 indbyggere i denne livlige by, og vi er helt sikre på, at du nok skal få mødt nogle af dem. Sætter du fødderne på jorden i Kastrup Lufthavn? Sydhavnen ligger omkring 7 km mod vest derfra. For at nå kvarteret fra bykernen, går rejsen 4 km mod sydvest.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Sydhavnen

Du kan samle din reservation via Expedia. Expedia hjælper med at gøre det afslappende og nemt at kombinere dine flybilletter og hotel, så du kan opnå endnu større besparelser. Det beløb, du sparer under din tur til Sydhavnen, betyder flere penge til sjov!

Du kan indhente en række besparelser ved at booke en samlet pakkerejse.

Med så mange besparelser og over 400 flyselskaber og 321,000 hoteller verden over i vores indgående søgedatabase, er det bare med at komme igang.

Udnyt de gode tilbud på Expedia, og forkæl dig selv med den rejse, du har drømt om længe.

Næsten alle køb kan aflyses uden ekstra gebyrer fra vores side.

Tur til kvarteret Sydhavnen

Du skal ikke bevæge dig langt for at finde nogle udmærkede seværdigheder. Du kan f.eks. begynde med Tivoli og Den Lille Havfrue. Måske vil du også synes om Nyhavn og Vor Frue Kirke. Gå ikke glip af muligheden for at udforske de andre kvarterer i nærheden såsom Vesterbro og Kødbyen.

Glem ikke at stoppe forbi Rosenborg Slot og Amalienborg Slot, når du er på tur i midtbyen. Hvis du har tid til det, må du ikke gå glip af at opleve Ny Carlsberg Glyptotek og Christiansborg Slot.

Carlsberg Bryggeri Besøgscenter og Boltens Gård er fantastiske steder, hvor du kan slå håret løs og slappe af.

Er du ivrig efter at opleve den lokale kultur? Stop ved Statens Museum for Kunst, Det Danske Filminstitut, Gammel Strand og Kunstforeningen Gl Strand.

Du vil støde på mange andre kunstkendere ved Thorvaldsens Museum, Davids Samling, Dansk Design Center og Den Hirschsprungske Samling.

Hvis vejret er alt andet end perfekt, kan du holde øje med, om der skulle være guidede ture og midlertidige udstillinger på Guinness World Records Museum, Frihedsmuseet, Tycho Brahe Planetariet og Dansk Jødisk Museum.

Hent dine billetter, find din plads, og forbered dig på en aften med underholdning på Vega, Grand Teatret, Københavns Operahus og Forum Copenhagen.

Det kongelige bibliotek, De Kongelige Stalde, Den Blå Planet og Københavns Universitetsbibliotek holder dine børn engagerede og giver dig et velfortjent hvil.

Hvis børnene har brug for at brænde noget ekstra energi af, kan du tage dem med til Tivolis Koncertsal og Vesterbro Svømmehal.

Tag ud, og indsnus den rene luft i en af naturattraktionerne som for eksempel Frederiksberg Have og Rosenborg Slotshave.

Tag dine vandresko på, pak kameraet, og udforsk et nærliggende naturreservat, for eksempel Botanisk Have, Palmehuset og Damhusengen.

Tag en god bog under armen, og sæt dig i en af de lokale parker, for eksempel Fælledparken og Ørstedsparken. Det er altid en god idé at komme lidt væk fra byens støj.

Hvis du leder efter et godt tilbud, kan du lægge vejen forbi alle forretningerne i Fields Indkøbscenter og Torvehallerne.

Danmarks Nationalmuseum, Rundetårn, Rådhuspladsen og Københavns Museum vil klart imponere alle besøgende historieentusiaster. Lav lidt research på forhånd, så du virkelig kan værdsætte disse fascinerende steder.

De religiøse steder såsom Frederikskirken, Skt. Peters Kirke, Christians Kirke og Alexander Nevskij Kirke kan give dig en lejlighed til at reflektere i fredfyldte omgivelser.

Parken er ikke blot en lokal seværdighed, men er derudover det sted, hvor Danmarks fodboldlandshold og FC København møder deres rivaler. Er du ikke en ivrig fan af sport, kan du tjekke en af de koncerter, der også finder sted på dette stadion.

Du får ingen vanskeligheder med at finde et dejligt overnatningssted i Sydhavnen, da du kan vælge imellem 99 forskellige overnatningssteder i denne populære destination.

Hvis du er interesseret i et værelse i den mere eksklusive ende af skalaen, bør du kigge nærmere på faciliteterne på Skt. Petri, beliggende på Krystalgade 22, eller Radisson Blu Royal Hotel, Copenhagen, på Hammerichsgade 1.

Hvis disse ikke passer til dine behov, bør du overveje Danhostel Copenhagen City - Hostel, som du finder på H.C. Andersens Boulevard 50, samt Wakeup Copenhagen Borgergade, på Borgergade 9, hvilket er to mulighede i den lidt lavere prisklasse.

