Hoteller i Juelsminde

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Undersøg priserne på hoteller i Juelsminde

Tjek priser i Juelsminde for i aften, 23. feb. - 24. feb.23. feb. - 24. feb.
Tjek priser i Juelsminde for i morgen aften, 24. feb. - 25. feb.24. feb. - 25. feb.
Tjek priser i Juelsminde for næste weekend, 28. feb. - 1. mar.28. feb. - 1. mar.
Juelsminde, Midtjylland, Danmark

Hoteller i Juelsminde

Hotel Juelsminde Strand
3 out of 5
Vejlevej 3, Juelsminde
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 804
per night
Feb 25 - Feb 26
3.8/5Good! (283 anmeldelser)
gensyn med Færgegården

"som gammel HK-tillidsmand var det skønt at vende tilbage til et velfungerende hus"…"

Anmeldelse fra 4. nov. 2019

Hotel Juelsminde Strand
Idyllisk Beliggende Sommerhus i Bindingsværk med Stråtag. Huset ..
3 Værelses Overnatning i Juelsminde
Dette Sommerhus er Opført i Foråret 2005 og Beliggende på Strandeng ..
3 Værelses Overnatning i Juelsminde
3 Værelses Overnatning i Juelsminde
3 Værelses Overnatning i Juelsminde
Bjørnsknudevej, Juelsminde, Midtjylland
Hent priser
1/5 (1 anmeldelse)
Nicht mehr zumutbar

"Waren nicht zufrieden.Sind deshalb nach einer Woche schon abgereist.Betten bzw. Matratzen und Bettdecken hinterließen ein unangenehmes Gefühl, .Zustand empfanden wir als abgewohnt und nicht mehr zumutbar."…"

Anmeldelse fra 26. aug. 2018

3 Værelses Overnatning i Juelsminde
4 Stjernet Sommerhus i Juelsminde
AS HEDEGÅRD 51, Juelsminde, Midtjylland
Hent priser
4 Stjernet Sommerhus i Juelsminde
80 m2 Stort Sommerhus Beliggende på en 360 m2 Grund med ca. ..
Moderniseret, Stråtækt hus i Engelsk Stil. Køkken og Badeværelse ..
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Juelsminde
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Juelsminde

Hotel i Juelsminde: Nyd en dejlig ferie i Juelsminde, der ligger naturskønt ved havet midt mellem Horsens Fjord og Vejle Fjord. Der er en dejlig stor marina i byen, et hyggeligt handelscentrum med gode caféer, og så er strandene og naturen helt sikkert værd at rejse til Juelsminde efter. Nyd en dejlig ferie på et af de gode hoteller i Juelsminde og omegn.

Find et billigt hotel i Juelsminde og omegn

Der er blot et enkelt hotel i Juelsminde, men når du leder efter en overnatning i Juelsminde, kan du finde mange hoteller i flere prisklasser i en radius af ca. 30 kilometer fra byen. Både Vejle, Horsens og Middelfart er dejlige byer at overnatte i, og de ligger alle indenfor denne radius.

Har du en bil til rådighed, kan du nemt komme til Juelsminde fra dit hotel. Leder du efter lidt luksus, kan du finde mange 4-stjernede hoteller i området og endda et enkelt hotel med fem stjerner, hvor der både er indendørs pool, tennisbaner og værelser med balkon. Der er naturligvis også billigere hoteller i området.

Nyd de mange attraktioner ved dit hotel i Juelsminde

Har du ungerne med til Juelsminde, er der ikke langt til hverken Legoland, Løveparken i Givskud, Djurs Sommerland og andre af Midtjyllands aktiviteter. I selve Juelsminde kan I nyde dage på strandene hele året rundt, fange krabber fra krabbebroen i Juelsminde Havn, slentre rundt i byen for at kigge på forretninger og spise en is eller to og nyde provinsbyens fred og ro.

Du kan med fordel kigge efter pakkerejser til Juelsminde, når du planlægger din rejse. En pakke kan bestå af hotel samt billeje i Juelsminde, og du kan naturligvis også inkludere flybilletter til Juelsminde i pakken. Ankommer du med fly, lander du i enten Århus eller Billund Lufthavn. Du får stor glæde af en udlejningsbil i Juelsminde, så du kan komme rundt til attraktioner og seværdigheder, og da de fleste hoteller i Juelsminde og omegn tilbyder gratis parkering, får du ingen problemer med at parkere din bil.

Find overnatningsmuligheder nær Juelsminde med gode faciliteter

Er du i Juelsminde i forretningsøjemed, finder du mange hoteller med for eksempel konferencelokaler, værelser uden støj, fitnessfaciliteter og løberuter i hotellets nærområde. Flere hoteller i området ligger også tæt på gode golfbaner, hvor du kan nyde fritiden og få god motion. Du kan også finde gode, familievenlige hoteller i Juelsmindes omegn – hoteller med en børnevenlig restaurant, legeplads og store, rummelige værelser med plads til hele familien. Er det fred og ro og tid til romantik, du leder efter, så finder du både hyggelige kroer, større hoteller med spafaciliteter og hoteller med gode, velrenommerede restauranter i området omkring Juelsminde. Her kan I nyde udsøgt mad og vin, slappe af og lade romantikken blomstre.

Gode ferieoplevelser venter i Juelsminde, og byen byder dig velkommen, hvad enten du kommer på et dagsvisit eller bliver i mange dage.

Ofte stillede spørgsmål

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Juelsminde

Flere valgmuligheder