Moteller i Hamborg

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar 10% eller mere på udvalgte ophold med Expedia Rewards

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Populære Moteller i Hamborg

ITM Hotel Motel 21 Hamburg-Mitte
3 out of 5
Droopweg 21, Hamburg, 20537
3/5 (57 anmeldelser)
Alt for dyrt for det der var
"Alt for dyrt efter hvad jeg fik for pengene Støvet. Håndvask og bad for lille. Meget hård madras. Uro af de boende på motel. Har boet på bedre hoteller med bedre komfort til mindre penge Er meget skuffet."

Anmeldelse fra 9. aug. 2016

Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Hamborg
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i Hamborg

Citadines Michel Hamburg
4 out of 5
Ludwig-Erhard-Strasse 7, Hamburg, HH, 20459
4,5/5 Wonderful! (1.147 anmeldelser)
Glimrende. Vil bruge igen. Perfekt beliggenhed
"Overraskende godt med god beliggenhed tæt på alt godt i Hamburg. Billigt og gode værelser og venligt personale. Gratis kaffe, the og kakao."

Anmeldelse fra 8. jul. 2022

Adina Apartment Hotel Hamburg Speicherstadt
4 out of 5
Willy-Brandt-Strasse 25, Hamburg, 20457
4,6/5 Wonderful! (901 anmeldelser)
"Meget fin beliggenhed"

Anmeldelse fra 5. sep. 2022

Clipper Boardinghouse – Hamburg-Michel
3.5 out of 5
Ditmar-Koel-Strasse 1, Hamburg, HH, 20459
4,5/5 Wonderful! (451 anmeldelser)
Vi kommer igen
"Dejligt at vende tilbage på dette hotel igen, vi var der for knap 5 år siden og denne gang var heller ikke sidste gang. Der er dog lidt tegn på slidtage. Perfekt placering, indkøb, en masse restauranter inden for 5 minutters gang og 15-20 minutters gang til gågaden"

Anmeldelse fra 18. dec. 2019

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Oplysninger om Moteller i Hamborg

Antal anmeldelser 57
Overnatningssteder 803
Billigste pris 1.131, kr
Højeste pris 1.131, kr

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg forvente af en motelrejse til Hamborg?
Idet du sparer flere penge på dit værelse, kan du opleve alle de aktiviteter, Hamborg har at tilbyde dig. Den mest populære seværdighed er Reeperbahn.
Hvordan er det at overnatte på et motel?
Når du overnatter på moteller, finder du tit udendørs pool og gratis parkeringsmuligheder. Opholder du dig på et motel, har du tit mulighed for at have en udsigt til parkeringspladsen. Begrebet “motel” kom til i 1925 i San Luis Obispo i Californien, af ejeren af Milestone Mo-Tel.
Hvilke moteller er de bedste i Hamborg?
Her er et af de moteller, som er en mulighed til din rejse til Hamborg. ITM Hotel Motel 21 Hamburg-Mitte: Book et ophold med kun 9 minut(ter) i bil fra Reeperbahn. Drag fordel af at have adgang til en terrasse og gratis faciliteter som f.eks. Wi-Fi og selvstændig parkering.
Hvad kan jeg opleve i Hamborg?
Dette familievenlige sted er populært for sin havn og dets udvalg af udsøgte restauranter, så giv dig tid til at udforske disse under din sightseeingtur i området. Hamborg er populær blandt besøgende på grund af sine butikker og sine museer. Her er nogle af parkerne og andre udendørsområder: Binnenalster, Planten un Blomen og Den japanske have. Du finder disse familievenlige seværdigheder: Miniatur Wunderland, Det internationale søfartsmuseum og Hamburger Dom. Nogle af de historiske seværdigheder, du kan besøge, tæller Skt. Nikolais Kirke, Chilehaus og Mariä-Empfängnis-Dom.
Hvordan er vejret i Hamborg?
Vejret kan være udslagsgivende for en roadtrip, så vi har samlet nogle oplysninger om temperaturen i Hamborg hele året rundt, så du kan planlægge din: Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 16°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. Den årlige nedbør i Hamborg er i gennemsnit på 714 mm.
Hvilke muligheder har jeg for at komme rundt i Hamborg, når jeg overnatter på et motel?
Vi har samlet lidt oplysninger om transportmulighederne i Hamborg, så du kan finde vej under dit ophold: Flyv til Hamburg Lufthavn (HAM), som befinder sig 9,1 km væk. Ellers kan du søge efter flyrejser til Lübeck (LBC), som befinder sig 54,6 km væk. Du kan gå til nærliggende metrostationer som Rathaus U-Bahn-station, Jungfernstieg Station og Stadthausbrücke S-Bahn-station. Du kan lære mere om dine muligheder inden for vandtransfer ved stedets havn.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Hamborg
Anmeldelser verificeret af expedia