Mexico har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

Rejser til Mexico 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Mexico med Expedia

  • Vores pakkerejsetilbud for 2020 er ikke tilgængelige på nuværende tidspunkt, men du kan nu booke vores pakkerejsetilbud for 2021. Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Mexico. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Mest populære hoteller i Mexico

Camino Real Aeropuerto Mexico
Camino Real Aeropuerto Mexico
3.5 out of 5
Puerto Mexico No. 80, Col. Penon de Los Banos, Mexico City, CDMX
Gratis afbestilling
Prisen er DKK 490 pr. nat fra 18. dec. til 19. dec.
4/5Very Good! (4,657 anmeldelser)
Very easy and comfortable

"Very comfortable hotel right in the centre of the airport. Quiet rooms - nice restaurants. Service excellent."…"

Anmeldelse fra 10. mar. 2020

Camino Real Aeropuerto Mexico
Hotel Xcaret Mexico - All Parks and Tours / All Fun Inclusive
Hotel Xcaret Mexico - All Parks and Tours / All Fun Inclusive
5 out of 5
Carr. Chetumal - Puerto Juarez Km. 282, Playa del Carmen, QROO
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 3.395 pr. nat fra 4. dec. til 5. dec.
4.7/5Exceptional! (1,670 anmeldelser)
Fantastisk

"Fantastisk sted med masser af oplevelser inkluderet i all inclusive. Det første sted vi har været, hvor ture til Chizten Itza, til Xplor-, Xcaret-, XelHa-, Xenses-parkerne og meget mere er med i all inklusive. Maden og drinksene er i top, servicen ligeså - og så ligger hotellet flot ud til kysten, ..."…"

Anmeldelse fra 11. dec. 2018

Hotel Xcaret Mexico - All Parks and Tours / All Fun Inclusive
Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun - All Inclusive
Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun - All Inclusive
5 out of 5
Blvd. Kukulcan km. 9.5, Zona Hotelera, Cancún, QROO
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 2.393 pr. nat fra 1. dec. til 2. dec.
4.6/5Exceptional! (1,523 anmeldelser)
One of the best hotels I’ve stayed at!

"Staff was excellent. Very friendly and competent. Everybody from the doormen to the waiters at the beach. Spa was really nice. Breakfast buffet was amazing. Restaurants were fairly priced and served good food. Rooms very clean and spacious with amazing views of the ocean. Can highly recommend."…"

Anmeldelse fra 19. aug. 2019

Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun - All Inclusive
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Udforsk den fascinerende kultur og den smukke natur på et weekendophold til Mexico

Udforsk dette enorme land syd for den amerikanske grænse med dejlige strande, fascinerende historie og mange kulturelle seværdigheder. På en rejse til Mexico kan du opleve landets rige kulturhistorie og den fantastisk smukke natur. På en storbyferie til Mexico kan du besøge hovedstaden, Mexico City, som er en af verdens 15 største byer. På det mægtige Palacio National kan du lære mere om Mexicos historie fra aztekernes tid til frigørelsen fra de spanske erobrere til den moderne finkultur.

Se den spektakulære Ballet Folklórico de Mexico med farverige traditionelle kostumer. Tag dig tid til at beundre det rigt udsmykkede interiør i Palacio de Bellas Artes under forestillingen og dens majestætiske oplyste kuppel udenfor, når mørket har sænket sig.

I nærheden af Mexico City kan du se Solpyramiden og Månepyramiden, der tårner sig op i Teotihuacan. De blev bygget, længe før europæerne nåede til Nordamerika. Besøg de andre fascinerende mesoamerikanske pyramider på mange andre steder spredt ud over landet, for eksempel Den Store Cholula-pyramide i Puebla.

Yucatán-halvøen får du en behagelig blanding af historiske oplevelser og strandaktiviteter. Slap helt af i Cancún, Cozumel eller Playa del Carmen, som er populære strandferiemål på Mexicos Riviera Maya ved Det Caribiske Hav. Udforsk stenformationerne i gamle Maya-byer i Chichen Itza og Tulum Maya-ruiner. Dyk ned til de naturlige huler i Kantun-Chi og de menneskeskabte undervandsskulpturer i Cancún Marine Park.

Du finder flere strande langs Mexicos Stillehavskyst Huatulco byder på adskillige strande og snorkling ved koralrevene. Mod nord kan du besøge Acapulco, hvor dykkerne i La Quebrada laver lange udspring ned i havet. Puerto Vallarta har strande og en strandpromenade, der fører til restauranter, butikker og Vallartas gamle bydel. Besøg Cabo San Lucas på sydspidsen af Baja California Sur for at opleve strandlivet, de spændende stenformationer langs vandet og det pulserende natteliv.

Seværdighederne inde i landet omfatter blandt andet Oaxaca, en spansk kolonial by, der er på UNESCO's Verdensarvsliste, og det arkæologiske udgravningssted Monte Albán, som ligger i nærheden. I Morelia kan du beundre den gamle, lyserøde akvadukt, der strækker sig 1,8 km gennem den moderne by.

Når du rejser til Mexico, kan du over hele landet nyde det generelt lune vejr, de venlige mennesker, det flotte håndarbejde og den lækre mad. Du kan købe sølvsmykker og farverig keramik. Du kan sætte tænderne i gorditas, tostadas, enchiladas og mole. Den autentiske mad smager meget bedre end på de fleste mexicanske restauranter uden for Mexicos grænser. Rejs til dette imødekommende land, hvor du helt sikkert vil føle dig velkommen.