Spanien har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Hoteller i Granadilla de Abona

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Filtrer efter

Populære filtre
Antal stjerner
Dit budget
Gæstebedømmelse
Betalingstype
Type af overnatningssted
Område
Populære seværdigheder
Faciliteter
Handicapfaciliteter
Rejsetype

Hotel i Granadilla de Abona

Søg efter hoteller i Granadilla de Abona på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i Granadilla de Abona ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Vis vores udvalg af fremhævede hoteller i Granadilla de Abona
  • Brug kortet til at finde hoteller i det Granadilla de Abona område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område i Granadilla de Abona, vælg bestemt tema, mærke eller hotelklasse fra basis- (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner) i Granadilla de Abona
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på Granadilla de Abonahoteller i – mens de stadig er der

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er det bedste sted at overnatte i Granadilla de Abona?
Los Amigos Hostel er et populært overnatningssted blandt Expedias rejsende. Denne ejendom har en udendørs pool og gratis Wi-Fi. Ifølge anmeldelser fra rejsende er Kn Hotel Arenas del Mar - Adults Only og Hotel Médano også populære muligheder til dit ophold.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Granadilla de Abona?
Ja! De fleste af reservationerne er refunderbare, så længe du afbestiller inden overnatningsstedets afbestillingsfrist. Fristen ligger som regel 24-48 timer inden ankomst. Hvis din reservation ikke er refunderbar, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og få en refusion inden for 24 timer før din reservation. Vælg datoer, klik “Søg”, og brug filteret “Gratis afbestilling” for at få de bedste muligheder i Granadilla de Abona.
Hvad er det bedste budgetvenlige hotel i Granadilla de Abona?
Hotel Aeropuerto Sur er et hotel med 3 stjerner til rejsende, der leder efter et budgetvenligt valg, og det populære overnatningssted tilbyder gratis morgenmad og gratis Wi-Fi ifølge vores gæsteanmeldelser. Andre valgmuligheder til et ophold, som ikke vælter budgettet, omfatter Los Amigos Hostel og Hotel Ucanca.
Hvad er det bedste overnatningssted til en familierejse i Granadilla de Abona?
Hotel Rural Senderos de Abona er et hotel med 3 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder en udendørs pool og en restaurant. Andre valgmuligheder til en ferie med ungerne omfatter Hotel Aeropuerto Sur og Los Amigos Hostel. Seværdigheder i området som Aqualand Costa Adeje og Siam-parken byder på underholdning for børn i alle aldre.
Hvilket overnatningssted er det bedste til en tur med amoriner i luften til Granadilla de Abona?
Casa Rural Altos Cruz de Tea er en landejendom med 3,5 stjerner, der er en favorit blandt par, og overnatningsstedet tilbyder premium-sengetøj og en udendørs pool.
Hvad er det bedste kæledyrsvenlige hotel i Granadilla de Abona?
Hotel Médano er et hotel, som er velegnet til rejsende med kæledyr, og det populære overnatningssted tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi til dyrenes ejere.
Hvilket hotel er det bedste til et ophold nær stranden i Granadilla de Abona?
Kn Hotel Arenas del Mar - Adults Only er et hotel med strandudsigt med 4 stjerner. Det populære overnatningssted tilbyder en udendørs pool og gratis morgenmadsbuffet og ligger inden for 1 minutters gang fra Playa de la Jaquita. Andre gode valgmuligheder til en strandferie omfatter Los Amigos Hostel og Hostal Carel.
Hvilket luksushotel er bedst i Granadilla de Abona?
Casas Bioclimáticas Iter er en villa med 5 stjerner, der tilbyder et køkken og en terrasse, og overnatningsstedet er populært blandt rejsende på udkig efter forkælelse og velvære.
Hvad er det bedste hotel i boutique-stil i Granadilla de Abona?
Casas Bioclimáticas Iter er en villa med 5 stjerner, som hitter blandt rejsende, der leder efter et elegant overnatningssted. Der tilbydes 24 værelser, gratis parkering og en balkon eller terrasse.
Hvilke hoteller har pool i Granadilla de Abona?
Kn Hotel Arenas del Mar - Adults Only er et hotel med 4 stjerner, der tilbyder en udendørs pool, en spa med fuld service og gratis morgenmadsbuffet. Andre muligheder med en pool på stedet tæller Los Amigos Hostel og Hotel Aeropuerto Sur.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Granadilla de Abona

Flere valgmuligheder