Billige flybilletter til Helsingborg

Billigste flyrejser til Helsingborg

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra for en enkeltbillet og 1.877, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Om Helsingborg

Expedia-flyrejser til Helsingborg

Hvis du er på udkig efter fly til Helsingborg, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Helsingborg og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Helsingborg med et hotelophold.

Afbudsrejser til Helsingborg giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Helsingborg - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Helsingborg, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Helsingborg hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Helsingborg?
Hvis du ankommer med fly, behøver du ikke tænke længe over, hvilken lufthavn du skal flyve til. Helsingborg har nemlig kun en af slagsen – Helsingborg (AGH-Ängelholm).
Hvor langt er der til AGH fra Helsingborg?
Turen fra Helsingborg (AGH-Ängelholm) og ind til centrum af Helsingborg er rimelig lang, eftersom lufthavnen ligger 30 km fra centrum. Der kan derfor godt gå noget tid, før du kan smide din bagage på dit hotel i midtbyen.
Kan jeg flyve til Helsingborg i øjeblikket?
Vær sikker på, at din flyrejse til Helsingborg er så ukompliceret som muligt ved først at kigge forbi vores COVID-19-rejserådgiver. Det er den hurtigste måde at holde dig opdateret om eventuelle rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og de seneste rejsevejledninger fra myndighederne.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Helsingborg?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Helsingborg, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Helsingborg med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Helsingborg, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Helsingborg?
Med en masse lufthavne at vælge mellem er Helsingborg et af de steder, du nemt kan besøge i sidste øjeblik. De lufthavnsterminaler, der håndterer størstedelen af flytraffikken, er Malmö (MMX-Sturup) (70 km from downtown), AGH (30 km from downtown) og Helsingborg (JHE-Helsingborg Heliport) (0,8 km from downtown).
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Helsingborg?
Hvis du har planlagt en rejse til Helsingborg, kan du vælge blandt 4 luftfartsselskaber, der fra mindst 18 lufthavne på verdensplan kan få dig frem til din ønskede destination.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Helsingborg?
De fleste fly til Helsingborg er med Braathens Regional. Den mest foretrukne flyrute er Stockholm-Helsingborg, hvor du vil se, at Braathens Regional har flest flyafgange.
Hvor mange direkte fly er der til Helsingborg?
Er du ved at planlægge en uforglemmelig tur til Helsingborg? Med cirka 170 direkte fly hver uge er det heldigvis nemt at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Helsingborg fra?
Størstedelen af flyene til Helsingborg er med afgang fra lufthavne i Stockholm, Stadshagen og Fredhall.
Hvor lang tid tager det at flyve til Helsingborg Lufthavn?
Hvis det er Stockholm, du rejser fra, kommer du til at være i luften i omkring 1 time og 17 minutter, inden du lander i Helsingborg. Fra lufthavnen i Stadshagen tager det typisk 1 time og 17 minutter, og fra Fredhall varer det 1 time og 17 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Helsingborg?
De fleste rutinerede rejsende vil fortælle dig, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flyrejse. Priserne vil tit være højere, jo tættere du kommer på rejsedagen. En anden god måde, du kan finde en god pris på, er ved at undersøge alle dine muligheder grundigt. Hvis din destination har flere lufthavne, kan du også undersøge, hvad det koster at flyve til en mindre travl terminal. Et sidste tip til dig: En anden måde, du kan spare lidt penge på, er ved hurtigt at reservere din flyrejse, når du finder en fantastisk pris. Hvis du udsætter det, kan du risikere at ende med at betale meget mere.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Helsingborg?
Uanset hvor du ankommer fra, kan en flyvetur være en ukompliceret oplevelse, hvis du har forberedt dig godt. Kig på disse praktiske råd, som sikrer, at din tur til Helsingborg kommer godt fra start.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Hele hemmeligheden ved en nem rejseoplevelse er at være godt forberedt. Begynd med det allermest nødvendige: pas, boardingkort, betalingskort og eventuel medicin. Derudover kan du medbringe noget, som du kan beskæftige dig med undervejs, såsom din bærbare computer eller lidt læsestof. Det er også en god idé at sørge for at pakke oplader, en nakkepude og et par ørepropper. Sidst, men ikke mindst, skal du ikke glemme at smide lidt toiletartikler som tandbørste, renseservietter og en ren T-shirt i tasken.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Læg alle store beholdere med hårgelé og hårspray i den indleverede bagage. Alle former for flydende stoffer i håndbagagen på mere end 100 ml vil blive konfiskeret. Skarpe eller spidse genstande, som din elskede schweizerkniv, samt andre farlige objekter, der er eksplosive eller brandfarlige, såsom barberblade, kemikalier og tændstikker, er også bandlyst.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Midtergangene på flyvemaskinen egner sig ikke til et modeshow. Iklæd dig behageligt tøj, og medbring en sweater, da det kan blive køligt i kabinen undervejs. Flade, lukkede sko er også et fornuftigt valg.
  • Du har måske hørt om dyb venetrombose (DVT), blodpropper i benene forårsaget af manglende fysisk aktivitet. Men der er heldigvis masser at gøre for at mindske risikoen. Ifør dig nogle rejsestrømper, drik rigeligt med vand, og hold fødder og ben i bevægelse. Gå en tur ad mellemgangen, eller stræk lidt ud i sædet.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Helsingborg?
Tricket består i, at være forberedt, inden du når frem til sikkerhedskontrollen. På den måde kan du gå om bord på flyet til Helsingborg på rekordtid. Følg disse råd, så din rejse kan få en flyvende start:

  • Personalet i lufthavnskontrollen skal som det første sikre sig, at du har et gyldigt pas og et tilsvarende boardingkort, inden du kan fortsætte. Hav dem derfor ved hånden.
  • Du kommer ikke uden om at skulle tage noget af tøjet af. I hvert fald bælte, jakke, nøgler og andre genstande i lommen, såsom mønter, der skal scannes i røntgenmaskinen. Det går meget hurtigere, hvis du begynder på det, efterhånden som du nærmer dig.
  • Elektronisk udstyr som telefoner og bærbare computere skal også lægges i en bakke og scannes. Men tag det roligt, for du kommer online igen, før du ved af det.
  • Vil du gerne rejse afsted med en eau de cologne? Det er ikke noget problem. Så længe beholderen ikke er større end 100 ml og ligger i en gennemsigtig, genlukkelig plastpose, kan du sagtens have den med i din håndbagage.
  • Sko uden snørebånd er en praktisk type fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du bliver anmodet om at tage dem af på vej igennem lufthavnskontrollen. Store støvler og andre tunge sko skal som regel igennem ekstra screening.
  • Flyselskaberne tillader ikke skarpe eller spidse genstande i din kabinebagage. Hvis du har brug for at tage sådanne genstande med, skal de pakkes i den indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Helsingborg
DestinationslufthavnHelsingborg
Destinationslufthavnens IATA-kodeAGH