Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

BuskerudNorge

Mange skientusiaster rejser til Buskerud for at nyde godt af de fantastiske skiområder – men en rejse til Buskerud kan også byde på spændende oplevelser i byen. 

Hvis du elsker at stå på ski, har du måske allerede besøgt Buskerud på et weekendophold eller en længere ferie. Denne provins har nemlig det største antal større skiresorter i hele Norge. Hemsedal og Geilo er to af de største skiresorter i landet, så husk at pakke skiudstyret, hvis du kommer om vinteren. Byer som Drammen og Kongsberg, som ligger ved flodbredden, er idylliske sommerdestinationer.

Skiresorterne i Hemsedal, Geilo Skisenter og Norefjell Skisenter er velkendte resorter i Buskerud, som tiltrækker rejsende fra både ind- og udland om vinteren. Så hvis skiløb er noget, du brænder for, skal du helt sikkert tilbringe noget tid i Hemsedal eller Geilo. Hvis du foretrækker ikke at stå på ski, kan du i stedet tage på vandretur i det smukke naturlandskab.

Hardangervidda er en af de største højsletter med fjelde i Nordeuropa, og det er et fantastisk sted at besøge. Den Norske Turistforening ejer mange hytter i Hardangervidda-nationalpark, som du kan benytte. Det er perfekt, hvis du skal tilbringe længere tid her.

Hvis du gerne vil opholde dig ved vandet og planlægger en sommerferie, er den sydlige del af Buskerud det rette sted for dig. Drammen er virkelig blomstret op igennem de seneste årtier og er i dag en af de smukkeste byer i Norge. Besøg Drammen, og tilbring afslappende dage ved vandet. Du kan også besøge det fantastiske Drammensbadet og udforske alle de kulturelle tilbud, byen byder på.

Få for eksempel mere at vide om Norges mineindustri på Norsk Bergverksmuseum i Kongsberg. Museet er i sig selv interessant, men højdepunktet er naturligvis en rundvisning gennem en af de gamle sølvminer. Du kommer med langt ind i minen, så vær forberedt på den trange plads!

Buskerud er absolut en destination for skientusiaster. Der er ikke mange, der vil sige nej tak til en skøn dag på pisterne efterfulgt af den gode stemning til afterskiing, når lifterne lukker. Selvom det bedste tidspunkt at besøge Buskerud på er om vinteren, er Hardangervidda meget velegnet til en vandretur om sommeren. Hvis du rejser med børn, er I sikre på at få en uforglemmelig oplevelse i Bjørneparken i Flå!

Mest populære hoteller i Buskerud

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Quality Hotel Grand Kongsberg
Quality Hotel Grand Kongsberg
3.5 out of 5
Christian Augusts Gate 2, Kongsberg
Prisen er DKK 710 pr. nat

Dette hotel ligger i hjertet af Kongsberg, kun 10 minutters gang fra Norsk Bergverksmuseum, Kongsberg-kirken og Kongsberg Handelskammer. Derudover ligger Lagdalsmuseet ...

4.2/5Very Good! (325 anmeldelser)
Fantastic hotel in the heart of Kongsberg

"Fabulous hotel. Nice staff and delicious breakfast buffet.. ice and quiet location"…"

Anmeldelse fra 24. okt. 2019

Quality Hotel Grand Kongsberg
Best Western Plus Gyldenlove Hotell
Best Western Plus Gyldenlove Hotell
4 out of 5
Hermann Fossgate 1, Kongsberg
Prisen er DKK 842 pr. nat

Dette hotel ligger i hjertet af Kongsberg, kun 15 minutters gang fra Norsk Bergverksmuseum, Kongsberg-kirken og Kongsberg Handelskammer. Derudover ligger Kongsberg ...

4/5Very Good! (339 anmeldelser)
God service i rolige omgivelser

"central beliggenhed"…"

Anmeldelse fra 2. nov. 2018

Best Western Plus Gyldenlove Hotell
Geilolia Hyttetun
Geilolia Hyttetun
3.5 out of 5
Solstadvegen 2, Hol
Prisen er DKK 1.545 pr. nat

Denne hytte ligger i bjergene, kun 1,6 km fra Geilolia Summer Park og 9,8 km fra Hallingskarvet Nationalpark. Du kan desuden gå til Hol Geilo Station på 25 ...

4.7/5Exceptional! (12 anmeldelser)
Super beliggenhed

"Meget flot lejlighed og skøn beliggenhed. Kun 100 meter til skicenter og 1,5 km til Geilo by med gangsti hele vejen. Lejligheden var ret ny og havde det vi havde brug for. Pænt og rent. Sengene var dog lidt for bløde til vores smag og vi kunne godt have brugt lidt mere sofa plads. Men ellers fungerede ..."…"

Anmeldelse fra 14. jan. 2019

Geilolia Hyttetun

Populære steder at besøge i Buskerud

Bjørneparken
Billede af Bjørneparken

Bjørneparken

Gå på opdagelse i Bjørneparken, som er et skønt, grønt område i Flå. Oplev området, som er berømt for sine søer og bjergene.

De mest populære oplevelser i Buskerud

Oslo-kort
Billede af Oslo-kort

Oslo-kort

Anbefales af 92% af rejsende
DKK 304
pr. voksen
Rundvisning i Oslo med certificerede guider og moderne busser
Billede af Rundvisning i Oslo med certificerede guider og moderne busser

Rundvisning i Oslo med certificerede guider og moderne busser

Anbefales af 90% af rejsende
DKK 376
pr. voksen
Hop-på-hop-af-bustur i Oslo
Billede af Hop-på-hop-af-bustur i Oslo

Hop-på-hop-af-bustur i Oslo

Anbefales af 78% af rejsende
DKK 321
pr. voksen