Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Chelsea

Se alle udlejningsbiler i Chelsea

Billeje i Chelsea – nemt og billigt

Bydelen Chelsea i det sydvestlige London er mest kendt for fodboldklubben Chelsea FC’s hjemmebane, Stamford Bridge, men der er meget mere at opleve end det. Hvis du leder efter billig billeje i Chelsea, kan du nemt finde det på Expedia.dk.

Chelsea har mange ting at byde på, både i selve bydelen og i området omkring. Det er nemt at komme til Londons seværdigheder, som f.eks. London Eye og Westminster Abbey, både med bil og med undergrunden, og hvis du vil længere væk og have frihed til selv at køre, kan du benytte dig af leje af bil i Chelsea. Tag f.eks. på tur, og oplev Stonehenge eller Windsor Castle.

Biludlejning i Chelsea

Når I har fundet jeres fly til Chelsea, kan I beslutte, hvornår og hvor lang tid I vil leje en bil i Chelsea. Heathrow Lufthavn er den lufthavn, som ligger tættest på Chelsea, og I kan nemt komme til og fra lufthavnen med både offentlig transport og i en lejebil.

Hvis I vælger at leje en bil, skal I være opmærksomme på, at man i England kører i den modsatte side af vejen! Det kan godt give lidt udfordringer, hvis man ikke har prøvet det før, men efter lidt tilvænning bliver det nemmere. Hvis I lejer en bil til hele jeres ferie, er det en god idé at tjekke med jeres hotel i Chelsea, om der er parkeringsfaciliteter ved hotellet. Det er nemlig ikke altid let at finde en parkeringsplads i London, så det er anbefalelsesværdigt at have undersøgt det hjemmefra.

Ferie med billig billeje i Chelsea

Når I er på ferie i London og gerne vil have mulighed for at tage på udflugt, så er der rig mulighed for at finde billig biludlejning i Chelsea. Det kan være, at I vil ud og se den engelske countryside, som er noget helt andet end Chelsea og London. Lej en bil, og tag f.eks. på tur, og se de lokale landsbyer og det berømte Stonehenge. I kan også tage til Windsor Castle, og hvis I har børn med på turen, vil et besøg i Legoland® Windsor Resort helt klart falde i god jord. Er I Harry Potter-fans? Så bør I besøge Warner Bros. Studio Tour London og få en ægte Harry Potter-oplevelse. Der ligger også mange charmerende kyst- og havnebyer, som kan nås på bare en kort køretur fra Chelsea.

Lej en bil i Chelsea, og få ægte engelsk stemning på ferien

Der er to ting, som er ægte engelske oplevelser, og som er fantastiske at opleve på jeres rejse til Chelsea og tur rundt i England: en fodboldkamp og Afternoon Tea. England er kendt for sin fodboldkultur, så tag en tur på stadion, og se en kamp, eller på en lokal pub, hvis I ikke kan få billetter, da de kan være svære at få fingre i. Her kan I opleve engelsk kultur, når den er bedst. En eftermiddag bør I også prøve en ægte Afternoon Tea, der består af lækre sandwich, boller og kager på et fint kagefad, som nydes sammen med en kande te.

Udforsk Chelsea

Udforsk Chelsea med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!