Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Rejser til Granadilla de Abona 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Granadilla de Abona med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Granadilla de Abona. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Tilbud på rejser til Granadilla de Abona i 2021

Hotel Rural Ohana
Hotel Tigaiga
Royal Sun Resort
Finca Paraíso
Ona el Marqués Resort

Mest populære hoteller i Granadilla de Abona

Hotel Médano
Hotel Médano
3 out of 5
Calle Picacho 2, Granadilla de Abona
Hent priser
4.2/5Very Good! (26 anmeldelser)

"Dejlig mad opredning hver dag rent alle steder på hotellet fri sol terrasse byens centrum hotellet ligger ud i vandet egenligt ikke luksus men rart at være vil gerne prøve det i gen et sted mennesker nyder sit ophold Vh Janne Lars Bech 😍"…"

Anmeldelse fra 31. jan. 2020

Hotel Médano
Ashavana Hostel
Ashavana Hostel
2 out of 5
Prisen er DKK 253 pr. nat fra 25. jan. til 26. jan.
4.4/5Wonderful! (19 anmeldelser)
El Medano

"El Medano er et fantastisk sted for unge, ældre, børnefamilier og hippier"…"

Anmeldelse fra 1. feb. 2020

Ashavana Hostel
Kn Hotel Arenas del Mar - Adults Only
Kn Hotel Arenas del Mar - Adults Only
4 out of 5
Avda. Europa, N 2, El Médano, Granadilla de Abona, Tenerife
Hent priser
4.2/5Very Good! (183 anmeldelser)

"Rigtig dejligt værelse med fantastisk udsigt. Rengøring på værelset kunne være bedre."…"

Anmeldelse fra 28. mar. 2019

Kn Hotel Arenas del Mar - Adults Only
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
0

De mest populære oplevelser i Granadilla de Abona

Strandferie i Granadilla de Abona

Uanset om du rejser alene eller sammen med hele familien, kan du slappe helt af på en ferie i Granadilla de Abona. Grib en spand, og gå på jagt efter smukke skaller, eller find en plads ved vandet for at nyde synet af de rullende bølger. Uanset hvad du vælger, vil en rejse til Granadilla de Abona helt sikkert være uforglemmelig. El Médano Strand, der ligger 7 km fra centrum, er et praktisk valg. Mange rejsende booker også pakkerejser til Granadilla de Abona, som er tættere på La Tejita Strand, der er en anden god mulighed.

Godt at vide om Granadilla de Abona

  • Hvis du går og drømmer om en ferie ved vandet, kan du kigge nærmere på vores strandhoteller i Granadilla de Abona. Udsigt over vandet og en kølig brise – kan du forestille dig noget bedre?
  • Se nærmere på Los Castaños og Apartamento Vistaroja by Suncanarias. Disse lejligheder er måske ideelle til dit ophold i Granadilla de Abona.
  • Godt 40.000 mennesker lever i Granadilla de Abona. Hvis du gerne vil have gode råd til, hvad der er at se og opleve i området, kan du spørge nogle af de lokale indbyggere. Vores side med oplevelser i Granadilla de Abona er også en god kilde til oplysninger.
  • Tilbud på rejser til Granadilla de Abona er en af de bedste måder at spare penge på til oplevelser. Nogle seværdigheder såsom El Médano Strand, La Tejita Strand og Santo Hermano Pedro-grotten hører til allerøverst på dit program.

Spar tid og penge med pakkerejser til Granadilla de Abona

Hvad er den bedste måde at spare penge på min ferie til Granadilla de Abona på?

En pakkerejse til Granadilla de Abona er en af de nemmeste muligheder for at spare tid og penge. Book rejsen hos Expedia, hvor det er en smal sag at opnå besparelser. Vi samarbejder med 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder verden over. Med sådan et godt udbud at vælge blandt bliver det ikke noget problem at udforme den perfekte ferie. Er du nervøs for, om dine planer ændrer sig? Der skal kun betales gebyr for at afbestille på et fåtal af reservationerne, hvis du bliver nødt til at foretage ændringer.

Hvilke lufthavne kan jeg flyve til, når jeg skal på ferie til Granadilla de Abona?

Tenerife (TFS-Tenerife South) har 1.878 fly hver måned. Det er formentlig den lufthavn, du lander i og letter fra på din rejse til Granadilla de Abona.

Hvilke slags overnatningssteder er mest populære på en rejse til Granadilla de Abona?

Der er noget for alle slags rejsende i Granadilla de Abona. Nogle foretrækker lejligheder, mens andre går efter private ferieboliger. En mulighed er også at kigge på villaer og hytter her.

Hvad er inkluderet i en pakkerejse hos Expedia?

Med en pakkerejse til Granadilla de Abona kan du sikre dig rabat på stort set det hele. Der er de almindelige elementer, som for eksempel hotel og fly, men hvad med at reservere en lækker dyt til at komme rundt i, mens du er ved det? Hvis du godt kan lide tanken om at have booket dine oplevelser i god tid, før du rejser, så kan Expedia også hjælpe der. Book din foretrukne kombination – det er helt op til dig.