Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Hostels i Skive

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Hostels i Skive

Danhostel Nykøbing Mors
4 out of 5
Øroddevej 15, Nykøbing Mors
Hent priser

Reserver et ophold lige ud til stranden på Danhostel Nykøbing Mors i Nykøbing Mors. dette hostel ligger i centrum, mindre end 15 km fra Jesperhus JungleZoo, ...

4.3/5Excellent! (24 anmeldelser)
Rolig natur tæt på centrum

"Fredeligt ophold i naturlige omgivelser ved badevand og dejlige gåture."…"

Anmeldelse fra 12. aug. 2018

Danhostel Nykøbing Mors
Roslev Vandrerhjem
3 out of 5
Viumvej 8, Roslev
Hent priser

Dette hostel ligger i Roslev, ca. 20 km fra Jesperhus JungleZoo, Jesperhus Blomsterpark og Hojriis Slot. Derudover ligger Spøttrup Borg og Kulturcenter Limfjord ...

4.3/5Excellent! (30 anmeldelser)
Dejligt sted med god og venlig betjening

"Vi skulle bare have en enkelt overnatning ifm. en familiefest, der blev afholdt i nogle tilhørende lokaler. Alt var fint, og både mad og servering var helt upåklageligt og godt. Rummet med fire senge, hvor vi bare skulle bruge de to, var rummeligt, helt ok og til en meget fin pris. Stedet kan absolut ..."…"

Anmeldelse fra 8. okt. 2018

Roslev Vandrerhjem
U3z Hostel Holstebro
2 out of 5
Sysselting 2B, Holstebro
Prisen er DKK 410 pr. nat

Dette hostel ligger i Holstebro, kun 2 km fra Musikteatret Holstebro og Holstebro Kunstmuseum. Derudover ligger Holstebro Golfklub og Struer Museum ca. 20 km ...

3.5/5Good! (11 anmeldelser)
Godt sted til billige penge.

"Vi var her kun til en overnatning ifbm. en koncert. Pænt og rent. Godt sted til billige penge."…"

Anmeldelse fra 23. jun. 2019

U3z Hostel Holstebro
Danhostel Herning
4 out of 5
Holingknuden 2, Herning
Hent priser

Dette hostel ligger i Herning, tæt på Baboon City, Lovbakkerne og Textilforum. MCH Herning Kongrescenter og Herning Museum ligger også i nærheden.

Danhostel Herning
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Skive
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i Skive

Hotel Strandtangen
Hotel Strandtangen
4 out of 5
Strandvejen 28, Skive
Prisen er DKK 1.025 pr. nat
4.4/5Wonderful! (180 anmeldelser)
Skøn beliggenhed

"Dejligt hotel med skøn beliggenhed og rigtig god service fra personalets side. Jeg vil helt klart anbefale dette hotel"…"

Anmeldelse fra 30. okt. 2019

Hotel Strandtangen
Hotel Skivehus
Hotel Skivehus
3 out of 5
Sdr. Boulevard 1., Skive
Prisen er DKK 868 pr. nat
4.2/5Excellent! (119 anmeldelser)
Meget tilfreds

"Helt sikkert et hotel vi vender tilbage til👍"…"

Anmeldelse fra 29. feb. 2020

Hotel Skivehus
Motel Skive
Motel Skive
3 out of 5
Skyttevej 13C, Skive
4.3/5Excellent! (29 anmeldelser)

"Kan absolut anbefales. God betjening og hyggelig atmosfære. Man skal jo lige huske på det er et Motel og dermed prisen - og ikke et Hotel ! Har overnattet to gange og kommer gerne igen. Og så ligger det praktisk i forbindelse Kulturcenter Limfjord."…"

Anmeldelse fra 27. jan. 2020

Motel Skive
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg overnatte på hostel i Skive?
Hvis det ikke er nemt for dig at finde hostels i Skive, finder du 91 indkvarteringssteder inden for en radius af ca. 16 km, og vi skal nok hjælpe dig med at udvælge det, som passer til dig. Dem, som ønsker at spare penge på overnatninger og fokusere mere på sightseeing, finder fanstastiske tilbud på Expedia.
Hvilke hostels er bedst i Skive?
Du vil måske synes godt om priserne pr. nat på dette populære indkvarteringssted i området, som har gode anmeldelser fra vores gæster: Hotel Skivehus - 0,1 km fra hjertet af Skive. Denne hytte huser faciliteter som gratis Wi-Fi og gratis parkering, som du kan nyde godt af.
Hvordan er vejret i Skive?
Når du har planer om at udforske nye steder, kan vejret være en afgørende faktor, så her er nogle tal om det lokale vejr: Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 14°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 2°C. I Skive regner det i gennemsnit 942 mm om året.
Hvad kan jeg se og opleve i Skive?
Alt afhængigt af hvad du ønsker at bruge tiden på, vil du måske sætte pris på området omkring Skive. Kom ud i naturen, og besøg Jesperhus Blomsterpark, Hald So og Mønsted Kalkgruber. Kulturelle seværdigheder tæller Kulturcenter Limfjord og Hjerl Hedes Frilandsmuseum. Besøg seværdigheder som Spøttrup Borg.
Hvad er den bedste måde at komme rundt på i Skive?
Du kan finde den nærmeste lufthavn i Aalborg (AAL), der ligger 77,3 km fra centrum. En anden mulighed er Karup (KRP-Midtjyllands Lufthavn), der befinder sig 28,8 km væk. Når du er ankommet, har du muligvis planer om at tage offentlig transport. Tag til Skive Station for at hoppe på toget, hvis du vil udforske mere af stedet.