Billige flybilletter til Costa Rica

Populære byer at besøge i Costa Rica

Rejse til Costa Rica

Expedia tilbyder flyrejser til Costa Rica, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Costa Rica eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Costa Rica på grund af COVID-19?
Som følge af COVID-19 tilbyder mange flyselskaber nu øget fleksibilitet. Vores kundeservice vil hjælpe dig med at finde svaret på de fleste forespørgsler om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse. Det er også værd at gennemlæse din flybillets vilkår og betingelser – og gerne inden du booker!
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Costa Rica?
Den bedste mulighed er at bruge vores praktiske filter “Intet ændringsgebyr”. Du skal blot angive afrejsested, destination og rejsedatoer, klikke på “Søg”-knappen og markere feltet nedenfor filteret “Fleksible ændringspolitikker” (det er til venstre). Expedia gør det nemt at finde fleksible og budgetvenlige billetter til Costa Rica.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Costa Rica under COVID-19?
Hvis det er første gang, du skal ud at rejse under COVID-19-udbruddet, vil du lægge mærke til, at der er en masse nye regler og restriktioner at overholde. Følg disse råd, og gør din tur til Costa Rica en del nemmere:

 • Læs de regler, der gælder for både din destination og dit afrejsested. Afhængigt af den lokale situation er det muligvis ikke muligt at rejse, så vær sikker på at tjekke på forhånd.
 • Når du passerer sikkerhedskontrollen, skal du beholde dit mundbind på. Du vil blive bedt om at fjerne det midlertidigt for at bekræfte din identitet. Passagerer, som nægter at bære mundbind, kan blive nægtet adgang og pålagt bøder.
 • For at reducere risikoen for potentiel smitte skal du selv anbringe dit boardingkort foran scanneren og derefter holde det op til kontrol. Giv ikke dit dokument direkte til lufthavnspersonalet.
 • Det er tilladt for passagerer at medbringe en håndsprit på op til 350 ml i håndbagagen. Den bliver dog fjernet fra din taske eller kuffert for at blive kontrolleret.
 • Læg dine personlige ejendele (nøgler, pung og telefon) i din håndbagage i stedet for en bakke for at mindske smittespredning i sikkerhedskontrollen.
 • Tag dine madvarer op før sikkerhedskontrollen. Fødevarer kan udløse alarmen. Når du placerer dem i en gennemsigtig plastikpose og lægger dem i en bakke, reducerer det risikoen for, at en lufthavnsmedarbejder skal kontrollere og røre ved dine ejendele.

Hvor finder jeg billige billetter til Costa Rica?
I løbet af de sidste syv dage var den bedste pris for en flyrejse til Costa Rica. Sørg for at booke dine billetter i god tid, og vær fleksibel i forhold til dine rejsedatoer for at få endnu større besparelser. Søg efter din rejse til Costa Rica, og tjek priserne for dagene før og efter ved at klikke på knappen “Fleksible datoer”.
Hvor meget koster en flyrejse til Costa Rica?
Enkeltbilletter fra () kunne fås for helt ned til i løbet af de sidste syv dage. I denne periode lå prisen for en returbillet med fly til Costa Rica mellem og . Hvis du finder et godt tilbud, bør du slå til med det samme – sådanne priser forsvinder hurtigt.
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Costa Rica?
Tag flyveren til en af de større lufthavne, der ligger i Costa Rica, så du får det ideelle udgangspunkt for at gå på opdagelse i dette skønne områdes utallige tilbud:

 • San Jose (SJO-Juan Santamaria Intl.) - 1380 fly per måned.
 • Liberia (LIR-Daniel Oduber International) - 216 fly per måned.
 • Quepos (XQP) - 60 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Costa Rica?
Billetter til Costa Rica kostede mellem og i løbet af de sidste syv dage. Normalt får du et bedre tilbud, jo tidligere du foretager reservationen.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Costa Rica?
er den billigste måned, hvis du skal booke flybilletter til Costa Rica. Flypriserne er højest i sommermånederne og under højtider som jul og påske, så styr uden om disse perioder, hvis det er muligt.
Hvad er de bedste oplevelser i Costa Rica?

 • Fyldt til bristepunktet med kultur og stemning – San José er det oplagte sted at tage hul på din tur til Costa Rica. Læg vejen forbi store seværdigheder som La Paz Waterfall Gardens, indlæg lidt shoppingterapi, og forkæl dig selv med kulinariske oplevelser på nogle af byens skønne restauranter. Du bestemmer selv!
 • Når du skal vælge, hvad du skal pakke til dit eventyr, bør du være opmærksom på, at San José har tropisk monsunklima. For at få en bedre idé om hvad du kan forvente, kan du tjekke den lokale vejrudsigt, inden du tager afsted.
 • Vælg Copey som næste stop. Denne by ligger 45 km sydøst for San José og huser Parque Nacional Los Quetzales, der er en af byens mest populære attraktioner.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Costa Rica på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Costa Rica.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Costa Rica med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Costa Rica. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Costa Rica!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Costa Rica under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Costa Rica tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Costa Rica, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.