Er dig og dine rejsekammerater kun på et kort visit og dermed kun har tid til et smut forbi byens mest populære attraktioner, er det måske nemmere at overnatte på First Hotel G & Suites eller Marriott Copenhagen, som begge ligger i nærheden af Tivoli.


Bedste hoteltilbud i Sydhavnen

Se alle 813 overnatningssteder i Sydhavnen
Scandic Sluseholmen DKK 981
Anmeldelse fra 7. okt. 2019
Se oplysninger
 
Scandic Sluseholmen

Scandic Sluseholmen

Molestien 11, København
   
  3,9 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Pænt værelse og rolig beliggenhed. Morgenmaden var en del over middel - virkelig flot udvalg og friske varer. God betjening.

  Moderne Lejlighed i København Sluseholmen med en Fantastisk Udsigt
  Anmeldelse fra 9. sep. 2019
  Se oplysninger
   
  Moderne Lejlighed i København Sluseholmen med en Fantastisk Udsigt

  Moderne Lejlighed i København Sluseholmen med en Fantastisk Udsigt

  Richard Boones Vej, København, Hovedstaden
    
   4,3 ud af 5
   0.0 ud af 5.0 Stjerner

   Sehr schöne Wohnung im ehemaligen Hafengebiet mit einem Balkon zum Innenhof und einem mit Blick auf das Hafenbad! ...Haustür auf und ab ins Wasser! Viel Raum für 4 Personen! Gut ausgestattete Küche mit Kücheninsel. Kostenlose Parkplätze sind (zeitweise) in der Straße vorhanden - entgegen der Aussage ...

   Modern Apartment in Copenhagen Sluseholmen With a Marvellous View
   Modern Apartment in Copenhagen Sluseholmen With a Marvellous View

   Modern Apartment in Copenhagen Sluseholmen With a Marvellous View

   Richard Boones Vej, København, Hovedstaden
     
    0.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette lejlighedskompleks ligger i Sydhavnen, kun 5 km fra Bella Center, Tivoli og Københavns Zoologiske Have. Derudover ligger Danmarks Nationalmuseum og Royal Arena ca. 5 km derfra. Du kan desuden gå til Sydhavn Station på 22 minutter og Sjælør Station på 25 minutter.

    Canal Apartment
    Anmeldelse fra 6. apr. 2016
    Se oplysninger
     
    Canal Apartment

    Canal Apartment

    Teglholmsgade 50, København
      
     3,3 ud af 5
     3.5 ud af 5.0 Stjerner

     Apartment was great - more like air bnb than a hotel experience - way too far from the city

     Clarion Hotel Copenhagen Airport DKK 1.200
     Anmeldelse fra 7. jan. 2020
     Se oplysninger
      
     Clarion Hotel Copenhagen Airport

     Clarion Hotel Copenhagen Airport

     Ellehammersvej 20, Kastrup
       
      4,5 ud af 5
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Ved indtjekning havde Expedia givet hotellet forkert ankomstdato. Der gik lang tid og diskutioner før vi fik værelset.

      Hotel Kong Arthur DKK 931
      Anmeldelse fra 8. okt. 2019
      Se oplysninger
       
      Hotel Kong Arthur

      Hotel Kong Arthur

      Nørre Søgade 11, København
        
       4,3 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Har netop haft en enkelt overnatning på dobbeltværelse på Hotel Kong Arthur. Det var en rigtig god oplevelse. Vi fik først et fint værelse med renoveret badeværelse, men desværre lugtede værelset af kloak. Da jeg gjorde opmærksom på dette, blev vi straks flyttet til et andet værelse - personalet ...

       Copenhagen Admiral Hotel DKK 835
       Anmeldelse fra 20. okt. 2019
       Se oplysninger
        
       Copenhagen Admiral Hotel

       Copenhagen Admiral Hotel

       Toldbodgade 24-28, København
         
        4,3 ud af 5
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Vi havde bestil - og fået bekræftet - et værelse med en dobbeltseng og fik et værelse 2 enkeltsenge. Fjernsynet virkede ikke. En servicetekniker fik det til at virke, men signalet var ekstremt dårligt. Hver for sig små ting, men ikke OK, når man betaler 1625 for et værelse uden morgenmad. Hotellet ...

        Comfort Hotel Vesterbro DKK 735
        Anmeldelse fra 13. dec. 2019
        Se oplysninger
         
        Comfort Hotel Vesterbro

        Comfort Hotel Vesterbro

        Vesterbrogade 23-29, København
          
         4,1 ud af 5
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Virkelig centralt beliggende og hyggelige omgivelser. Der mangler dog lidt mere service på værelserne. Bl.a. en elkedel og i de 3 overnatninger vi havde blev sengen Ikke redt én eneste