All Inclusive-hoteller i München

De fleste hoteller er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar 10% eller mere på udvalgte ophold med Expedia Rewards

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Populære All Inclusive-hoteller i München

Hotel Deutsche Eiche
2 out of 5
Reichenbachstraße 13, Munich, BY, 80469
Prisen er 1.109, kr pr. nat fra 6. okt. til 7. okt.
4,6/5 Wonderful! (776 anmeldelser)
A great place to stay in München
"Had a great stay in the Junior Suite. We had a spacious and clean room with a very nice balcony and we enjoyed the complimentary minibar. The service was very polite and nice, so all in all we had a great stay."

Anmeldelse fra 28. sep. 2021

Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i München
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Oplysninger om All Inclusive-hoteller i München

All Inclusive-hoteller i München 1
Højeste pris 1.109, kr
Billigste pris 1.109, kr
Antal anmeldelser 776
Samlet antal hoteller i München 1086

Ofte stillede spørgsmål

Leder du efter resorter med alt inklusive i München?

München er kendt for sine muligheder inden for shopping og kultur og byder på masser af ting at se og opleve som for eksempel Karlsplatz - Stachus og BMW Welt. Se vores udvalg af hoteller med all-inclusive, hvor du kan nyde et udvalg af faciliteter som eksempelvis diverse underholdning, børneklubber og selvfølgelig god mad og forfriskende drikke – alt sammen inkluderet i dit ophold. Mange af vores resorter med alt-inklusive tilbyder også oplevelser som golf, yoga og vandsportsfaciliteter med mere, som du kan benytte dig af uden ekstra omkostninger.

Hvad kan jeg opleve i nærheden af mit resort med alt inklusive i München?

Hvis du vil tage en pause fra dit resort med alt inklusive, så tag til Karlsplatz - Stachus og BMW Welt, og forstå, hvorfor München er eftertragtet for sine muligheder inden for shopping samt kulturelle attraktioner. Andre populære seværdigheder er Marienplatz, Olympiapark og Allianz Arena.

Hvornår er det bedst at tage på en rejse med alt inklusive til München?

Der er ikke noget som en ferie med alt inklusive i München, der kan give fornyede kræfter, især hvis du ved, hvad du kan forvente af vind og vejr. Her er lidt oplysninger, som kan hjælpe dig til at vælge, hvornår du skal reservere: Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 16°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 0°C. Marts og december er de tørreste måneder, mens det regner mest i juli og juni.

Hvordan kommer jeg bedst frem til München og omkring i området?

Med en række transportmuligheder er det nemt at opleve München. Gå til nærliggende metrostationer som Frankfurt Hovedbanegård U-Bahn, Lenbachplatz Sporvognsstation og Theresienwiese U-Bahn. Den største lufthavn i nærheden af Franz Josef Strauss Internationale Lufthavn (MUC) befinder sig 29,2 km væk. Hvis du gerne vil se mere af området, kan du leje en bil til turen.

Planlæg din rejse i appen

Organiser hele ferien fra dit hus eller din hængekøje, og udforsk tilbud i appen

Send dig selv SMS med et link til download, så du nemt kan få adgang

Ved at angive dit mobilnummer accepterer du, at vi én gang kan sende dig en automatiseret SMS med et link til appen. Standard SMS-takst kan gælde.
QR-kode