Sverige har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

HelsingborgSweden

På din rejse til Helsingborg kan du se et tårn fra middelalderen, gå gennem smukke haver og soppe ved en tropisk-inspireret strand i denne gamle by ved vandet. 

Helsingborg er en af Sveriges ældste byer, og dens historie går næsten 1.000 år tilbage. Oplev den middelalderlige arkitektur og de historiske bygninger ved havet, gå ture langs kysten og slap af på stranden.

Start eventyret ved vandet, hvor nogle af byens ældste bygninger står. Nyd synet af det flotte murstensarbejde og det juvelbelagte alter i Helsingborgs ældste kirke, Sankta Maria kyrka fra det 14. århundrede. Lige i nærheden ligger Helsingborgs rådhus, som stammer fra det 19. århundrede.

Vil du opleve den imponerende udsigt over havnen, kan du gå op i det middelalderlige fæstningstårn Kernen, som er 35 meter højt. Kig dig omkring i Sofiero slot fra det 19. århundrede, og oplev den fantastiske blomsterhave udenfor. Bagefter kan du tage til Fredriksdal museer och trädgårdar, som er et friluftsmuseum med historiske bygninger - for eksempel en herregård fra det 18. århundrede. På stedet kan du også se mange forskellige haver samt en bondegård, hvor der bl.a. bor heste, får og gæs.

Vil du se flere og mere tropiske dyr, kan du tage til Tropikariet, som er en eksotisk zoologisk have. Har du børnene med til Helsingborg, vi de garanteret elske en tur på Pirate Playground.

Om sommeren kan du slappe af på Helsingborgs strande, som strækker sig ca. 25 kilometer langs byens kystlinje. Tag en frisk dukkert i Fria Bad, eller snup en lur på Tropical Beach, som er dekoreret med eksotiske palmer. I de kolde vintre kan du i stedet benytte dig af en af byens svømmehaller med opvarmede bassiner og dejlige saunaer.

Er du på weekendophold i Helsingborg og bare gerne vil shoppe, er Kullagatan stedet for dig! Den lange og bilfri gågade er fyldt med de mest populære kædeforretninger og svenske designerbutikker, så der er noget for enhver smag.

Byen byder også på masser af aktiviteter, når mørket er faldet på. Se for eksempel teaterforestillinger og livemusik i Dunkers Kulturhus, som også tilbyder kunstudstillinger og kreative workshops. Alternativt kan du tage på rådhuset og opleve danseforestillinger, teater og klassisk musik. Drag bagefter ud i nattelivet på en de mange barer, klubber eller steder med standupcomedy.

Når du rejser til Helsingborg fra København, er det nemt og hurtigt med både bus, bil og tog. Du kan også komme dertil fra flere andre danske byer. Bliv tryllebundet af denne vidunderlige kystby og dens historie, arkitektur og strande.

Mest populære hoteller i Helsingborg

Elite Hotel Mollberg
Elite Hotel Mollberg
4 out of 5
Stortorget 18, Helsingborg
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 642 pr. nat fra 22. jan. til 23. jan.

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Helsingborg, kun 5 minutters gang fra Main Square og Kärnan. Derudover ligger Sankta Maria Kyrka og Rådhus 5 minutter ...

4.5/5Wonderful! (976 anmeldelser)
Lækkert, fint og rent hotel i centrum

"Lækkert, fint og rent hotel, med meget smukt marmor badeværelse. Personalet er smilende, imødekommende og hjælpsomme.Morgenmaden er lækker, og der er alt ( inkl laktosefrit og glutenfrit). Desuden deles morgenmaden ind i "2-3 hold" så der ikke på noget tidspunkt, er for mange samlede på en gang. ..."…"

Anmeldelse fra 18. okt. 2020

Elite Hotel Mollberg
Clarion Grand Hotel
Clarion Grand Hotel
4 out of 5
Stortorget 8-12, Helsingborg
Prisen er DKK 704 pr. nat fra 5. feb. til 6. feb.

Dette hotel ligger i hjertet af Helsingborg, kun 10 minutters gang fra Færgeterminal og Kärnan. Derudover ligger Sofiero Slot og Ramlosa Health Well ca. 10 km ...

