Moteller i Skive

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar 10% eller mere på udvalgte ophold med Expedia Rewards

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Populære Moteller i Skive

Motel Skive
3 out of 5
Skyttevej 13C, Skive, 7800
Prisen er 695, kr pr. nat fra 8. okt. til 9. okt.
4,4/5 Excellent! (87 anmeldelser)
"Dejligt sted"

Anmeldelse fra 20. jun. 2022

Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Skive
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i Skive

Arena Midt
2.5 out of 5
15 Hasselvej, Kjellerup, 8620
4,5/5 Wonderful! (60 anmeldelser)
God ferie
"Det var super nemt at tjekke ind da vi ankom. Køkkenhytten er super fin, og en masse ting til rådighed både til leg og madlavning. Virkelig en fin oplevelse"

Anmeldelse fra 2. aug. 2022

Landal Rønbjerg
3.5 out of 5
Livøvej 80, Ranum, Nordjylland, DK-9681
Søkig
3 out of 5
34 Koldingvej, Viborg, 8800
4,5/5 Wonderful! (4 anmeldelser)
Dejligt sted
"Dejligt ophold i en fin “lejlighed”, som egentlig var øverste etage af et parcelhus. Indgang og entre er fælles med “lejligheden” i på stueplan. God stor altan og fine værelser. Lækker morgenmad som passer godt til 2-3 personer, men ikke flere. Afløbet i bruseren var stoppet og vandet flød ud på ..."

Anmeldelse fra 2. aug. 2021

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Oplysninger om Moteller i Skive

Antal anmeldelser 87
Overnatningssteder 1021
Billigste pris 500, kr
Højeste pris 977, kr

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg forvente af en motelrejse til Skive?
Hvis du har svært ved at finde et motel i Skive, kan du lade os hjælpe dig med at finde lignende steder at overnatte fra mere end 1006 indkvarteringssteder i området. Du kan benytte vores filtre til at filtrere din søgning efter pris pr. nat eller pr. værelse eller faciliteter som f.eks. gratis parkering og gratis morgenmad.
Hvordan er et motel?
Når du overnatter på moteller, finder du tit gratis parkeringspladser og udendørs pool. Når du opholder dig på et motel, har du tit mulighed for at have en udsigt til parkeringspladsen. Moteller boomede i USA i slutningen af 1940’erne sammen med den store interesse for bilferier og roadtrips og toppede i 1960’erne med over 60.000 overnatningssteder.
Hvilke moteller er de bedste i Skive?
Her er et af de moteller, som du kan booke i Skive. Motel Skive: Drag fordel af at have adgang til en terrasse og gratis faciliteter som f.eks. Wi-Fi og selvstændig parkering.
Hvad kan jeg lave i Skive?
Nogle af udendørsområderne i nærheden tæller Mønsted Kalkgruber, Jesperhus Blomsterpark og Vadum Strand. Du finder disse familievenlige seværdigheder i området: Kulturcenter Limfjord, Jesperhus JungleZoo og Latinerhaven. Når du udforsker området, kan du overveje at besøge Skive Trav, Spøttrup Borg og Hojriis Slot.
Hvordan er vejret i Skive?
Vejret kan være udslagsgivende for en roadtrip, så vi har samlet nogle oplysninger om temperaturen i Skive hele året rundt, så du kan planlægge din: Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 14°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 2°C. Den årlige nedbør i Skive er i gennemsnit på 942 mm.
Hvilke muligheder har jeg for at komme rundt i Skive, når jeg overnatter på et motel?
Vi har samlet lidt oplysninger om at komme rundt i Skive, så du kan finde vej under dit ophold: Flyv til Karup (KRP-Midtjyllands Lufthavn), som befinder sig 28,8 km fra centrum. Hvis du vil se mere af området, så tag et af togene fra Skive Station.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Skive
Anmeldelser verificeret af expedia