Lejlighedshoteller i Skive

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar 10% eller mere på udvalgte ophold med Expedia Rewards

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Populære Lejlighedshoteller i Skive

Ved Ejerslev Havn
3 out of 5
3 Utkærvej, Nykobing Mors, 7900
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Skive
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i Skive

Arena Midt
2.5 out of 5
15 Hasselvej, Kjellerup, 8620
4,5/5 Wonderful! (60 anmeldelser)
God ferie
"Det var super nemt at tjekke ind da vi ankom. Køkkenhytten er super fin, og en masse ting til rådighed både til leg og madlavning. Virkelig en fin oplevelse"

Anmeldelse fra 2. aug. 2022

Landal Rønbjerg
3.5 out of 5
Livøvej 80, Ranum, Nordjylland, DK-9681
Søkig
3 out of 5
34 Koldingvej, Viborg, 8800
4,5/5 Wonderful! (4 anmeldelser)
Dejligt sted
"Dejligt ophold i en fin “lejlighed”, som egentlig var øverste etage af et parcelhus. Indgang og entre er fælles med “lejligheden” i på stueplan. God stor altan og fine værelser. Lækker morgenmad som passer godt til 2-3 personer, men ikke flere. Afløbet i bruseren var stoppet og vandet flød ud på ..."

Anmeldelse fra 2. aug. 2021

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Oplysninger om Lejlighedshoteller i Skive

Antal anmeldelser 1
Overnatningssteder 1021
Billigste pris 500, kr
Højeste pris 977, kr

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg forvente af mit ophold på et lejlighedshotel i Skive?
Når du booker et lejlighedshotel eller en serviceret lejlighed i Skive, får du et overnatningssted tæt på centrum. Du kan også tage til Skive for at opleve, hvorfor stedet er blevet kendt for sine golfbaner og sin havnefront.
Hvad er det mest populære lejlighedshotel i Skive?
Med en beliggenhed 40 km fra Skive er Ved Ejerslev Havn et populært lejlighedshotel, hvor du finder 2 lejligheder med tekøkkener og gratis Wi-Fi samt hotelfaciliteter som for eksempel en restaurant.
Hvor mange lejlighedshoteller kan jeg booke i Skive?
På Expedia finder du 5 hoteller og overnatningsmuligheder med beliggenhed i Skive. Selvom der ikke er mange lejlighedshoteller, kan vi hjælpe dig med at finde lignende ophold.
Hvilke steder bør jeg besøge i Skive?
Mens du udforsker området, bør du kigge forbi familievenlige seværdigheder som eksempelvis Kulturcenter Limfjord, eller du kan blive ét med naturen under et besøg til Mønsted Kalkgruber. Skive Trav og Hjarbæk Fjord Golfklub er nogle af de steder, du kan besøge i området.
Hvad er et lejlighedshotel?
Et lejlighedshotel er en blanding af et hotel og en lejlighed, hvor der findes de samme faciliteter, som du ville forvente at finde på et traditionelt hotel, og samme plads og privatliv, som du finder i en almindelig lejlighed. Disse indkvarteringssteder vil ofte ligge i centrum af Skive, så du vil være omgivet af lokale. Lav din egen mad i køkkenet, og brug den ekstra plads til at slappe af efter en lang dag.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Skive
Anmeldelser verificeret af expedia