Danmark har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Hostels i Horsens

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Hostels i Horsens

SleepIn FÆNGSLET
2 out of 5
Fussingsvej 8, Horsens, Danmark
Hent priser

Dette hostel ligger i det historiske kvarter, mindre end 2 km fra Horsens Fængselsmuseum, Forum Horsens og Casa Arena Horsens. Derudover ligger Horsens Kunstmuseum ...

3.7/5Good! (21 anmeldelser)
For dyrt.......

"Det er for dyrt kr. 850,- med bad og toilet på gangen og ingen morgenmad"…"

Anmeldelse fra 9. aug. 2019

SleepIn FÆNGSLET
Danhostel Horsens
4 out of 5
FLINTEBAKKEN 150, Horsens, JUTLAND
Hent priser

Dette hostel ligger tæt på stranden, kun 15 minutters gang fra Casa Arena Horsens og Forum Horsens. Derudover ligger Horsens Kunstmuseum og Horsens Kunstmuseum ...

4.4/5Excellent! (5 anmeldelser)
Tæt ved Forum Horsens ca.10-15 min. gåtur

"dejligt med fri parkering udenfor, tæt ved Forum Horsens. Fik ikke morgenmad. Der er det man har brug for, dig skal man selv medbringe sengetøj og håndklæder, medmindre man vil betale herfor! Der hvor vi overnattede, var der en lille terrasse med bord og stole, og der var også et fælles køkken, hvis ..."…"

Anmeldelse fra 3. nov. 2019

Danhostel Horsens
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Horsens
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i Horsens

Hotel Opus Horsens
Hotel Opus Horsens
4 out of 5
Egebjergvej 1, Horsens
Prisen er DKK 989 pr. nat
4.5/5Wonderful! (887 anmeldelser)

"let at finde. dejlige rene værelser. God morgenmad."…"

Anmeldelse fra 27. jul. 2020

Hotel Opus Horsens
Scandic Bygholm Park
Scandic Bygholm Park
4 out of 5
Schüttesvej 6, Horsens
Prisen er DKK 896 pr. nat
4.2/5Very Good! (377 anmeldelser)

"Dejligt ophold i hyggelige omgivelser. Meget hjælpsom og serviceminded medarbejder, der mødte os ved ankomst. Vi havde desværre booket en forkert dato, men blev hurtigt hjulpet til st få et værelse alligevel, og budt på kaffe i ventetiden. Alle medarbejdere vi mødte under opholdet var smilende og ..."…"

Anmeldelse fra 9. mar. 2020

Scandic Bygholm Park
4 Værelses Overnatning i Juelsminde
4 Værelses Overnatning i Juelsminde
Pøt Strandby, Horsens, Midtjylland
4 Værelses Overnatning i Juelsminde
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg overnatte på hostel i Horsens?
Hostels er en god mulighed for at overnatte til en lavere pris, så du har et større budget til at udforske området.
Hvad er et hostel?
Ikke to hostels er ens, men disse typer af indkvarteringssteder tilbyder alle: Fælles sovesale (dog tilbydes der i nogle tilfælde også private værelser), lave priser og sociale omgivelser.
Hvilke hostels er bedst i Horsens?
Er du klar til at booke et hostel her i byen? Disse populære muligheder får de mest positive anmeldelser fra vores rejsende og kan være oplagte at undersøge først: Danhostel Horsens - Du kan drage nytte af faciliteter som eksempelvis gratis Wi-Fi og gratis parkering samt fælleskøkken. Du finder blandt andet brusere og skriveborde på alle værelserne. SleepIn FÆNGSLET - Overnatningsstedet tilbyder gratis Wi-Fi, gratis parkering og fælleskøkken. Du finder blandt andet brusere og skriveborde på alle værelserne.
Hvordan er vejret i Horsens?
Når du har planer om at udforske nye steder, kan vejret være en afgørende faktor, så her får du nogle oplysninger om det lokale klima: Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 14°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. I Horsens regner det i gennemsnit 939 mm om året.
Hvad kan jeg se og opleve i Horsens?
Alt afhængigt af hvad du er interesseret i, vil du måske gerne udforske disse områder i nærheden af Horsens. Kom ud i naturen, og besøg Norrestrand, As Vig Strand og Husodde Strand. Kulturelle seværdigheder tæller Horsens Fængselsmuseum, Horsens Kunstmuseum og Industrimuseum. Besøg seværdigheder som Boller Slot og Skanderborg Bunkerne.
Hvad er den bedste måde at komme rundt på i Horsens?
Du kan søge efter flyrejser til den nærmeste lufthavn, som er Århus (AAR), 69,2 km fra byens centrum. Et alternativ er Billund (BLL-Billund Lufthavn), der er 45,6 km væk. Efter du ankommet, har du muligvis planer om at tage offentlig transport. Tag til Horsens Station for at hoppe på toget, hvis du vil opleve mere af det omkringliggende område.