Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Besøg Islands Nationalmuseum

Islands førende museum viser alle detaljer af landets historie, alt lige fra vikingetidens højtider og kampe på slagmarken til det 20. århundredes uafhængighedsbevægelse. 

Islands Nationalmuseum viser landets historie fra de tidligste bosættelser i vikingetiden helt frem til nutiden med mere end 2000 kunstgenstande, fotografier og multimedieskærme. I 2004 blev bygningen moderniseret, så det nu er en topmoderne og interaktiv udstilling, hvor besøgende har masser af mulighed for at deltage. Løft røret på en telefon og få mulighed for at snakke med en høvding fra middelalderen, eller udsmyk dig med antikke rustninger og smykker. Museet er en vidunderlig, aktiv og lærerig oplevelse for alle aldersgrupper.

Begynd med at se den største, permanente udstilling, "En nation bliver til", der illustrerer Islands udfordrende rejse mod nationens tilblivelse. Denne udstilling er inddelt i fire sektioner, hvor den første viser arbejde og levevis, og demonstrerer islændingenes opfindsomhed og tilpasningsevne siden den første bosættelse i 870. I den anden sektion kan man følge Islands bosættelsesmønster. Den tredje sektion har fokus på kunst og kunsthåndværk, og den sidste sektion udforsker den sociale kultur samt Islands sprog.

Følg Islands politiske historie, hvor herredømmet gik fra de kristne høvdinge til Norge og til sidst til Danmark, indtil Den Islandske Republik opstod som en suveræn stat i 1944.

Der er flere utroligt populære kunstgenstande på museet, bland andet en smukt udskåret trædør fra det 12. århundrede og den første bibel, der blev trykt i Island i 1584. Udover den permanente udstilling, findes der altid flere midlertidige udstillinger, der viser et væld af forskellige emner. Gå ikke glip af det Nationale Fotografimuseum i stueetagen, hvor der er gratis adgang.  

Museet har en café og en fremragende butik med originale gaveidéer. Du skal regne med at bruge tre til fire timer på at udforske hele museet.

Islands Nationalmuseum er kun få minutters gang fra centrum af byen, og der går flere busruter på den strækning. Museet er åbent året rundt, med begrænset åbningstid i vintermånederne. Der er altid gratis adgang for børn, og voksne har desuden gratis adgang hver onsdag om vinteren.


Guide til at udforske Islands Nationalmuseum


Bedste hoteltilbud i Islands Nationalmuseum

Se alle 764 overnatningssteder i nærheden af Islands Nationalmuseum
Hotel Odinsve DKK 610
Hotel Odinsve

Hotel Odinsve

Odinstorg Thorsgata 1, Reykjavik
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Centrum, kun 5 minutters gang fra Ásgrimur Jónsson-samlingen, Laugavegur og Hallgrimskirkja. Derudover ligger Reykjaviks Rådhus og Harpa 10 minutter derfra.

  Hotel Reykjavik Centrum DKK 845
  Hotel Reykjavik Centrum

  Hotel Reykjavik Centrum

  Adalstraeti 16, Reykjavik
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med historisk profil ligger i Centrum kun få skridt fra Parlamentsbygningen og Reykjaviks Rådhus. Derudover ligger Laugavegur og Reykjavik Havn 10 minutter derfra.

   Guesthouse Galtafell DKK 363
   Guesthouse Galtafell

   Guesthouse Galtafell

   Laufasvegur 46, Reykjavik
     
    3.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette gæstehus ligger i Centrum, kun 10 minutters gang fra Ásgrimur Jónsson-samlingen, Laugavegur og Reykjaviks Rådhus. Derudover ligger Hallgrimskirkja og Islands Nationalmuseum 10 minutter derfra.

    Hotel Borg by Keahotels DKK 1.092
    Hotel Borg by Keahotels

    Hotel Borg by Keahotels

    Posthusstraeti 11, Reykjavik
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Centrum kun få skridt fra Den Nationale Katedral og Laugavegur. Derudover ligger Reykjaviks Rådhus og Reykjavik Havn 10 minutter derfra.

     Center Hotels Plaza DKK 677
     Center Hotels Plaza

     Center Hotels Plaza

     Adalstraeti 4, Reykjavik
       
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Centrum, kun 5 minutters gang fra Reykjavik Stadsbibliotek, Reykjaviks Rådhus og Reykjavik Havn. Derudover ligger Laugavegur og Harpa 10 minutter derfra.

      Reykjavik Lights by Keahotels DKK 730
      Reykjavik Lights by Keahotels

      Reykjavik Lights by Keahotels

      Sudurlandsbraut 12, Reykjavik
        
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i Laugardalur, kun 10 minutters gang fra Asmundarsafn og Laugavegur. Derudover ligger Laugardalslaugs geotermiske pool og Hallgrimskirkja ca. 3 km derfra.

       Kvosin Downtown Hotel DKK 1.220
       Kvosin Downtown Hotel

       Kvosin Downtown Hotel

       Kirkjutorg 4, Reykjavik
         
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel i boutique-stil ligger i Centrum kun få skridt fra Den Nationale Katedral, Laugavegur og Reykjaviks Rådhus. Derudover ligger Reykjavik Havn og Harpa 10 minutter derfra.

        Icelandair Hotel Reykjavik Natura DKK 698
        Icelandair Hotel Reykjavik Natura

        Icelandair Hotel Reykjavik Natura

        Nautholsvegur 52, Reykjavik
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med spa ligger tæt på lufthavnen, kun 15 minutters gang fra Reykjavik Universitet og Perlan (bygning). Derudover ligger Hallgrimskirkja og Islands Universitet ca. 2 km derfra.