4.2/5Very Good! (988 anmeldelser)

"nice place, helpful service, good breakfast (the croissant was immaculate)"…"

Anmeldelse fra 6. sep. 2020

Clarion Grand Hotel
The Vault Hotel
The Vault Hotel
4 out of 5
Stortorget 20, Helsingborg
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 709 pr. nat fra 22. jan. til 23. jan.

Dette hotel i romantisk stil ligger i hjertet af Helsingborg kun få skridt fra Main Square og Kärnan. Derudover ligger Sankta Maria Kyrka og Rådhus 5 minutter ...

4.5/5Wonderful! (626 anmeldelser)
value for money

"Dejligt hotel, god beliggenhed med gåafstand til alt. Parkeringshus tæt på. Hotellet er flot indrettet, boutique stil, pæne værelser. Rent og god service. Morgenmadsbuffet var super lækker, veltilberedt, meget at vælge imellem."…"

Anmeldelse fra 29. sep. 2020

The Vault Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i Helsingborg

Mötesplats Borstahusen
Mötesplats Borstahusen
3 out of 5
Lill-Olas väg 30, Landskrona, Skåne
Prisen er DKK 1.540 pr. nat fra 27. jan. til 28. jan.

Denne hytte i Landskrona ligger på stranden, kun 15 minutters gang fra Lill-Olas og Borstahusens Harbor. Derudover ligger Landskrona Skeppsbron Färjeläge og ...

4/5Very Good! (43 anmeldelser)
Ren hygge

"Lækker hytte midt i ro og idyl. Skøn mulighed for leg og bade. Borstahusen var ikke noget særligt men byerne omkring bød på meget. Særligt turen til Ven og Søderåsen nationalpark var fede. Og naturligvis slikflyet. Stor mulighed for hygge med familien på campingpladsen."…"

Anmeldelse fra 8. jul. 2017

Mötesplats Borstahusen
Platypus Penthouse Honeymoon Suite
Platypus Penthouse Honeymoon Suite
3 out of 5
Inspektörsgatan 4, Helsingborg

Dette lejlighedskompleks ligger i hjertet af Helsingborg, kun 2 km fra Gustav Adolf Kirke og Kärnan. Derudover ligger Lunds Universitet Helsingborg og Olympiastadion ...

4/5Very Good! (10 anmeldelser)

"Inget hotell - borde inte vara en del av Hotels.com. Knepigt med övre våningen i en privat bostad. Mycket tvär och svårforcerad trappa. När man väl är uppe fin och välutrustad lägenhet."…"

Anmeldelse fra 11. dec. 2016

Platypus Penthouse Honeymoon Suite
Cosy Garden House in Höganäs
Cosy Garden House in Höganäs
10 Skogsvägen, 10, Hoganas, Skåne County
Prisen er DKK 533 pr. nat fra 24. jan. til 25. jan.

Dette feriested ligger i Hoganas, kun 2 km fra Kvickbadet og ca. 15 km fra Krapperup Herregård og St Arlids Golfklub. Derudover ligger Ladonia og Fagelvikens ...

4/5Very Good! (1 anmeldelse)
klein und schlicht

"Für einen kurzen Zwischenstopp ausreichend."…"

Anmeldelse fra 27. sep. 2020

Cosy Garden House in Höganäs
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Helsingborg

De mest populære oplevelser i Helsingborg

Helsingborg – anmeldelser

4.2

Populær destination

5 - Fremragende
9
5 - Fremragende 33.333333333333336%
4 - God
15
4 - God 55.55555555555556%
3 - Okay
3
3 - Okay 11.11111111111111%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Verificeret rejsende

23. dec. 2019

Helsingborg er god by at besøge- men dog er der et par byer i Skåne, der er en tak mere spændende og indbydende : Lund og Kristianstad.

4/5 - God

Verificeret rejsende

9. aug. 2019

Der er andre byer i Skåne,der er mere charmerende : Lund og Kristianstad.

4/5 - God

Maria

11. jul. 2019

Dejlig by. Ren og pæn

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

22. apr. 2019

Dejlig, smuk og gammel by. Mange hyggelige steder, nem transport til Vala shopping centrum.

3/5 - Okay

Verificeret rejsende

25. feb. 2019

Kender byen fra flere besøg og ophold . Lund , Kristianstad og Væxjø er bedre.

4/5 - God

Verificeret rejsende

16. feb. 2019

Hyggelig lille "storby" især den nordlig del af byen. Der er mange spisesteder og frisøre i byen

Byer i nærheden af Helsingborg