Helsingborg

Rejseguide
Helsingborg som viser en bugt eller havn
På din rejse til Helsingborg kan du se et tårn fra middelalderen, gå gennem smukke haver og soppe ved en tropisk-inspireret strand i denne gamle by ved vandet.

Helsingborg er en af Sveriges ældste byer, og dens historie går næsten 1.000 år tilbage. Oplev den middelalderlige arkitektur og de historiske bygninger ved havet, gå ture langs kysten og slap af på stranden.

Start eventyret ved vandet, hvor nogle af byens ældste bygninger står. Nyd synet af det flotte murstensarbejde og det juvelbelagte alter i Helsingborgs ældste kirke, Sankta Maria kyrka fra det 14. århundrede. Lige i nærheden ligger Helsingborgs rådhus, som stammer fra det 19. århundrede.

Vil du opleve den imponerende udsigt over havnen, kan du gå op i det middelalderlige fæstningstårn Kernen, som er 35 meter højt. Kig dig omkring i Sofiero slot fra det 19. århundrede, og oplev den fantastiske blomsterhave udenfor. Bagefter kan du tage til Fredriksdal museer och trädgårdar, som er et friluftsmuseum med historiske bygninger - for eksempel en herregård fra det 18. århundrede. På stedet kan du også se mange forskellige haver samt en bondegård, hvor der bl.a. bor heste, får og gæs.

Vil du se flere og mere tropiske dyr, kan du tage til Tropikariet, som er en eksotisk zoologisk have. Har du børnene med til Helsingborg, vi de garanteret elske en tur på Pirate Playground.

Om sommeren kan du slappe af på Helsingborgs strande, som strækker sig ca. 25 kilometer langs byens kystlinje. Tag en frisk dukkert i Fria Bad, eller snup en lur på Tropical Beach, som er dekoreret med eksotiske palmer. I de kolde vintre kan du i stedet benytte dig af en af byens svømmehaller med opvarmede bassiner og dejlige saunaer.

Er du på weekendophold i Helsingborg og bare gerne vil shoppe, er Kullagatan stedet for dig! Den lange og bilfri gågade er fyldt med de mest populære kædeforretninger og svenske designerbutikker, så der er noget for enhver smag.

Byen byder også på masser af aktiviteter, når mørket er faldet på. Se for eksempel teaterforestillinger og livemusik i Dunkers Kulturhus, som også tilbyder kunstudstillinger og kreative workshops. Alternativt kan du tage på rådhuset og opleve danseforestillinger, teater og klassisk musik. Drag bagefter ud i nattelivet på en de mange barer, klubber eller steder med standupcomedy.

Når du rejser til Helsingborg fra København, er det nemt og hurtigt med både bus, bil og tog. Du kan også komme dertil fra flere andre danske byer. Bliv tryllebundet af denne vidunderlige kystby og dens historie, arkitektur og strande.

Dream – Luxury Hostel
Dream – Luxury Hostel
2 out of 5
Järnvägsgatan 39, Helsingborg
Prisen er 399 kr. pr. nat fra 23. okt. til 24. okt.
399 kr.
pr. nat
23. okt. – 24. okt.
Overnat på dette hotel med familievenlig profil i Helsingborg. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og selvstændig parkering. De populære seværdigheder ...
8/10 Very Good! (809 anmeldelser)
"God Verdi for pengene. God morgenmad"

Anmeldelse fra 7. jun. 2023

Dream – Luxury Hostel
Scandic Oceanhamnen
Scandic Oceanhamnen
3 out of 5
Broderna Pihls Grand 2, Helsingborg
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 655 kr. pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.
655 kr.
pr. nat
1. nov. – 2. nov.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Helsingborg, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og et fitnesscenter. De populære ...
8,6/10 Excellent! (371 anmeldelser)
Manglende parkering
"Der stod oplyst at parkering var med, men det var der ikke, så måtte købe parkering ud over opholdet"

Anmeldelse fra 18. sep. 2023

Scandic Oceanhamnen
Clarion Hotel Sea U
Clarion Hotel Sea U
4 out of 5
Kungsgatan 1, Helsingborg
Prisen er 771 kr. pr. nat fra 22. okt. til 23. okt.
771 kr.
pr. nat
22. okt. – 23. okt.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Helsingborg, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, en tagterrasse og et motionscenter. De populære ...
8,8/10 Excellent! (1.169 anmeldelser)
Dejligt hotel med god udsigt
"Dejligt hotel, med god service i receptionen. Værelset var pænt, og vores hund blev også budt godt velkommen. Skulle man have andet end almindelig sort kaffe, var det kun tilgængeligt ved morgenmads buffeten. Restaurant AMA Nikkei, laver dejlig mad med fantastisk smag. Færste aften var serveringen ..."

Anmeldelse fra 2. aug. 2023

Clarion Hotel Sea U
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Adina Apartment Hotel Copenhagen
Adina Apartment Hotel Copenhagen
4 out of 5
Amerika Plads 7, Osterbro, Copenhagen
Overnat på dette lejlighedshotel med miljøcertifikat i København, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice. De populære seværdigheder ...
8,8/10 Excellent! (2.521 anmeldelser)
Rigtig fint indrettet
"Rigtig fint lejlighedshotel. Lejligheden var fint indrettet og velholdt. Dog var der en lidt funky lugt vi ikke ku komme af med. Der er hvad man skal bruge. Dog ku køkkenet godt have lidt flere tallerkener mv. Poolen var super og personalet søde."

Anmeldelse fra 26. jul. 2023

Adina Apartment Hotel Copenhagen
Platypus Penthouse Honeymoon Suite
Platypus Penthouse Honeymoon Suite
3 out of 5
Inspektörsgatan 4, Helsingborg
Overnat i denne lejlighed med forretningsvenlig profil i Helsingborg, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og en have. De populære ...
8/10 Very Good! (13 anmeldelser)
"Rymlig lägenhet, men väldigt brant trappa upp till lägenheten"

Anmeldelse fra 30. jul. 2022

Platypus Penthouse Honeymoon Suite
The More Hotel Västra Hamnen
The More Hotel Västra Hamnen
3.5 out of 5
26 Lilla Varvsgatan, Malmö, Skåne län
Overnat på dette lejlighedshotel med 3,5 stjerner i Malmø. Nyd godt af gratis Wi-Fi, et fitnesscenter og vaskeri. De populære seværdigheder Stapelbäddsparken ...
9,2/10 Wonderful! (229 anmeldelser)
Super til familier
"Som altid super overnatninger og dejlige lejligheder. Rejste 2 voksne og 1 barn i lejlighed med soveværelse og studio loft med en på 16 og en på 19 - begge lejligheder var super 😊"

Anmeldelse fra 16. jul. 2023

The More Hotel Västra Hamnen
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge