Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Moteller i Hamborg

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Moteller i Hamborg

ITM Hotel Motel 21 Hamburg-Mitte
3 out of 5
Droopweg 21, Hamborg
Hent priser

Dette motel ligger i Hamm, kun 5 km fra Horner Rennbahn, Monckebergstrasse og Grossmarkt Hamburg. Derudover ligger Hamborg Rådhus 4,9 km derfra. Rauhes Haus ...

3/5 (57 anmeldelser)
Alt for dyrt for det der var

"Alt for dyrt efter hvad jeg fik for pengene Støvet. Håndvask og bad for lille. Meget hård madras. Uro af de boende på motel. Har boet på bedre hoteller med bedre komfort til mindre penge Er meget skuffet."…"

Anmeldelse fra 9. aug. 2016

ITM Hotel Motel 21 Hamburg-Mitte
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Hamborg
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i Hamborg

AMERON Hamburg Hotel Speicherstadt
AMERON Hamburg Hotel Speicherstadt
4 out of 5
Am Sandtorkai 4, Hamborg, HH
Prisen er DKK 775 pr. nat
4.6/5Exceptional! (985 anmeldelser)
Godt, men...

"Fint, fint - virkelig god service i receptionen. Morgenmaden god, men alt for dyr."…"

Anmeldelse fra 16. mar. 2020

AMERON Hamburg Hotel Speicherstadt
25hours Hotel HafenCity
25hours Hotel HafenCity
4 out of 5
Überseeallee 5, Hamborg, HH
Prisen er DKK 798 pr. nat
4.6/5Wonderful! (992 anmeldelser)
Godt Hotel

"Rigtig godt og hyggeligt Hotel, med god beliggenhed, og fine faciliteter. Sødt og imødekommen personale, kan helt klart anbefales 👍"…"

Anmeldelse fra 13. jan. 2020

25hours Hotel HafenCity
MEININGER Hotel Hamburg City Center
MEININGER Hotel Hamburg City Center
2 out of 5
Goetheallee 11, Hamborg, HH
Prisen er DKK 399 pr. nat
3.9/5Very Good! (746 anmeldelser)

"Fin sted at overnatte - morgenmaden er meget standard. Uheldigt at der kom 2 busser med skoleklasser. Meget larmende til midt på natten. Værelset var fin - okay rent og pænt."…"

Anmeldelse fra 12. feb. 2020

MEININGER Hotel Hamburg City Center
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg forvente af en motelrejse til Hamborg?
Idet du sparer flere penge på dit værelse, kan du opleve alle de aktiviteter, Hamborg har at tilbyde dig. Seværdigheder, som du bare må opleve, inkluderer Miniatur Wunderland, Hamburg Dungeon og Elbe Philharmonic Hall.
Hvordan er det at overnatte på et motel?
Når du opholder dig på moteller, finder du tit udendørs pool og gratis parkeringsmuligheder. Opholder du dig på et motel, har du tit mulighed for at have en udsigt til parkeringspladsen. Begrebet “motel” kom til i 1925 i San Luis Obispo i Californien, af ejeren af Milestone Mo-Tel.
Hvilke moteller er de bedste i Hamborg?
Her er et af de moteller, som er en mulighed til din rejse til Hamborg. ITM Hotel Motel 21 Hamburg-Mitte: Bo inden for 10 minutters kørsel fra Miniatur Wunderland og Hamburg Dungeon. Drag fordel af at have adgang til en terrasse og gratis faciliteter som f.eks. Wi-Fi og selvstændig parkering.
Hvad kan jeg opleve i Hamborg?
Dette familievenlige sted er populært for sin havn og sine fascinerende museer, som du kan opleve under din sightseeingtur. Hamborg er populær på grund af sine butikker og sit udvalg af restauranter. Populære steder at besøge tæller Miniatur Wunderland, Hamburg Dungeon og Elbe Philharmonic Hall. Her er nogle af parkerne og andre udendørsområder: Stadtpark, Jenischpark og Binnenalster. Du finder disse familievenlige seværdigheder: Hagenbeck Zoo, Hamburger Dom og Airbus-Betriebsgelände Finkenwerder.
Hvordan er vejret i Hamborg?
Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 16°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. I Hamborg regner det i gennemsnit 714 mm om året.
Hvad er den bedste måde at komme rundt på i Hamborg?
Flyv til Hamburg (HAM), som befinder sig 9,1 km væk fra centrum. Ellers kan du søge efter flyrejser til Lübeck (LBC), som befinder sig 54,6 km væk. Du kan gå til nærliggende metrostationer som Rathaus U-Bahn-station, Jungfernstieg Station og Stadthausbrücke S-Bahn-station. Du kan lære mere om dine muligheder inden for vandtransfer ved stedets havn.