Helsingborg

Rejseguide
Helsingborg og byder på en bugt eller havn, en by og krydstogt
På din rejse til Helsingborg kan du se et tårn fra middelalderen, gå gennem smukke haver og soppe ved en tropisk-inspireret strand i denne gamle by ved vandet.

Helsingborg er en af Sveriges ældste byer, og dens historie går næsten 1.000 år tilbage. Oplev den middelalderlige arkitektur og de historiske bygninger ved havet, gå ture langs kysten og slap af på stranden.

Start eventyret ved vandet, hvor nogle af byens ældste bygninger står. Nyd synet af det flotte murstensarbejde og det juvelbelagte alter i Helsingborgs ældste kirke, Sankta Maria kyrka fra det 14. århundrede. Lige i nærheden ligger Helsingborgs rådhus, som stammer fra det 19. århundrede.

Vil du opleve den imponerende udsigt over havnen, kan du gå op i det middelalderlige fæstningstårn Kernen, som er 35 meter højt. Kig dig omkring i Sofiero slot fra det 19. århundrede, og oplev den fantastiske blomsterhave udenfor. Bagefter kan du tage til Fredriksdal museer och trädgårdar, som er et friluftsmuseum med historiske bygninger - for eksempel en herregård fra det 18. århundrede. På stedet kan du også se mange forskellige haver samt en bondegård, hvor der bl.a. bor heste, får og gæs.

Vil du se flere og mere tropiske dyr, kan du tage til Tropikariet, som er en eksotisk zoologisk have. Har du børnene med til Helsingborg, vi de garanteret elske en tur på Pirate Playground.

Om sommeren kan du slappe af på Helsingborgs strande, som strækker sig ca. 25 kilometer langs byens kystlinje. Tag en frisk dukkert i Fria Bad, eller snup en lur på Tropical Beach, som er dekoreret med eksotiske palmer. I de kolde vintre kan du i stedet benytte dig af en af byens svømmehaller med opvarmede bassiner og dejlige saunaer.

Er du på weekendophold i Helsingborg og bare gerne vil shoppe, er Kullagatan stedet for dig! Den lange og bilfri gågade er fyldt med de mest populære kædeforretninger og svenske designerbutikker, så der er noget for enhver smag.

Byen byder også på masser af aktiviteter, når mørket er faldet på. Se for eksempel teaterforestillinger og livemusik i Dunkers Kulturhus, som også tilbyder kunstudstillinger og kreative workshops. Alternativt kan du tage på rådhuset og opleve danseforestillinger, teater og klassisk musik. Drag bagefter ud i nattelivet på en de mange barer, klubber eller steder med standupcomedy.

Når du rejser til Helsingborg fra København, er det nemt og hurtigt med både bus, bil og tog. Du kan også komme dertil fra flere andre danske byer. Bliv tryllebundet af denne vidunderlige kystby og dens historie, arkitektur og strande.

Clarion Grand Hotel
Clarion Grand Hotel
4 out of 5
Stortorget 8-12, Helsingborg, 252 23
Prisen er 683, kr pr. nat fra 4. dec. til 5. dec.
683, kr
pr. nat
4. dec. – 5. dec.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Helsingborg, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og roomservice (døgnet rundt). ...
4,2/5 Excellent! (1.033 anmeldelser)
God service men dårlig sovesofa
"Vi havde booket et familieværelse for at få to rum, hvor vi kunne putte vores børn om aftenen i det ene rum. Sovesofaen i det andet rum var utrolig dårlig. Den knirkede og man kunne mærke fjedrene give sig. Den kunne godt trænge til en udskiftning. Staffet på hotellet var utrolig søde og hjælpsomme; ..."

Anmeldelse fra 19. okt. 2022

Clarion Grand Hotel
Clarion Hotel Sea U
Clarion Hotel Sea U
4 out of 5
Kungsgatan 1, Helsingborg, 25221
Prisen er 722, kr pr. nat fra 18. dec. til 19. dec.
722, kr
pr. nat
18. dec. – 19. dec.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Helsingborg, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og en tagterrasse. De populære ...
4,4/5 Excellent! (878 anmeldelser)
Dejligt hotel
"Super beliggenhed. Service i top. Morgenmad i top"

Anmeldelse fra 26. maj 2022

Clarion Hotel Sea U
Scandic Oceanhamnen
Scandic Oceanhamnen
Broderna Pihls Grand 2, Helsingborg, 252 36
Prisen er 690, kr pr. nat fra 21. dec. til 22. dec.
690, kr
pr. nat
21. dec. – 22. dec.
Overnat på dette hotel i Helsingborg. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og en sauna. De populære seværdigheder Færgeterminal og Tropical Beach ligger ...
4,1/5 Very Good! (94 anmeldelser)
"Dejligt hotel, sjovt for børnene med færgen der sejler lige forbi. God morgenmad og sødt personale. Spritnyt og lækkert look. Familieværelset er til den lille side, og lidt problematisk at der ingen sengehest er på nederste seng. Toiletterne er forfærdelig. Virkelig en dårlig ide med vakuum toilettet ..."

Anmeldelse fra 22. okt. 2022

Scandic Oceanhamnen
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Platypus Penthouse Honeymoon Suite
Platypus Penthouse Honeymoon Suite
3 out of 5
Inspektörsgatan 4, Helsingborg, 252 27
Overnat i denne lejlighed med forretningsvenlig profil i Helsingborg, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og en have. De populære ...
4/5 Very Good! (13 anmeldelser)
"Rymlig lägenhet, men väldigt brant trappa upp till lägenheten"

Anmeldelse fra 30. jul. 2022

Platypus Penthouse Honeymoon Suite
Hotel Tornet
Hotel Tornet
3 out of 5
Bergaliden 21, Helsingborg, 25223
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i Helsingborg, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og morgenmad. Vores ...
4/5 Very Good! (487 anmeldelser)
God beliggenhed men slidte værelser
"Rigtig god beliggenhed men virkelig dårlige senge + værelserne er meget slidte. Vi plejer at bo på andre hoteller i helsingborg som koster stort set det samme (valgte at prøve dette grundet køkken) men der er virkelig meget forskel standard mæssigt."

Anmeldelse fra 1. aug. 2020

Hotel Tornet
Företagsbostäder Larmvägen
Företagsbostäder Larmvägen
3.5 out of 5
Larmvägen 15, Helsingborg, 254 56
Overnat i denne lejlighed med 3,5 stjerner i Helsingborg. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en balkon og et fladskærms-tv. De populære seværdigheder Idrottens Hus Stadion ...
5/5 Exceptional! (1 anmeldelse)
Underbart
"Helt fantastiskt boende. Nybyggt för ett riktigt bra pris."

Anmeldelse fra 13. jul. 2020

Företagsbostäder Larmvägen
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge