Rural Casas Puente del Segura er beliggende i en førsteklasses beliggenhed i hjertet af bjergene i landsbyen El Gallego Elche de la Sierra (Albacete)
Beliggende kun 100 meter fra floden Segura, så du kan nyde Coto Intensive Fiskeri Truchero og Restaurant Rio Segura.
Vores huse tilbyder fremragende udsigt over landskabet, praksis vandrestier, besøg i regionen i Sierra del Segura (monumenter, festivaler, ...), nyde gastronomi, cykling og mange flere aktiviteter.
Husene er designet, så du kan slappe af og nyde et par dage i landlige omgivelser med familie eller venner. De er udstyret med rummelige terrasser, individuel grill, en traditionel interiør, rummelig stue med pejs, fuldt udstyret køkken og hyggelige værelser. Vi leverer en bred vifte af tjenester til at have et behageligt og mindeværdigt ophold.
Takket være vores vidunderlige vegetation træ forsyning er ikke et problem, og som respekterer miljøet, vil du finde et udvalg godt træ til at varme op i den kolde varmen i skorsten dage for at alle huse har en første belastning, kan du bruge når du vil.
Flavors of Elche
Kun 50 meter. vores indkvartering, vi har Restaurante Rio Segura, et sted med en fantastisk udsigt, og ekstraordinære fødevarer, kød, fisk, gryderetter, desserter etc. alt hvad du behøver, mens du opholder dig i vores hjem, fra morgenmad, gennem frokost og slutter med middag, vil altid være til vores rådighed, herunder en menu kan oplade dem i forvejen, vil de gerne forberede.
ON gastronomi Elche:
Gastronomien i Elche de la Sierra er bygget på basis af den typiske retter af bjergene. Lokale produkter af høj kvalitet er hovedpersonerne i en fremtid med opskrifter, der når i de kulinariske arts elcheñas, serrano nuancer blandet med Levantine påvirkninger, Murcia, Andalusien og La Mancha, hvilket resulterer i et twist karakteristisk og uforlignelige gastronomi dette sted. Kaninen, hare, agerhøne og vildsvin er en del af cast af base-ingredienser, sammen med svampe, tidsler, kantareller osv De er så saftige som originale retter.
De Gachasmigas, Mel Migas, Zanguango, Ajopringue, Gazpacho, Mojetes, Potajes o Guisao græskar, er billige og nærende retter, der tjener til glæde for spisende gæster.
Der er ingen bedre måde at sætte en stopper for et måltid med en god dessert. I Elche, specialitet er påske boller, som er lavet med æg, brød, honning, kanel, anis og orange skorpe. Efter at små kugler som følge af blanding af disse ingredienser, steger og derefter koge dem i vand med honning, appelsinskal, anis og kanel. Resultatet er en behandler ikke at gå glip af. Også typiske ruller af San Blas, Candelarias, boller, ruller Vin og anis, Sukkenes og foldere