Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Pergamon-museet

Berlins mest populære museum rummer oldgamle monumenter og episke bygninger, der kan dateres over 2.000 år tilbage.

Pergamon blev bygget mellem 1910 og 1930 som det sidste museum i samlingen på Museumsøen. Det blev bygget for at fremvise Tysklands antikvitetssamling, som blev sejlet ind fra arkæologiske udgravninger over hele Lilleasien tidligt i det 20. århundrede. Det er et af Tysklands mest velbesøgte museer.

Museet har fået sit navn efter sin største attraktion, Pergamon-alteret, fra 2. århundrede f.Kr. Denne 35 meter brede struktur ligner et tempel, men faktisk er det den rekonstruerede forside af et monument. Den blev oprindeligt bygget i den antikke græske by Pergamon, som nu er den tyrkiske by Bergama, og opdaget af en tysk ekspedition sidst i det 19. århundrede. Gå op ad den 20 meter brede midtertrappe, så du kan beundre skulpturens komplekse detaljer, som afbilder et mytologisk slag mellem guder og kæmper. Dette dekorative værk betragtes som et kunstnerisk mesterværk fra denne periode.

Alteret findes i museets samling af klassiske antikviteter. Denne samling rummer også andre skulpturer, kunstværker, juveler og keramik fra antikkens Grækenland og Rom.

Du kan se detaljerede tekstiler, tæpper, keramik og bogillustrationer i museets samling med islamisk kunst. Et af højdepunkterne er det detaljerede maleri på væggene i Aleppo-rummet. Væggene danner en rekonstruktion af et receptionslokale i en syrisk handelsmands hus under det osmanniske rige. En anden vigtig kunstgenstand er Mshatta-stenfacaden, som var en del af et gammelt palads i Jordans ørken. Dens alder diskuteres stadig.

Gå gennem den sagnomspundne Ishtarport på museumsafdelingen for det gamle Nærøsten. Denne massive struktur er en rekonstruktion af byen Babylons gamle byporte, og den er kortere i skala end den oprindelige udgave.

Pergamon ligger på nordspidsen af Museumsøen, som ligger i Spree-floden midt i Berlin. Det er nemt at komme til Museumsøen med sporvogn, bus samt U-Bahn og S-Bahn.


Guide til at udforske Pergamonmuseum


Kort

Bedste hoteltilbud i Pergamonmuseum

Se alle 1.272 overnatningssteder i nærheden af Pergamonmuseum
The Westin Grand, Berlin DKK 777
The Westin Grand, Berlin

The Westin Grand, Berlin

Friedrichstr. 158-164, Berlin, BE
   
  5.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Friedrichstrasse, Komische Oper Berlin og Galeries Lafayette. Derudover ligger Den Franske Katedral og Brandenburger Tor 15 minutter derfra. Französische Strasse U-Bahn ligger inden for 2 i minutters gang, mens Friedrichstrasse U-Bahn ligger inden for 6 minutters gang.

  Cityhostel Berlin Mitte DKK 240
  Cityhostel Berlin Mitte

  Cityhostel Berlin Mitte

  Glinkastr. 5-7, Berlin, Berlin
    
   2.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hostel ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Friedrichstrasse, Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet. Derudover ligger Gendarmenmarkt og Mall of Berlin 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Mohrenstrasse U-Bahn og Stadtmitte U-Bahn.

   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof DKK 518
   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

   Katharina Paulus Strasse 5, Berlin, BE
     
    0.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

    Hilton Berlin DKK 855
    Hilton Berlin

    Hilton Berlin

    Mohrenstr. 30, Berlin, BE
      
     5.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Berlin, kun få skridt fra Gendarmenmarkt og Friedrichstrasse. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet 10 minutter derfra. Hausvogteiplatz U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Stadtmitte U-Bahn ligger inden for 5 minutters gang.

     Hotel Berlin, Berlin DKK 541
     Hotel Berlin, Berlin

     Hotel Berlin, Berlin

     Lützowplatz 17, Berlin, BE
       
      4.5 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, mindre end 3 km fra Potsdamer Platz, Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Checkpoint Charlie-museet og Galeries Lafayette ca. 5 km derfra. Du kan desuden gå til Nollendorfplatz U-Bahn på 8 minutter og Wittenbergplatz U-Bahn på 10 minutter.

      Radisson Blu Hotel, Berlin DKK 767
      Radisson Blu Hotel, Berlin

      Radisson Blu Hotel, Berlin

      Karl-Liebknecht-Str. 3, Berlin, BE
        
       4.5 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Berlin, kun få skridt fra Aquadom, DDR-museet og Berlin Katedral. Derudover ligger Museumsinsel (museumsø) og Berliner Fernsehturm 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Hackescher Markt Station på 6 minutter og Alexanderplatz Station på 7 minutter.

       Steigenberger Hotel Am Kanzleramt DKK 771
       Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

       Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

       Ella-Trebe-Straße 5, Berlin, BE
         
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

        Melia Berlin DKK 590
        Melia Berlin

        Melia Berlin

        Friedrichstrasse 103, Berlin, BE
          
         4.5 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstadt-Palast og Berlinerensemblet. Derudover ligger Bode Museum og Gendarmenmarkt 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Friedrichstrasse U-Bahn og Friedrichstrasse S-Bahn.